Benim de içim bu konuda sıkılıyor. Bir oda çocuk odası, biri çalışma odası, biri de misafir odası. Öncelikle bu çocuğa oda lazım hepsine yerleşmişiz

kocaman yatağı atıp oda yapsam olmayacak. Eşimin çalışma odasını iptal etsek o da olmayacak. Çare düşünüyorum. Bana göre oda düzen açısından çok iyi oluyor. İlk zamanlar hep birlikte neresi güvenliyse orada uyuduk ama oğlım hep odasını bildi, orada oynadı ve sahiplendi. 7-8 aylıkken de gündüz kendi yatağında uyumaya başlamıştı en azından. Şimdi diğerinin de bu imkanı olmazsa haksızlık. Hemen olmasa da 1 seneye bişeyler şart
Ben de baza altı bebek kıyafetleri ve eşyalarından bunaldığım için şifonyeri boşaltıp, küçük bebek kıyafetlerini oraya koydum. Kız da olsa erkek de olsa bodyleri falan hep giydirecektim. Belki siz de kızınızdan kalma body ya da düz şeyleri evde giymelik seçebilirsiniz. Üçüncüyü düşünüyorsa eşiniz ondan da attırmıyor olabilir

ben bundan sonra ihtitaç bittikçe verip gitme moduna gireceğim çünkü her taraf bebek kıyafeti, eşyası, oyuncağı.