- 8 Temmuz 2015
- 118
- 165
Benimde 37+1 deyken doktorum ocağı beklemez sancın gelir 22-24 arası alalım dedi 3300 dü kilosu ben birkaç gün daha dursun dedim 27 Aralık 38+5 e gün aldık bakalım arada sancı giriyor ama düzenli değilMerhabalar ben de bugun 37 haftalık oldum kontrolum vardı normalde yeni yılda dogurmak istiyprdum doktor riske atmayalım bebek cok aşağı inmiş aniden gece sancın filan gelir dedi 27 aralık yani tam 38 haftalık olunca alacak bu arada kilosu 2900 gr sanki biraz az gibi
Ben düz renk minik minik yıldızlı bi takım almıştım onu vereceğim hemşireye , isimli takımını daha sonra giydireceğimKızlar hemşireye verilecek takım sizce özel mi olmalı beyaz renk gibi vs nasıl takımlar koydunuz
Ya ben çoğunu organizerlere koydum ondan mı acaba, hatta lohusa pedi de koydum atlamayalımAynısını yapmışım ama ben sığamıyorumhatta eksiğim var Terlik unutmuşum yarın eşimle tekrar bir gözden geçirelim bari benim valizi gören burası otel değil yanlış geldiniz der
10 lu hastane çıkışı almıştım onu koydum, isimli takımını yani beyaz olanı taburcu olunca giydiririm diye düşündümKızlar hemşireye verilecek takım sizce özel mi olmalı beyaz renk gibi vs nasıl takımlar koydunuz
Kan olabiliyor benim oglanın şapkasında var duruyor hala ama ilk çıkınca da fotograf falan cekiliyor en cok çıkınca cekmişler bizimkiler yine de ben battaniyesiyle falan takım koydum beyaz kirmizi kalpli, isimliyi sonra giydiririm diye düşündümKızlar hemşireye verilecek takım sizce özel mi olmalı beyaz renk gibi vs nasıl takımlar koydunuz
Ben depend, emzik, kaşık biberon,isimli yastık isimli tulum bide kendime hırka koydum farklı olarak hepsi organizerde ama kabine sığmadıHemen anlatıyorum
Bebeğe bi organizere hemşireye verilecekleri koydum
Bez
Alt üst takım
Zıbını
Şapka eldiven
Penye battaniyesi
Bebeğe extra 2 takım
Penye battaniye
3 zıbın
2 çorap
2 eldiven
1 kalın batanniye
1 müslin örtü
Yedek şapka
1 tülbent
Kendime;
Sabahlık
2 pijama takımı
1 emzirme sütyeni
1 atlet
3 külot
2 çorap
Terlik
Baş örtüsü
Gümüş kapak
( meme ucu kremini de koyacağım şu an kullandığım için koymadım)
15 adet bez
1 ıslak mendil
2 alt açma örtüsü
Pişik kremi
Sadece benim kişisel bakım eşyalarım kaldı
Bu da olmalı dediğiniz bişey varsa yollayın gelsin kızlar
Kabinlerde de boy farkediyor bazen ya. Bende ilk başta kabine sığdırmıştım. Sonra çok sıkıştırmayalım daha rahat olsun diye orta boya koyduk. Geniş geniş duruyorBen depend, emzik, kaşık biberon,isimli yastık isimli tulum bide kendime hırka koydum farklı olarak hepsi organizerde ama kabine sığmadı
İnşallah hepimizin sağlıkla doğsunYaaaa maşallah çok az kaldııııay 24 Aralık dediğin nee 4 gün sonra sağlıkla gelsin inşallah
Ooo maşallah 26 sına kadar biraz daha kilo da alırya çok heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah
Çekmeyin , çekmeyin demişya bende inanamıyorum vallahi çok şükür sağ Salim geldik , riskli dönemleri atlattık. İnşallah sağlıkla da kucağımıza alalım bebeklerimizi
Evet bu markanın ürünleri güzel , ben şuan kıyafet alımını durdurdum ama sonrasında alacağım bu markadan , listemde vargüzel günlerde kullanın
Ah çok şükür canım , ne güzel haber bu böyleaz kaldı , inşallah sağlıkla evinize gideceksiniz
Yaa 31 Aralık değilde 1 Ocak olsa olmuyor mu , sordun mu doktora ? 2024 değilde 2025 olmuş oluroğlak iyi bir burç diyorlar , oğlak olmuş olacak
Ay 24 ün de 2 bebiş geliyorsağlıkla gelsin inşallah , çok heyecanlı
Yaaa 3 gün sonra yanisağlıkla gelsin inşallah
Ya emzik koymadım ilk günden vermem diye düşündüm, biberonu da şöyle başlangıçta ihtiyaç olursa mama verilecek ama enjektörle veriyor hastane, mamayı muhafaza etme amaçlı alabilirim. Kaşık biberonumuz var evet onu da alayımBen depend, emzik, kaşık biberon,isimli yastık isimli tulum bide kendime hırka koydum farklı olarak hepsi organizerde ama kabine sığmadı
Ben ilk günden vermeyi planlıyorum valla emziğiYa emzik koymadım ilk günden vermem diye düşündüm, biberonu da şöyle başlangıçta ihtiyaç olursa mama verilecek ama enjektörle veriyor hastane, mamayı muhafaza etme amaçlı alabilirim. Kaşık biberonumuz var evet onu da alayımisimli yastığını koymadım eve gelince tekrar kirlenecek yıkanacak uğraşmiyim diye açıkçası, ilk gebeliğimde götürmüştüm ama. Hırka alayım dedim ama annem sıcak oluyor hastane dedi hakkaten sonradan sıcak basıyor insanı
Benim oğlan hemen almıştı emzigi ay rahatlık oluyor kızzzYa emzik koymadım ilk günden vermem diye düşündüm, biberonu da şöyle başlangıçta ihtiyaç olursa mama verilecek ama enjektörle veriyor hastane, mamayı muhafaza etme amaçlı alabilirim. Kaşık biberonumuz var evet onu da alayımisimli yastığını koymadım eve gelince tekrar kirlenecek yıkanacak uğraşmiyim diye açıkçası, ilk gebeliğimde götürmüştüm ama. Hırka alayım dedim ama annem sıcak oluyor hastane dedi hakkaten sonradan sıcak basıyor insanı
Merhaba kilosu iyi bence.Biraz yanılma payı da olabilir.Ben 2600 doğmuşum benden kilolu doğanlara göre daha hızlı kilo artışım olmuşMerhabalar ben de bugun 37 haftalık oldum kontrolum vardı normalde yeni yılda dogurmak istiyprdum doktor riske atmayalım bebek cok aşağı inmiş aniden gece sancın filan gelir dedi 27 aralık yani tam 38 haftalık olunca alacak bu arada kilosu 2900 gr sanki biraz az gibi
Çantan için tebrikler ben de sığdıramadım kabin boya organizerlerle daha çok yer kaplıyor benceYa emzik koymadım ilk günden vermem diye düşündüm, biberonu da şöyle başlangıçta ihtiyaç olursa mama verilecek ama enjektörle veriyor hastane, mamayı muhafaza etme amaçlı alabilirim. Kaşık biberonumuz var evet onu da alayımisimli yastığını koymadım eve gelince tekrar kirlenecek yıkanacak uğraşmiyim diye açıkçası, ilk gebeliğimde götürmüştüm ama. Hırka alayım dedim ama annem sıcak oluyor hastane dedi hakkaten sonradan sıcak basıyor insanı
Canım o bendede oluyor ter zannediyordum altıma kaciriyorum meğerBugün kontrole gittim 36+3 kilosu 3200 olmuş ben dün hareketlerini az hissediyordum ama bugün nst gayet iyi çıktı ayrıca çamaşırımda ıslaklık hissediyorum dedim suyun iyi o su değildir ter yada idrarın kaçıyor olabilir dedi idrarı anlarım yahu kaçsakanlarını isteyelim haftaya doğumu planlayalım dedi 39 un içinde sezeryan günü verecekler ssvd ye hiç sıcak bakmıyorlar hakkımız hayrlısı kolaylıkla olsun inşallah
Ben küçük valize sigdim yaAynısını yapmışım ama ben sığamıyorumhatta eksiğim var Terlik unutmuşum yarın eşimle tekrar bir gözden geçirelim bari benim valizi gören burası otel değil yanlış geldiniz der
Kiz ben tatilde hamile kaldimAynıyız yemin ederim bizde geçen yaz tatile gidecektik arkadaşlarla herşey hazırdı kocama söz verdim tatilden sonra diye ama bi türlü cesaret edip yapamazdım kesinsonra tatile 15 gün kala bi öğrendim hamileyim tüm o içeceklerimizin hayali bensiz gerçekleştirildi ben kenarda meyve suyumu içtim hep şimdi diyorum iyiki olmuş yoksa ben yapmazdım
Kiz sus ben ocak istiyorumAy kızlar herkesde bir doğum belirtisi var , bir çoğunuz ocağı göremeyecek galiba
Valla hem devlet hem özele gidenler sizin azminize hayranim kiz ben üşenirim haKızlar devlette randevum vardı. Sagolsun asıstan öyle bir ölçüm yaptı ki bir fl uyumlu çıktı diğerleri hep 1 hafta küçük çıktı. Yemin ederim sinirlerim bozuldu ne boy ne kilo söyledi. Ordan çıkıp özeldeki Dr ma gitmemek için kendimi zor tuttum. Kan, idrar nst EKG çektiler öğleden sonra gün belli olacak ama ben özeli son dakika tercih etmezsem tabii
Devlette varis corabi giydiriyorlar eltimde aniden suyu gelmisti ben gidince bana verdiler giydir diye geberdim giydirene kadar o zamanKızlar çok heyecanlıyım yaa sürpriz bir hamilelikti kabullenme süreci çok zor oldu ama gün yaklaştıkça heyecan basıyor içim içime sığmıyor nedensebirde daha önce 2 defa sezeryan olmustum özelden hiç varis çorabı istemediler. Ama devlet istedi benden daha önce böyle bir istekle karşılaşan oldu mu?
Bende ilk dogjmda orta boy ve bebek cantasi ile gitmiştim bunda kabin boyVay vay ne güzel günler alınmış heyecanlı günler başlıyorbende en minimal şekilde hastane çantasını hazırladım. İlk gebeliğimde orta boydu bunda kabin boya çok rahat sığdık sadece kişisel bakım ürünleri kaldı deodorant nemlendirici falan almam lazım onlarda eklense tamamız
Bu arada hastaneye sadece kapı süsünü götüreceğim, balon ve hoşgeldin bebeğim yazısı da aldım ama inanın hiç uğraşamamilginç bi şekilde eşim istersen ben hallederim dedi ben şok ama hepi topu bi gün kalacağım orda ziyan olacağına evde süsleme yapacağım ben
Bebeğe ağız mendili aldınız mıHemen anlatıyorum
Bebeğe bi organizere hemşireye verilecekleri koydum
Bez
Alt üst takım
Zıbını
Şapka eldiven
Penye battaniyesi
Bebeğe extra 2 takım
Penye battaniye
3 zıbın
2 çorap
2 eldiven
1 kalın batanniye
1 müslin örtü
Yedek şapka
1 tülbent
Kendime;
Sabahlık
2 pijama takımı
1 emzirme sütyeni
1 atlet
3 külot
2 çorap
Terlik
Baş örtüsü
Gümüş kapak
( meme ucu kremini de koyacağım şu an kullandığım için koymadım)
15 adet bez
1 ıslak mendil
2 alt açma örtüsü
Pişik kremi
Sadece benim kişisel bakım eşyalarım kaldı
Bu da olmalı dediğiniz bişey varsa yollayın gelsin kızlar
Gruptan aynı gün kızıma arkadaş geliyor hadi bakalım inşallah çok güzel geçer doğumumuzKızlar selam, ben de bgn kontrole gittim. Bebek kilo almayı durdurmuş. Salı günü alacaklar24.12.24 bebeği birtane de benden geliyor 2500gr civarı doğacak 36+4 te almış olacaklar. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah.