• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım bugün geldi sonuç ve doktor adetin 2.günü gel dedi amh ve hsg çektirip.
Amh attığın testlerde yok o hemen çıkmiyo diye biliyorum hsg içinde randevu almışsındır sanırım 😊 biz ne desek suan yanlış olur çünkü bizde bilmiyoruz internette ne yazıyorsa bizde onu biliyoruz 😁 en doğrusunu doktorun bilir. Tek tek değerlendirmek doğru degil butun testlerini yaptirip gitmelisin.

Yook yüksek gibi geldi sanki yountube da baktım.yaşım 36 bu sepeple korktum
Yani ben adet zamanı hiç hormon testi vermedim ama referans aralarında görünüyor adet dönemi için. İnşallah değildir. Bence gayet güzel yaş. Endişelenmeyin

merhaba aynı gün vurulmuşuz ovitrelleyi inşallah bebişlerimize kavuşuruz
inşallah… iğne sizde ağrı yaptı mı? Bende sadece 1 gün birkaç saniyelik ağrı oldu ve ara sıra sıcak basması oluyor akşamları başka da bir belirtim yok. Yumurtlamadan sonra ateşim de pek artmadı niye böyle oldu anlamadım

Gözün aydın canım Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Amin
Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah 🙏
Canimm cok çok sevindim 🥲 tebrik ederim. Allahım sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Bizlere de dua et olur mu. İnşallah en kısa zamanda nasip olsun 🙏🍀
Çok teşekkür ederim canım. Ederim dua etmezmiyim hiç. İnşallah güzelce ilerler betam 🥹

Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim canım. Ederim dua etmezmiyim hiç. İnşallah güzelce ilerler betam 🥹
Cok sagol canim benim inşallah biz bekleyenlere de en yakın zamanda nasip olur.
Artar canim artar sen merak etme. Bol su iç. Kese olusumu kalp atımı bunlarin hepsi senin içeceğin su ile desteklenecek. 9 aylik serüven basliyor 🥲🧿

Back
X