Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
Hemonjiom benim oğlumda 10 yasinda çıktı.tek sıkıntı kanama yapabiliyor dikkat etmek lazım.cok kanama yaparsa doktorlar gumus çubukla alıyorlar.ama önemli birsey değil onu biliyorum.benimkinin tamam sakagindaydi gece kaşimişti yüzü komple kan olmuştu ertesi gün gumus çubukla yakarak aldılar ama zor birsey degil 1 dk sürdü.cocuk cerrahi uzmani yapıyor bu islemi

Yaaa geçmiş olsun , kusmanın doğum belirtisi olduğunu duymadım ama hiç. Bence değildir. Senin dikiiş alındı mı ?
Bende de var canım yarık değil de böyle tam ucu açılmış gibi
Aynen açılmış demek daha doğru kelime

Kızlar bende 36+3 teyim şuan bulantım pek yok ama midem çok yanıyor, sizdede oluyormu ve napıyorsunuz bu durumdayken?

Benim açken oluyor hala açsam arabaya binemiyorum.Ya da virajlı yollarda başım dönüyor bulantım tutuyor.Beni araba tuttuğu için hamilelikte daha çok tetikleniyorum heralde diye düşündüm
Aç karına ilaç içtim o yaptı galiba ya, teşekkür ederim
Yaaa geçmiş olsun , kusmanın doğum belirtisi olduğunu duymadım ama hiç. Bence değildir. Senin dikiiş alındı mı ?

Aynen açılmış demek daha doğru kelime
Teşekkür ederim canım, aç karına ilaç içtim tiroit için o yaptı sanırım ya
Şimdi çıktık kontrolden 36+2, 3 kg, 49 cm olmuş benim tontik kızım çok şükür
Dikişi 23 ünde alacaktı ama rahim ağzı iyi durumda, sancımda pek yok diye 2 Ocakta alalım dedi tabi o zamana kadar birşey olmazsa
İstersem anestezi olmadan alacakmış yok öyle dayanamam dersem hafif bir sersemlik verebilirim dedi, anestezi isterim tabiki dedim, çok korkuyorum çünkü

Son düzenleme:
Kızlar karnıma sancı girip duruyor ama sürekli değil afedersiniz ishal sancısı gibi tuvalete gidiyorum bi şey yok dogum sancısı böyle bir şey mi dogurucam hala anlamıyorum

Kızlar karnıma sancı girip duruyor ama sürekli değil afedersiniz ishal sancısı gibi tuvalete gidiyorum bi şey yok dogum sancısı böyle bir şey mi dogurucam hala anlamıyorum
Belden regl gibi gelir ama düzenli canım ara ara sancılar hepimizde oluyor sanırım miden bozulmuş olabilir mi

Benim annemde öyle anlatır ishalim diye doktora gitmiş 35. Haftada oo sen doguruyorsun demisler doguma almışlar ben olmuşum
Sen bunu yazarken bende tam ishal doğum belirtisi mi diye bakıyordum ben regl olmadan öncede ishal oluyorum. Hormonlardan galiba. Bende 2 gündür ishalim ama benim hamileliğimin yarısı böyle geçti.

Sen bunu yazarken bende tam ishal doğum belirtisi mi diye bakıyordum ben regl olmadan öncede ishal oluyorum. Hormonlardan galiba. Bende 2 gündür ishalim ama benim hamileliğimin yarısı böyle geçti.
Bende öyleyim ama yediklerimden sanırım yeşillik havuç meyve salatalık deli gibi yiyorum evde olmasa aşeriyorum onlar yapıyor gibi doğumdan sonrada yesem keşke rüyama salatalık maydonoz giriyor

Bende öyleyim ama yediklerimden sanırım yeşillik havuç meyve salatalık deli gibi yiyorum evde olmasa aşeriyorum onlar yapıyor gibi doğumdan sonrada yesem keşke rüyama salatalık maydonoz giriyor
ayy fazla maydanoz yemeyin diyolardı bi ara gerçi bizim doktır dalga geçmişti onlarla açılmayı mı tetiklermiş öyle bişeyler duymuştum

Ben de yediklerimden diye düşünüyorum güya doğumdan sonra yemek için kayısı pestili almıştım biraz tadına bakayım derken abarttım herhalde

ayy fazla maydanoz yemeyin diyolardı bi ara gerçi bizim doktır dalga geçmişti onlarla açılmayı mı tetiklermiş öyle bişeyler duymuştum
Ben iki aydır çok fazla yiyorum ya sanırım içimin yanmasına iyi geliyor keşke kolay açılma olsa

Kızlar bebek kıyafetlerini ilk yıkamada sadece siveno kullandım yumuşatıcı eklemedim almadımda şimdi doğumdan sonra kullanmaya vaşlayınca eklemek istiyorım sivenoda hiç koku yok biraz hafif güzel koksun istiyorum geçen e bebekte bakındım seçemedim siz ne kullandınız alanlar varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…