Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Benimde 37+1 deyken doktorum ocağı beklemez sancın gelir 22-24 arası alalım dedi 3300 dü kilosu ben birkaç gün daha dursun dedim 27 Aralık 38+5 e gün aldık bakalım arada sancı giriyor ama düzenli değil

Aynısını yapmışım ama ben sığamıyorum hatta eksiğim var Terlik unutmuşum yarın eşimle tekrar bir gözden geçirelim bari benim valizi gören burası otel değil yanlış geldiniz der
Ya ben çoğunu organizerlere koydum ondan mı acaba, hatta lohusa pedi de koydum atlamayalım foto da çekmedim bi daha açarsam çekecem duu

Kızlar hemşireye verilecek takım sizce özel mi olmalı beyaz renk gibi vs nasıl takımlar koydunuz
Kan olabiliyor benim oglanın şapkasında var duruyor hala ama ilk çıkınca da fotograf falan cekiliyor en cok çıkınca cekmişler bizimkiler yine de ben battaniyesiyle falan takım koydum beyaz kirmizi kalpli, isimliyi sonra giydiririm diye düşündüm

Ben depend, emzik, kaşık biberon,isimli yastık isimli tulum bide kendime hırka koydum farklı olarak hepsi organizerde ama kabine sığmadı

Ben depend, emzik, kaşık biberon,isimli yastık isimli tulum bide kendime hırka koydum farklı olarak hepsi organizerde ama kabine sığmadı
Kabinlerde de boy farkediyor bazen ya. Bende ilk başta kabine sığdırmıştım. Sonra çok sıkıştırmayalım daha rahat olsun diye orta boya koyduk. Geniş geniş duruyor

İnşallah hepimizin sağlıkla doğsun

Ya emzik koymadım ilk günden vermem diye düşündüm, biberonu da şöyle başlangıçta ihtiyaç olursa mama verilecek ama enjektörle veriyor hastane, mamayı muhafaza etme amaçlı alabilirim. Kaşık biberonumuz var evet onu da alayım isimli yastığını koymadım eve gelince tekrar kirlenecek yıkanacak uğraşmiyim diye açıkçası, ilk gebeliğimde götürmüştüm ama. Hırka alayım dedim ama annem sıcak oluyor hastane dedi hakkaten sonradan sıcak basıyor insanı

Ben ilk günden vermeyi planlıyorum valla emziği

Benim oğlan hemen almıştı emzigi ay rahatlık oluyor kızzz

Merhaba kilosu iyi bence.Biraz yanılma payı da olabilir.Ben 2600 doğmuşum benden kilolu doğanlara göre daha hızlı kilo artışım olmuş

H
Çantan için tebrikler ben de sığdıramadım kabin boya organizerlerle daha çok yer kaplıyor bence bizim hastane emzik biberon vs. istemediler. Anne sütünü destekliyorlarmış. Emme olmazsa biz sizden isteriz dediler onları da arabada durması için 3. Bi çanta yaptım 12 tane bez koymuştum 10 tane daha ekledim ek çantaya. Biz 1 aylık tatile gidiyoruz gibi eşya hazırladık kesin gece doğururum öğlene çıkış yaparız. Bir sürü eşya taşıtmış olurum eşime

Canım o bendede oluyor ter zannediyordum altıma kaciriyorum meğer koklayinca anladım ben disardayken oluyor bana çok yurudugum zaman

Kiz ben tatilde hamile kaldim havalar sicakti alanyaya gidelim deyip ciktik rahmimde bebeyle geri gelmişim
Ay kızlar herkesde bir doğum belirtisi var , bir çoğunuz ocağı göremeyecek galiba
Kiz sus ben ocak istiyorum yıl sonu zor ya
Valla hem devlet hem özele gidenler sizin azminize hayranim kiz ben üşenirim ha hele devlette o bekleme işlerine söver söver cikarim çok sabirsizim
Devlette varis corabi giydiriyorlar eltimde aniden suyu gelmisti ben gidince bana verdiler giydir diye geberdim giydirene kadar o zaman
Bende ilk dogjmda orta boy ve bebek cantasi ile gitmiştim bunda kabin boy sut sagma makinasini falan goturmeyecegim hastanede varmiş zaten gerek olurs

Bebeğe ağız mendili aldınız mı

Gruptan aynı gün kızıma arkadaş geliyor hadi bakalım inşallah çok güzel geçer doğumumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…