Hemonjiom benim oğlumda 10 yasinda çıktı.tek sıkıntı kanama yapabiliyor dikkat etmek lazım.cok kanama yaparsa doktorlar gumus çubukla alıyorlar.ama önemli birsey değil onu biliyorum.benimkinin tamam sakagindaydi gece kaşimişti yüzü komple kan olmuştu ertesi gün gumus çubukla yakarak aldılar ama zor birsey degil 1 dk sürdü.cocuk cerrahi uzmani yapıyor bu islemiKızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
Yaaa geçmiş olsun , kusmanın doğum belirtisi olduğunu duymadım ama hiç. Bence değildir. Senin dikiiş alındı mı ?36+2 deyiz özellikle yemeklerden sonra tutuyor benimkini hıçkırıksormadım hiç ama şimdi kontrole gidiyorum bir sorayım canım
Kızlar ben 16. Haftadan beri afedersiniz hiç kusmamıştım, az önce arabaya bindim ve inmem bir oldu yolun ortasında kustumöyle böyle değil bir de alt tarafta da ağrım var bir değişik, bunlar doğum belirtisi olamaz değil mi artık herşeyi doğuma yoruyorum, psikolojim hiç iyi değil
Aynen açılmış demek daha doğru kelimeBende de var canım yarık değil de böyle tam ucu açılmış gibi
Aç karına ilaç içtim o yaptı galiba ya, teşekkür ederimBenim açken oluyor hala açsam arabaya binemiyorum.Ya da virajlı yollarda başım dönüyor bulantım tutuyor.Beni araba tuttuğu için hamilelikte daha çok tetikleniyorum heralde diye düşündüm
Teşekkür ederim canım, aç karına ilaç içtim tiroit için o yaptı sanırım yaYaaa geçmiş olsun , kusmanın doğum belirtisi olduğunu duymadım ama hiç. Bence değildir. Senin dikiiş alındı mı ?
Aynen açılmış demek daha doğru kelime
Ben tahin yiyorum iyi geliyo bana doktorum gerektiği yerde de gaviscon kullanabilirsin demiştiKızlar bende 36+3 teyim şuan bulantım pek yok ama midem çok yanıyor, sizdede oluyormu ve napıyorsunuz bu durumdayken?
Akşamları geceleri felaket oluyordu salatalık ve yoğurt iyi geliyordu ama artık ilaç alıyorum daha iyiyimKızlar bende 36+3 teyim şuan bulantım pek yok ama midem çok yanıyor, sizdede oluyormu ve napıyorsunuz bu durumdayken?
Benim sabah uyanınca oluyor soğuk süt iciyorum cok iyi geliyorKızlar bende 36+3 teyim şuan bulantım pek yok ama midem çok yanıyor, sizdede oluyormu ve napıyorsunuz bu durumdayken?
Belden regl gibi gelir ama düzenli canım ara ara sancılar hepimizde oluyor sanırım miden bozulmuş olabilir miKızlar karnıma sancı girip duruyor ama sürekli değil afedersiniz ishal sancısı gibi tuvalete gidiyorum bi şey yok dogum sancısı böyle bir şey mi dogurucam hala anlamıyorum
O da var ama iş yaptığımda oluyor midemi bozsam her gün olmaz heralde bilmiyorum ki herkesin sancısı farklı heralde sjzjxBelden regl gibi gelir ama düzenli canım ara ara sancılar hepimizde oluyor sanırım miden bozulmuş olabilir mi
Benim annemde öyle anlatır ishalim diye doktora gitmiş 35. Haftada oo sen doguruyorsun demisler doguma almışlar ben olmuşumO da var ama iş yaptığımda oluyor midemi bozsam her gün olmaz heralde bilmiyorum ki herkesin sancısı farklı heralde sjzjx
Sen bunu yazarken bende tam ishal doğum belirtisi mi diye bakıyordumBenim annemde öyle anlatır ishalim diye doktora gitmiş 35. Haftada oo sen doguruyorsun demisler doguma almışlar ben olmuşum
Bende öyleyim ama yediklerimden sanırım yeşillik havuç meyve salatalık deli gibi yiyorum evde olmasa aşeriyorum onlar yapıyor gibi doğumdan sonrada yesem keşke rüyama salatalık maydonoz giriyorSen bunu yazarken bende tam ishal doğum belirtisi mi diye bakıyordumben regl olmadan öncede ishal oluyorum. Hormonlardan galiba. Bende 2 gündür ishalim ama benim hamileliğimin yarısı böyle geçti.
ayy fazla maydanoz yemeyin diyolardı bi ara gerçi bizim doktır dalga geçmişti onlarlaBende öyleyim ama yediklerimden sanırım yeşillik havuç meyve salatalık deli gibi yiyorum evde olmasa aşeriyorum onlar yapıyor gibi doğumdan sonrada yesem keşke rüyama salatalık maydonoz giriyor
Ben de yediklerimden diye düşünüyorum güya doğumdan sonra yemek için kayısı pestili almıştım biraz tadına bakayım derken abarttım herhaldeBende öyleyim ama yediklerimden sanırım yeşillik havuç meyve salatalık deli gibi yiyorum evde olmasa aşeriyorum onlar yapıyor gibi doğumdan sonrada yesem keşke rüyama salatalık maydonoz giriyor
Ben iki aydır çok fazla yiyorum ya sanırım içimin yanmasına iyi geliyorayy fazla maydanoz yemeyin diyolardı bi ara gerçi bizim doktır dalga geçmişti onlarlaaçılmayı mı tetiklermiş öyle bişeyler duymuştum
İyi mi geliyormuş aman boşver bi daha ne zaman yiyeceğizBen de yediklerimden diye düşünüyorum güya doğumdan sonra yemek için kayısı pestili almıştım biraz tadına bakayım derken abarttım herhalde
Rahat tuvalete çıkmak için hastanede falan herkes kayısı ile ilgili şeyler öneriyordu bende ekşi ekşi pestil aldımİyi mi geliyormuş aman boşver bi daha ne zaman yiyeceğiz