Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Selam kızlar , tansiyonum bugün 14-6 çıktı. Başım çok ağrıdı boynumda öyle.Doktorum mutlaka kardiyoloji görsün dedi. Çünkü geçen hafta da böyle olmuştum. Son zamanlarda tuzlu ve yağlı beslendim bence ondan oldu. Yarın sabah kardiyoloji bölümüne görüneceğim. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Normalde de ne yağ ne tuz bu kadar tüketmem ve ağrımaz da başım.
Çok geçmiş olsun. İdrar tahlili de yaparlar belki, umarım geçici bir şeydir.

Erkeklere göre hava hoş ya. Ben bu sefer daha iyi anladım tüm zorluklar annede. Bulantısıdır, değişen vücut&psikoloji, meme 😁. Üç çocuk benim hiç hayalimde olmayan bişey ama siz düşünür müsünüz? Zaten abla kardeş büyürler yalnız olmazlar 😁
[/QUOTE]
Hamileliğim kolay geçse, sonrası içinde evde sürekli bi desteğim olsa düşünürüm açıkçası. 3-4 çocuk güzel olurdu. İlerde bayramlarda evin içi şenlenirdi. Kardeş demek ömürlük dost demek. Ama ben asla o kadar yetenekli bir kadın olmadım. Her şeye yetişemem. İş hayatında da geride kalırım öyle olunca. Herşeyi aynı anda yapabilen kadınlara hayranım. Titiz bi yapım var, uykuyu da seviyorum 😂 öyle olunca zorlanıyorum malesef.

İkinize de geçmiş olsun benimde bugün yorulunca akıntı şeklinde kahverengi lekem oldu şuan yatıyorum sırtım çok ağrıyor yarın kontrolüm var diye acile gitmedim inşallah artmaz akıntı suanlik geçti ama korkudan yattım
Merak etmeyin kahverengi eski kan oluyor . Yinede doktor yarın bakar . Bişey yoktur inşallah

Ben 10 tane doğuracam kız niye korkutuyorsunuz gözünüzü 😂🤣🤣 hamileliğim çok şükür güzel geçiyor doğumda kolay olursa niye olmasın madem 6 yıl boyunca çocuk diye diye kemiklerimi çürüttüler onca tedavi oldum şimdi çeksinler derdimi 🤣😂
(Şakası bı yana 4 derdim hep ama fıtıktan dolayı bunu dogursam şükredip yerime oturacam)

Erkeklere göre hava hoş ya. Ben bu sefer daha iyi anladım tüm zorluklar annede. Bulantısıdır, değişen vücut&psikoloji, meme 😁. Üç çocuk benim hiç hayalimde olmayan bişey ama siz düşünür müsünüz? Zaten abla kardeş büyürler yalnız olmazlar 😁
Hamileliğim kolay geçse, sonrası içinde evde sürekli bi desteğim olsa düşünürüm açıkçası. 3-4 çocuk güzel olurdu. İlerde bayramlarda evin içi şenlenirdi. Kardeş demek ömürlük dost demek. Ama ben asla o kadar yetenekli bir kadın olmadım. Her şeye yetişemem. İş hayatında da geride kalırım öyle olunca. Herşeyi aynı anda yapabilen kadınlara hayranım. Titiz bi yapım var, uykuyu da seviyorum 😂 öyle olunca zorlanıyorum malesef.
[/QUOTE]
Kalabalık aile ortamı olsa, büyüklerle iç içe daha rahat olur da, tüm yük annedeyken çok zor. Sadece ev ve çocuğa odaklanmak da yetmiyor artık. İyi hissettirmiyor dediğiniz gibi. Anne olup, kendi ihtiyaçlarımı isteklerimi yapamayınca resmen kendimin önemini daha çok anladım, ama geçmiş olsun😁

Arkadaşlar anne bebek çantası olarak tecrübeniz ya da beğendiğiniz var mı ben bakıyorum hem böyle biraz güzel gözüksün istiyorum hem çok küçük hem çok büyük olsun istemiyorum. Fiyat olarakta yani çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum gerek görmüyorum şahsen var mu önerilerinizz

Arkadaşlar anne bebek çantası olarak tecrübeniz ya da beğendiğiniz var mı ben bakıyorum hem böyle biraz güzel gözüksün istiyorum hem çok küçük hem çok büyük olsun istemiyorum. Fiyat olarakta yani çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum gerek görmüyorum şahsen var mu önerilerinizz
Ben skiphop almıştım zamanında hala da kullanıyorum ama çok da gerek var mı hiç yok. Geçen gün muca marka sırt çantalarından aldım, çok gözlü pratik sevdim. Böyle çok gözlü herhangi bir çanta iş görür.

Canım bugün civilin internet hesabında indirim vardı 400 düşüyordu tabi kriterlerini bilmiyorum ben stylo marka aldım civilden 900 liraydı içi çok gözlü krem kahve trendyılda 700 şu an geçen gün 600 olmuştu

Oysho nun anne bebek çantası güzel ama fiyat olarak biraz pahalı

Ay birde benimki hemen arkasına 3. Olsun istiyorum diyor. İlki yalnız büyümüş bu bari öyle olmasınmış. Delirecem, gelmişim 36 yaşına. Zaten zor geçiyor.
Yaa aynı istek benim eşimdede var ☺️ kızımız 9 yaşında 2. İçin geç kaldık 3 ü hemen yapalım diyor ben 35 yaşındayım. Sezeryan olacak 2 yıl zaten olamaz diyorum 40 ta doğuracağım 3. Çocuğu . Zaten psikolojik kadın için zor bir süreç çalışıyorum bakıcıya bırakacağım 1 yaşında hakkımızda hayırlısı inşallah ☺️

Merhaba kılzar bnde yarın 15 haftalık oluyorum bnmde göbeğim hiç çıkmadı görenler hiç hamile gibi değilsin diypr biraz morelim bozuldu açıkçası acaba bebek buymuyor mu

Kızlar 15. Haftaya girdim ama göbeğim neredeyse hala jiç çıkmadı. Bu durumda olanlar var mı? Yani gün içinde şişiyor ben evet çıkmış artık diyorum ama sabah uyandıpımda hiçbir şry yok🤣 erkek çocukta mı daha az göbek çıkardı kızda mı? Benimki erkek ama onunla mı slakalı? Bu arada zayıfım normslde zayıfların hemen belli eder derlerdi halbuki. 1.60 55 kiloyum. Hiç kiloda almdım henüz
Benim de öyledir, ama kız erkek bebek farketmiyor, zayıflıkla filan alakalı değil, ya da bebeğin gelişimiyle de alakalı değil, sizin iç karın genişliğinizle alakalı bir durum. Benim kızımda da, oğlumda da 7 aylık olana kadar hiç karnım yoktu, son haftalar hemşireler NST bağlarken 37-38 haftalık olduğumu duyduklarında şaşırıyorlardı.

Son düzenleme:
Yaa aynı istek benim eşimdede var ☺️ kızımız 9 yaşında 2. İçin geç kaldık 3 ü hemen yapalım diyor ben 35 yaşındayım. Sezeryan olacak 2 yıl zaten olamaz diyorum 40 ta doğuracağım 3. Çocuğu . Zaten psikolojik kadın için zor bir süreç çalışıyorum bakıcıya bırakacağım 1 yaşında hakkımızda hayırlısı inşallah ☺️
Ayy durumumuz aynı cidden. Tabi isterler kendileri bi zorluk mu çekiyor. Büyük konuşmak istemem ama çok zor ya hele bu yaştan sonra.

Son durumunuz nedir ? Çok geçmiş olsun
15 haftalık gebeyim Bende dün lavaboda yoğun kırmızı kanama yaşadım acil özel hastaneye gittik. O manzarayı görünce bebek gitti sandım . Çok şükür bebeğin yeride kendiside iyiydi doktor bebek sağlıklı dedi . Bir gece yatış verdi serumlar iğneler kanama kesildi . Riskin var bünyen zayıf dedi 1 ay evde yatıcaksın dedi . Anneme geldim 1 ay buradayım . Dualarınızı bekliyorum sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla atlatırsın bu süreci benim de kızımda kanamam olmustu dinlendim annem baktı bana da çok sukur 9 yaşına geldi abla bile olacak .Sen de iyi düşün stres yapmamaya çalış dualarımız seninle🤲

X