Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Canım çok geçmiş olsun. Peki vertigodan kaynaklı mı değil mi emin olabilecekler mi? Sen de eve döndüğünde gun icerisinde takip et tansiyonunu sürekli olarak. Benim rahim damarlarimin ikisinde de kan akışının yavas oldugunu söylemişti doktor ikili testte, detaylida tekrar bakılacak. Bu durum da geçmezse gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor. Sana baktıklarında böyle bir şey fark etmişler miydi?
20. Haftadan sonra belirtilerini göstermeye başlarmış, kendini sürekli takip et ihmal etme ama stres de yapma sakın. Annem en küçük kardeşime hamileyken yaşamıştık bu problemi, kardeşim sağlıkla 3,5 kg olarak doğdu. Annem de doğumdan sonra toparladı çok sukur. Tuzlu tüketme ve bol bol su iç.
Sabah doktor baktı ama bir problem olamdigi söyledi benim zaten bir hafta sonra tıpta randevum vardı zaten tekrardan soracağım doktora dün ayva tuzlayıp limon sıkıp yemiştim omu rahatsiz etti bilmiyorum ama aynı Vertigo atağı gibi yaşadım ve bı anda oldu kusunca rahatladım Vertigo olsa diyorum devam ederdi geçmezdi hemen bugün daha iyiyim şükür sabah 11/6 çıktı tansiyon şimdi yine bakılacak bı hafta sabah akşam ölçüp kağıda yazicam gittiğim de doktora söyleyecem artık

Aman kızlar dikkat edin tuzlu yemeyin direk tansiyonu etkiliyor gebelikte istenmeyen bir durum 13 üstü çıkması

Detaylı ultrasona girdim bugün herşey yolunda dedi doktor pek konuşkan değil yarım saat sürdü üçlü testim riskli çıkmıştı fetal DNA testi temiz çıkmıştı hepsine baktı ama bunlar yinede kesin sonuç değil ultrasonda da bı anormali yok ama ultrasonda yüzde 75 kesin tanı koyar fetal DNA da yüzde 1 yanılma payı vardır en garanti göbekten sıvı alınması ama ondada düşük riski var falan dedi istemediğimizi söyledik bu streside atlattik darısı sizin başınıza

Kızlar park beşik için nasıl bir yorgan nevresim seçtiniz ben birşey bulamadım
Ben yorgan kullanmayacağım kışa uyku tulumu kullanacağım o nedenle nevresim almadım sadece bu şekilde müslin lastikli çarşaf aldım iki tane.

Kızlar yarın e bebeğe bebek arabası bakmaya gideceğim. Hiç model bilmiyorum model önerir misiniz

Ben yorgan kullanmayacağım kışa uyku tulumu kullanacağım o nedenle nevresim almadım sadece bu şekilde müslin lastikli çarşaf aldım iki tane.
Bizimkiler yorgan örtmezsem beni ne yapar bilemem şimdiden yorgan falan yapıyorlar ama battaniye örtmek daha mantıklı kışa 6 aylık falan oluyorlar zaten

Kızlar yarın e bebeğe bebek arabası bakmaya gideceğim. Hiç model bilmiyorum model önerir misiniz
Canım biz kraft tokyo aldık. Kenya modeli diye gittik ama tokyo aldık kenya biraz hantal geldi manevraları vs. En iyisi orda görevliyle karar vermek babymall a da bakabilirsin e bebekten daha uygun.

Kızlar sizde de unutkanlık ve zihinde bulanıklık var mı? İlk gebeliğimde de bende olmuştu ama bu ikinci de daha çok yaşıyorum sanki bunu. Örneğin arabanın kapılarını bi kaç defa kilitlemeyi unuttum. Şimdi de her seferinde kilitledim mi kilitlemedim mi diye defalarca kontrol etmeye başladım. Ya da evin anahtarını aldım mı almadım mı 10 saniye önce yaptığım şeyden emin olamıyorum tam bir balık hafıza oldum

Kızlar park beşik için nasıl bir yorgan nevresim seçtiniz ben birşey bulamadım
Canım 1 yaşına kadar bebeklerin üzerine örtü örtülmesi önerilmiyor. Allah korusun kafasına vs dolanır da açamaz nefessiz kalır diye. Onun yerine odanın sıcaklığına göre seçmen gereken tog değeri olan uyku tulumları var onlar kullanılıyor. O yüzden sadece çarşaf alman yeterli ilk etapta 👍

Bakalım ben ne olcam 😅

Ayyy evet ya çok merak ediyorum ben de nasıl olucak diye bakalımm 😅🥰

visneliturta34 visneliturta34 kuzum sen nasılsın yazmıyorsun sanki göremiyorum seni bayadır
Canımm iyiyim çok şükür her şey yolunda çocukların okulları ödevleri bu ara misafirlik bilmem ne derken baya bi yoğun geçti sen nasılsın canım nasıl geçiyor hamileliğin ❤️

X