Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ay inanmıyorum nasıl kaçtın nasıl kaçılıyor bana da anlat da aklımda olsun çünkü bende korku tavan

Ay güldürdün beni
Bebişin hareketini izle. Şu an için yapacak bı şey yok gibi duruyor. Yarın da randevun varmış madem.
Bebeğin hareketleri normal gibi yani oynuyor ara ara şuan için anormal durum görmedim canım.
Kuzum sen bu aralar dikkat et herşeyi hazırla şaka bir yana herşeyin hayırlısı
Bebeğin tüm tekstili hazır yarından itibaren bende kendi eşyalarımı hazırlıycam bakalım kısmet
Bebek aşağıya indimi baya acaba canım çatı muayenesi olmusmuydun bı arada inşallah güzel haberlerle çıkarsın
Çatı muayenesi olmadım zorunlu sezaryen olucak benimki plasenta aşağıda olduğu için. Sezaryende çatı muayenesi yapıyorlar mı? Kızımda çatı muayenesi olmuştum. Bebek aşağı indi gibi sanki midem falan rahat hissediyorum o eski nefes sıkışmasıda yok
Hemen korkma canım acın ağrın falan var mı ? Bebeğin hareketlerini kontrol et .
Genital bölgemdeki o acı dışında herhangi bi acı ağrı yok canım. Bebeğin hareketlede normal herhalde oynuyor yani arada. Eskiden çok hareketliydi bu son günlerde azaldı gibi geliyor eskiye nazaran ama yine hareket ediyor yani gün içinde sıkça.

Benim de 9 Nisan canım. yarın devlete randevum var benim . Cuma günü son çakışma günümdü hem onun için rapor alıcam hem de muayene olurum inşallah.
Çatı muayenesi oldunmu sen canım bana devlette yapmadılar özelde yapacaklar mi bakalim

Çok teşekkür ederim inanın foruma yeni girdim. Ay uykusuzum ama uyuyamıyorum. İyiyim de. Arada doğuran arkadaşlarımız olmuş galiba. tinygirl sadeve bacaklari ayakları bile çok tatlı minik kızının. Sağlıkla mutlulukla büyüsün. Başka doğuran oldu mu?
Ben yarın tam 38 haftayı bitirmiş olacağım ve doktor randevum var. Zaman yaklaştıkça aşırı heyecanlanıyorum aynı zamanda korkuyorum. Sanki biraz daha mı karnımda dursa diye düşündüğüm oluyor. Ya da çıksa da bir görsem hasret gidersem sevsem diye düşünüyorum. İyice sona geldik. Hepimiz için inşallah saglikli kolay doğumlar olsun

Ay inanmıyorum nasıl kaçtın nasıl kaçılıyor bana da anlat da aklımda olsun çünkü bende korku tavan

özelde yapıcaksan çok korkun varsa direk konuş bnce doktorunla canım en azından günde alırsın sezeryan istiyorsan

Nerelerdersin canım seninde doğurduğnu düşünmeye başlamıştım sınavın iyi geçmiştir umarım minik adam şans getirsin

Çatı muayenesi oldunmu sen canım bana devlette yapmadılar özelde yapacaklar mi bakalim
özelde genelde doktor normal doğum düşünüyor musun diye soruyor istemiyorsan zaten gerek olmuyo ama sen düşünüyosan bu hafta olur artık senin muayene canım

Ben de seni soracaktım canım bugün aklıma geldin iyi olmama sevindim kardeşimin de sınavı vardı haftasonu . Senin sınavın nasıl geçti ?

özelde yapıcaksan çok korkun varsa direk konuş bnce doktorunla canım en azından günde alırsın sezeryan istiyorsan
Konuştuk doktorumla baya. Ama ben sezaryendende çok korkuyorum o karnımda yapacakları işlem çok korkutuyor beni . Arada kaldım öyle doktorum normal doğum yanlısı o yüzden ben de denemek istedim tamam dedim bakalım hayırlısı canım

Nerelerdersin canım seninde doğurduğnu düşünmeye başlamıştım sınavın iyi geçmiştir umarım minik adam şans getirsin
Sınavım fena geçmedi ama daha iyi geçen sınavlarım olmuştu. Sınavda doğurmadım, bebek oğlak olacak. Bir de 4 oturum idi. 4 kez 4 kat çıkıp indim, sınav salonu 4. katta idi hep. Tüm doğum egzersizlerini yaptım sayılır iki günde. Bu sene sürekli bebek eşyalarına baktığım için sınav daha az umurumda. Cinnabonun önerdiği sayfaya yaptırdım. Geceden beri buna bakıp yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum

Eklentiler

• 1000192904.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 25
Yok olmadım yarın yapmak istese de hayır ferim çünkü özelde de diğer pazartesiye randevum var kendi özeldeki doktorum yapsa daha iyi. Devlette her işleri acele doktorlar yetişemiyor ki . Canımı acıtır gibi geliyor canım ya

Çok güzel olmuş maşallah sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah

Ben de seni soracaktım canım bugün aklıma geldin iyi olmama sevindim kardeşimin de sınavı vardı haftasonu . Senin sınavın nasıl geçti ?
Eğer aynı sınava girdi isek kardeşine söyle ben tecrübeliyim daha önce çok daha iyi yaptığım sınavlar olmuştu. Sınav zordu neti azsa gerilmesin ama 3 sınava girdim ben 1 ya da 2 sini geçerim gibi.
Sen de gerilme mesajlarına baktım aynı benim gibi hissediyorsun. Gerilmeyelim aman bu iki beden bir şekilde ayrılacak. Düşününce korkunca başımıza gelenler değişmiyor.

Nişan olmasin ya doktorun numarasi yokmuydu yazsaydin canim bi

Kızlar artık ağlamak istiyorum geceleri uyuyamıyorum mide yanmasından boğazıma kadar yanıyor. Uykudan uyanacak ksdsr kötü. Uykular haram oldu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…