O hangi hastane, o kim Dr bilmiyorum.
Durum her ne olursa olsun, suan bu noktadasın. Evvelden söyle yapsaydın demenin bi anlamı yok. Zaten planlı bi gebelik değildi. Di mi ?
Ötesinde bebek düşseydi ne demek! İnan cıldırdım burada.
Ben afili cevap yapıştırmayı marifet sanan 12 yaşındaki ergen kızıma “aklına her geleni süper bi fikirmiş gibi hemen söyleme, önce birkaç saniye düsün” diyorum. Mesleki bilgi hersey demek değil. Hasta psikolojisi, motivasyon denen bi şey var.
Para verip gitmişsin o hastaneye. Babasının hayrına mı bakıyor ? Bu nasıl söylem?! Usul Erkan da bilmiyor. Münasebetsiz!
Sağlığın için konuştum der sorsan, üzüntüyle travmayla şekerin tetikleneceğini bilmiyor mu? Bir şeyi söylemenin bin yolu var. Okumuş cahil !
Başhekime bizatihi yapacağınız bi uyarı konuşması, hasta hakları birimine bi dilekçe. Sağlık bakanlığı şikayet hattı 184, en kötü cimer.
İns kendi gibi birine denk gelir de haddini bildirir ona. Bu Dr dan hayır gelmez bacım. Senin sağlığını düzeltmez. Bak beni bozdu burada.
Sana bi başka endokrin Dr u arayıp bulalım. Ona muhtaç değilsin. Rabbim kimseyi de muhtaç etmesin. Birden böyle dan dan dan yazdım. Seninki sana yetiyor bi de ben konuştum ama
Ama sana kimsenin böyle davranmaya hakkı yok. İlla iyi bi hastane, iyi bi Dr var. Onu arayıp bulmalı. Rabbim o bebeği sana verdiyse, onu en güzel şekilde karnında saklayıp sağlıkla doğurmana da muktedir.
O münasebetsizin dediklerine kulak ama. Sen iyi bi annesin. Bebeğin için en iyisi yaptın, yapmaya devam edeceksin. Rabbim sana o gücü ve desteği verecek
Bu günler geçecek. Herseyin çaresi var. Kucaklıyorum. Öpüyorum seni ve bebeğini