Benim ki 10 gün sürdü canım arada bi geliyor hala doktor herhangi bi sorun olmadığını söyledi kalp atışını falan da duyduk zaten kafaya takma sendeLekelenmeniz başlayinca kac gun suruyordu
6+2 de basladi 6+4 devam kahverengi lekelenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki 10 gün sürdü canım arada bi geliyor hala doktor herhangi bi sorun olmadığını söyledi kalp atışını falan da duyduk zaten kafaya takma sendeLekelenmeniz başlayinca kac gun suruyordu
6+2 de basladi 6+4 devam kahverengi lekelenme
HoşbuldummmmHoşgeldiiin
Merhaba kizlar , benim alt karin agrilarim gitti cok az hatirlatiyor kendini gunde 1 kere falan,koku hassasiyetim var ve sut urunleri gaz yapar oldu bu sorun kocamda vardi ama ozellikle sol kalca kemiğimde agri var gidip gelen sizdede oluyor mu bu yoksa mide bulantisindan ona dikkat bile etmediniz mi
Genis kalcalilarda kolay dogum yapiyor derler ne kadar doğru bilemem bende bi doğuma yaklaşsak ve bilsek daha 33 hafta varMakata doğru ağrılar olursa doğum biraz zor, bacak kalça ağrıları olursa doğum kolay olurmuş diyordu eskiler. Bilmiyorum ne derece doğru artık
Asli yok bacim ben geniş kalcaliyim zor doğuruyorumGenis kalcalilarda kolay dogum yapiyor derler ne kadar doğru bilemem bende bi doğuma yaklaşsak ve bilsek daha 33 hafta var
Niye umudumuzla oynuyorsunAsli yok bacim ben geniş kalcaliyim zor doğuruyorum
Benim ilk gebelikte makat ve vajinal kramp vardı. Doğum zor oldu 8saat suni sancıyla. Bakalım inş bu tek avazda gelir neyse daha çok erken dediğin gibiGenis kalcalilarda kolay dogum yapiyor derler ne kadar doğru bilemem bende bi doğuma yaklaşsak ve bilsek daha 33 hafta var
Belki benimki yeterince büyük degildirNiye umudumuzla oynuyorsun
Korkma canım bol su iç ve dinlenKızlar kanama oldu bugün. 5+1 dik. Apar topar acile gittim. Çok şükür keseyi gördük. Düşük riski dediler. Yatıp dinleneceksiniz dediler. Başına gelen var mı? Bu bahaneyle keseyi de görmüş oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim kesede herhangi bir kanama vs yok dedi karından baktı. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
Bende de vardı kanama alanı geçen hafta. Çok koştur ayakta kaldım çalışıyorum. Bir hafta rapor aldım dinlendim. Yarın kontrol var inş geçmiştir. Progestan yazdıysa vajinal kullan sürekli yatarak dinlen sadece lavaboya kalk. Endişe etme bebek sağlıklı olduktan sonra zaten doğuyor. Sürekli doktorların videolarını izliyorum. Bebek doğmaya karar verirse doğar diyor. Sakin ol bolca dinlen olumlu düşün inş iyi olacak herşeyKızlar kanama oldu bugün. 5+1 dik. Apar topar acile gittim. Çok şükür keseyi gördük. Düşük riski dediler. Yatıp dinleneceksiniz dediler. Başına gelen var mı? Bu bahaneyle keseyi de görmüş oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim kesede herhangi bir kanama vs yok dedi karından baktı. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
Korktum kuzum elim ayağım titredi inan ki neyse eve geldim şimdi bir daha da hiçbir kuvvet kaldıramaz beni yattığım yerdenKorkma canım bol su iç ve dinlen
İnşallah canım çok teşekkür ederim doktor da sadece lavaboya kalk dedi şükür kesede bir şey yok, kese etrafında kanama görmedi. Herhalde kendimi çok yordum. Kesinlikle dinleneceğimBende de vardı kanama alanı geçen hafta. Çok koştur ayakta kaldım çalışıyorum. Bir hafta rapor aldım dinlendim. Yarın kontrol var inş geçmiştir. Progestan yazdıysa vajinal kullan sürekli yatarak dinlen sadece lavaboya kalk. Endişe etme bebek sağlıklı olduktan sonra zaten doğuyor. Sürekli doktorların videolarını izliyorum. Bebek doğmaya karar verirse doğar diyor. Sakin ol bolca dinlen olumlu düşün inş iyi olacak herşey
Kese ve etrafında kanama görmediyse hiç korkma canım benim tam 6 buçuk ay oldu kanama kanamayla da devam ederdi suyum gelmeseydi o şekilde doğuma kadar da giderdim diye düşünüyorum yani etken değil kese ve yanlarında kanama yoksa korkmaİnşallah canım çok teşekkür ederim doktor da sadece lavaboya kalk dedi şükür kesede bir şey yok, kese etrafında kanama görmedi. Herhalde kendimi çok yordum. Kesinlikle dinleneceğim
Ayyy Allah senden razı olsun içimi öyle bir rahatlattın ki tüp bebek bu o yüzden ekstra temkinli davranıyorum. Acil doktoru da o yüzden kanamayı durdurmak için bir şey yapamadı. Baya korktumKese ve etrafında kanama görmediyse hiç korkma canım benim tam 6 buçuk ay oldu kanama kanamayla da devam ederdi suyum gelmeseydi o şekilde doğuma kadar da giderdim diye düşünüyorum yani etken değil kese ve yanlarında kanama yoksa korkma
Sen kendi doktoruna git yine de Progestan başlar büyük ihtimalle canım ama kese ve etrafında kanama yoksa hiç korkma sağlıkla gelicek inşallah annesiAyyy Allah senden razı olsun içimi öyle bir rahatlattın ki tüp bebek bu o yüzden ekstra temkinli davranıyorum. Acil doktoru da o yüzden kanamayı durdurmak için bir şey yapamadı. Baya korktum
İnşallah canım çok teşekkür ederimSen kendi doktoruna git yine de Progestan başlar büyük ihtimalle canım ama kese ve etrafında kanama yoksa hiç korkma sağlıkla gelicek inşallah annesi
Çok geçmiş olsun, oğlumda haftalarca kafasının yanında kafası kadar kanama alanı vardı çok şükür sağlıkla doğdu, kanama alanı yoksa endişelenme. Allahın izniyle sağlıkla kavuşun yavrunuza. Ben o zaman uzun süre rapor almıştım. Kafamı dağıtmaya çalıştım sürekli komedi dizileri falan izlemiştim, kendine iyi gelecek şeyler yapmaya çalış bol su iç ve dinlenme imkanın varsa bol bol dinlenİnşallah canım çok teşekkür ederim doktor da sadece lavaboya kalk dedi şükür kesede bir şey yok, kese etrafında kanama görmedi. Herhalde kendimi çok yordum. Kesinlikle dinleneceğim
İnşallah canım evdeyim zaten artık hiçbir güç beni yerimden kaldıramaz bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek inşallah her şey yolunda giderÇok geçmiş olsun, oğlumda haftalarca kafasının yanında kafası kadar kanama alanı vardı çok şükür sağlıkla doğdu, kanama alanı yoksa endişelenme. Allahın izniyle sağlıkla kavuşun yavrunuza. Ben o zaman uzun süre rapor almıştım. Kafamı dağıtmaya çalıştım sürekli komedi dizileri falan izlemiştim, kendine iyi gelecek şeyler yapmaya çalış bol su iç ve dinlenme imkanın varsa bol bol dinlen