Ben biraz unibaby eklemiştim ama baby me ebebek kendi markasınınkide cok güzel kokuyorKızlar bebek kıyafetlerini ilk yıkamada sadece siveno kullandım yumuşatıcı eklemedim almadımda şimdi doğumdan sonra kullanmaya vaşlayınca eklemek istiyorım sivenoda hiç koku yok biraz hafif güzel koksun istiyorum geçen e bebekte bakındım seçemedim siz ne kullandınız alanlar varsa
Ama koku taze bebisi rahatsiz edebilit. Cok farkli bir dunyadan geliyor o. Kendin bilirsin de bence kullanmasan daha iyi. Hem cildine de zararKızlar bebek kıyafetlerini ilk yıkamada sadece siveno kullandım yumuşatıcı eklemedim almadımda şimdi doğumdan sonra kullanmaya vaşlayınca eklemek istiyorım sivenoda hiç koku yok biraz hafif güzel koksun istiyorum geçen e bebekte bakındım seçemedim siz ne kullandınız alanlar varsa
Hangi renk canım belki netten veririm çok dolanamıyorum artıkBen biraz unibaby eklemiştim ama baby me ebebek kendi markasınınkide cok güzel kokuyor
Ödemi atmak için ne yapmak lazım yaOda yapar benim ondan sonra ödem oluştu
yok hepsini kokusuz yıkadım zaten de belki doğumdan bi hafta 10 gün sonra biraz atarım diye düşündümAma koku taze bebisi rahatsiz edebilit. Cok farkli bir dunyadan geliyor o. Kendin bilirsin de bence kullanmasan daha iyi. Hem cildine de zarar
Aynıyız yemin ederim bizde geçen yaz tatile gidecektik arkadaşlarla herşey hazırdı kocama söz verdim tatilden sonra diye ama bi türlü cesaret edip yapamazdım kesinBende sürpriz yumurtaben dusunmuyordum ama ilerde dusunuyordum sonra rahata erince totom yemezdi kesin iyi oldu bi de kiz oldu ohhh voleyi vurdum valla hamileligim zor geciyor o yuzden 3. Noo allah olmayanlara versin insallah
Doktor normal bebek mideye baski yapiyor dedi
Büyüdüğü anlamina geliyor hickirik birde cigerleri gelişiyor canim
Bende migros kampanyasindan almıstım yoksa baby me alırdım degistirmedilerse kokusu cok guzeldi siveno dedigin gibi kokusuz gibi ama sanki kötüde kokuyor bilemedimHangi renk canım belki netten veririm çok dolanamıyorum artık
Ödem için ananas çok iyi geliyor zaten doğuma yakın ananas yemek çok faydalı ödem olmasa bileÖdemi atmak için ne yapmak lazım ya
Ewt ya siveno içerik olarak güzel ama biraz fazla doğal o kötü kokuda ilk makineden çıktığnda oluyor kuruduğunda kıyafetler sıfır kokuBende migros kampanyasindan almıstım yoksa baby me alırdım degistirmedilerse kokusu cok guzeldi siveno dedigin gibi kokusuz gibi ama sanki kötüde kokuyor bilemedimgranül sabunla yıkananlarda güzel kokuyor
Duru granül çok güzel kokuyor içeriği de temiz yumuşatıcılar çok masum değil bebişlerin tenine hemen değmesin kimyasallar. Bende ilk siveno almıştım hoşuma gitmedi ama duru kullandıktan sonra hep kullanmaya devam ettimEwt ya siveno içerik olarak güzel ama biraz fazla doğal o kötü kokuda ilk makineden çıktığnda oluyor kuruduğunda kıyafetler sıfır koku
Oyyy maşallah kuzucuğaAç karına ilaç içtim o yaptı galiba ya, teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım, aç karına ilaç içtim tiroit için o yaptı sanırım ya
Şimdi çıktık kontrolden 36+2, 3 kg, 49 cm olmuş benim tontik kızım çok şükür
Dikişi 23 ünde alacaktı ama rahim ağzı iyi durumda, sancımda pek yok diye 2 Ocakta alalım deditabi o zamana kadar birşey olmazsa
İstersem anestezi olmadan alacakmış yok öyle dayanamam dersem hafif bir sersemlik verebilirim dedi, anestezi isterim tabiki dedim, çok korkuyorum çünkü
valla her an her şey olabilir gibi geliyor bana bebek dönünce mi daha rahat olunuyor anlamadım dün karnım çok rahattı şimdi de öyle bebek hareketi var ama çok şükür güzel uyuyorum sadece tuvalete kaldırıyorAy kızlar herkesde bir doğum belirtisi var , bir çoğunuz ocağı göremeyecek galiba
Ben de duymuştum ama maydonoz ananas çok severim bolca yiyorumayy fazla maydanoz yemeyin diyolardı bi ara gerçi bizim doktır dalga geçmişti onlarlaaçılmayı mı tetiklermiş öyle bişeyler duymuştum
Benim arada ağrılarım oluyor ama nst sancı yokAy kızlar herkesde bir doğum belirtisi var , bir çoğunuz ocağı göremeyecek galiba
Gece o kadar hareketliydi ki alt tarafıma aşırı baskı yaptı sürekli altım mı ıslak diye kendimi kontrol ettim suyum gelirde anlamam diye bi korku sardı beni sabahladım resmenAy kızlar herkesde bir doğum belirtisi var , bir çoğunuz ocağı göremeyecek galiba
Feci adet söktürüyor amaayy fazla maydanoz yemeyin diyolardı bi ara gerçi bizim doktır dalga geçmişti onlarlaaçılmayı mı tetiklermiş öyle bişeyler duymuştum
Beni de gece çok zorladı kafayı kanala sokmaya çalışıyor herhaldeGece o kadar hareketliydi ki alt tarafıma aşırı baskı yaptı sürekli altım mı ıslak diye kendimi kontrol ettim suyum gelirde anlamam diye bi korku sardı beni sabahladım resmen