Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar bebek kıyafetlerini ilk yıkamada sadece siveno kullandım yumuşatıcı eklemedim almadımda şimdi doğumdan sonra kullanmaya vaşlayınca eklemek istiyorım sivenoda hiç koku yok biraz hafif güzel koksun istiyorum geçen e bebekte bakındım seçemedim siz ne kullandınız alanlar varsa
Ben biraz unibaby eklemiştim ama baby me ebebek kendi markasınınkide cok güzel kokuyor

Kızlar bebek kıyafetlerini ilk yıkamada sadece siveno kullandım yumuşatıcı eklemedim almadımda şimdi doğumdan sonra kullanmaya vaşlayınca eklemek istiyorım sivenoda hiç koku yok biraz hafif güzel koksun istiyorum geçen e bebekte bakındım seçemedim siz ne kullandınız alanlar varsa
Ama koku taze bebisi rahatsiz edebilit. Cok farkli bir dunyadan geliyor o. Kendin bilirsin de bence kullanmasan daha iyi. Hem cildine de zarar

Ama koku taze bebisi rahatsiz edebilit. Cok farkli bir dunyadan geliyor o. Kendin bilirsin de bence kullanmasan daha iyi. Hem cildine de zarar
yok hepsini kokusuz yıkadım zaten de belki doğumdan bi hafta 10 gün sonra biraz atarım diye düşündüm🤗

Slm kizlar benim gibi gec döllenme yasayan oldu mu aranizda? Benim sat 19 nisandi ama ben kagit testlerle yumurtlamayi takip ediyodum, 14.gun değil 22.gun pik olmustu. Sanirim ondan dolayi da haftam 35 degil 34 suan.

Bende sürpriz yumurta 😂 ben dusunmuyordum ama ilerde dusunuyordum sonra rahata erince totom yemezdi kesin iyi oldu bi de kiz oldu ohhh 😂voleyi vurdum valla hamileligim zor geciyor o yuzden 3. Noo allah olmayanlara versin insallah🙏🤣

Doktor normal bebek mideye baski yapiyor dedi

Büyüdüğü anlamina geliyor hickirik birde cigerleri gelişiyor canim
Aynıyız yemin ederim bizde geçen yaz tatile gidecektik arkadaşlarla herşey hazırdı kocama söz verdim tatilden sonra diye ama bi türlü cesaret edip yapamazdım kesin 😂 sonra tatile 15 gün kala bi öğrendim hamileyim tüm o içeceklerimizin hayali bensiz gerçekleştirildi ben kenarda meyve suyumu içtim hep 😂 şimdi diyorum iyiki olmuş yoksa ben yapmazdım

Hangi renk canım belki netten veririm çok dolanamıyorum artık🤗
Bende migros kampanyasindan almıstım yoksa baby me alırdım degistirmedilerse kokusu cok guzeldi siveno dedigin gibi kokusuz gibi ama sanki kötüde kokuyor bilemedim 🤷‍♀️ granül sabunla yıkananlarda güzel kokuyor

Eklentiler

• IMG_9758.jpeg
    IMG_9758.jpeg
    27,2 KB · Görüntüleme: 20
Bende migros kampanyasindan almıstım yoksa baby me alırdım degistirmedilerse kokusu cok guzeldi siveno dedigin gibi kokusuz gibi ama sanki kötüde kokuyor bilemedim 🤷‍♀️ granül sabunla yıkananlarda güzel kokuyor
Ewt ya siveno içerik olarak güzel ama biraz fazla doğal o kötü kokuda ilk makineden çıktığnda oluyor kuruduğunda kıyafetler sıfır koku🤦🏼‍♀️

Ewt ya siveno içerik olarak güzel ama biraz fazla doğal o kötü kokuda ilk makineden çıktığnda oluyor kuruduğunda kıyafetler sıfır koku🤦🏼‍♀️
Duru granül çok güzel kokuyor içeriği de temiz yumuşatıcılar çok masum değil bebişlerin tenine hemen değmesin kimyasallar. Bende ilk siveno almıştım hoşuma gitmedi ama duru kullandıktan sonra hep kullanmaya devam ettim

Aç karına ilaç içtim o yaptı galiba ya, teşekkür ederim 😊

Teşekkür ederim canım, aç karına ilaç içtim tiroit için o yaptı sanırım ya😁
Şimdi çıktık kontrolden 36+2, 3 kg, 49 cm olmuş benim tontik kızım çok şükür🥰
Dikişi 23 ünde alacaktı ama rahim ağzı iyi durumda, sancımda pek yok diye 2 Ocakta alalım dedi😊 tabi o zamana kadar birşey olmazsa🤲
İstersem anestezi olmadan alacakmış yok öyle dayanamam dersem hafif bir sersemlik verebilirim dedi, anestezi isterim tabiki dedim, çok korkuyorum çünkü 🤭
Oyyy maşallah kuzucuğa 🧿🧿 büyümüş valla prenses😍bizim de yarın kontrolümüz var , 36+2 olmuş olacağız bakalım ne kadar olmuş 😅
ay bence de anestezi ile aldır dikişi. Çok az kaldııı 😍😍😍

Ay kızlar herkesde bir doğum belirtisi var , bir çoğunuz ocağı göremeyecek galiba 😂
valla her an her şey olabilir gibi geliyor bana bebek dönünce mi daha rahat olunuyor anlamadım dün karnım çok rahattı şimdi de öyle bebek hareketi var ama çok şükür güzel uyuyorum sadece tuvalete kaldırıyor

Ay kızlar herkesde bir doğum belirtisi var , bir çoğunuz ocağı göremeyecek galiba 😂
Gece o kadar hareketliydi ki alt tarafıma aşırı baskı yaptı sürekli altım mı ıslak diye kendimi kontrol ettim suyum gelirde anlamam diye bi korku sardı beni sabahladım resmen🤦🏼‍♀️

Kızlar devlette randevum vardı. Sagolsun asıstan öyle bir ölçüm yaptı ki bir fl uyumlu çıktı diğerleri hep 1 hafta küçük çıktı. Yemin ederim sinirlerim bozuldu ne boy ne kilo söyledi. Ordan çıkıp özeldeki Dr ma gitmemek için kendimi zor tuttum. Kan, idrar nst EKG çektiler öğleden sonra gün belli olacak ama ben özeli son dakika tercih etmezsem tabii

Gece o kadar hareketliydi ki alt tarafıma aşırı baskı yaptı sürekli altım mı ıslak diye kendimi kontrol ettim suyum gelirde anlamam diye bi korku sardı beni sabahladım resmen🤦🏼‍♀️
Beni de gece çok zorladı kafayı kanala sokmaya çalışıyor herhalde 🤣 bi kaç saat sırt üstü uyumuşum nasıl olduysa bi uyandım karnım uyuşuk gibi karnım düştü sandım bu seferde 😂 ama şuan her şey normal.

X