Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
İkinize de geçmiş olsun benimde bugün yorulunca akıntı şeklinde kahverengi lekem oldu şuan yatıyorum sırtım çok ağrıyor yarın kontrolüm var diye acile gitmedim inşallah artmaz akıntı suanlik geçti ama korkudan yattım
Aaa dinlenin evet geçmiş olsun. Progestan ve istirahat verebilir. Sanırım yorgunluk ve stres kanamayı veya akintiyi tetikliyor. Şifa diliyorum hepimize.

Aaa dinlenin evet geçmiş olsun. Progestan ve istirahat verebilir. Sanırım yorgunluk ve stres kanamayı veya akintiyi tetikliyor. Şifa diliyorum hepimize.
Progestan kullanıyordum 3 ay bitince bıraktırdı doktor ama yine verebilir dediğiniz gibi eşimle atıştık biraz üzüldüm ve bebek arabası bakmaya çıktık yürüyünce de yorulmuş olabilirim Rabbim bebişlerimizi bağışlasın sağ salim kucaklarimiza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻 🤲🏻 🌸

Arkadaşlar anne bebek çantası olarak tecrübeniz ya da beğendiğiniz var mı ben bakıyorum hem böyle biraz güzel gözüksün istiyorum hem çok küçük hem çok büyük olsun istemiyorum. Fiyat olarakta yani çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum gerek görmüyorum şahsen var mu önerilerinizz
Ben ilk kendi travel sırt çantamı kullandım çok gözlüydü ve şıktı dayanamadı yırtıldı, sonra skip hop aldım ama küçük geldi , en son e bebekten canvas kumaş aldım o çok rahattı bebek arabasına asılıyodu, çok kusuodu reflüydü çok kıyafet taşıodum o yüzden, maması sıcak suyu dolup taşıodu baya iyiydi taş gibi duruo kullancam Allah nasip ederse 😊

Ayy durumumuz aynı cidden. Tabi isterler kendileri bi zorluk mu çekiyor. Büyük konuşmak istemem ama çok zor ya hele bu yaştan sonra.
Benimde zor valla dediğin gibi eşlere zorluk yok işi bırakmam konusunda zarf atıyor duymazdan geliyorum çok kafam takılmıyor değil inşallah sorun yaşamadan 3. Çocuk fikri yok olur ama büyük konuşmuyorum . 2. İçinde asla diyordum 😁 maddi olarakta hersey gerçekten çok zorlaşmış geçen ebebekten hastane çıkışı filan aldım daha 4-5 parça dünya tuttu. Allah yardımcımız olsun .

Arkadaşlar anne bebek çantası olarak tecrübeniz ya da beğendiğiniz var mı ben bakıyorum hem böyle biraz güzel gözüksün istiyorum hem çok küçük hem çok büyük olsun istemiyorum. Fiyat olarakta yani çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum gerek görmüyorum şahsen var mu önerilerinizz
Decathlon'dan Quechua klasik ufak sırt çantası kullandım 2 çocuğumda da, hala da yedek kıyafetlerini ona koyarım. Kendisi zaten tüy gibi bir çanta, sıfır ağırlık, ama çok küçük göründüğüne bakmayın içi bayağı alıyor, bebek bezleri ve 2 çift kıyafet takım da sığdırabiliyordum, ön gözüne ıslak mendil, normal pamuklu ağız mendillerini, çoraplarını buzdolabı poşetleri içinde koyuyordum. Bebek bezi için çöp poşeti, alt açma örtüsü bile sığıyordu. Biberon/suluk ya da ek gıdada yoğurt kavanozu tarzı şeyleri de kullandığım dönemlerde kendi çantama koyuyordum. Bu şekilde hallettim hep. Bana anne çantaları bayağı hantal geldi, bu şekilde hem hafif hem pratik bir seçenek olmuş oldu kendi açımdan. Yine aynı sistemde devam etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
X