• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    89
Kızlar ramzi teorisine göre cinsiyet tahmin eden var mı vajinal ultrason bu arada ben bakıyorum normalde ama karar veremedim ortada kalmış bebişim 🥰😂

Eklentiler

• 1227D61D-58E0-460B-80AA-B5F0F94EAD26.jpeg
    1227D61D-58E0-460B-80AA-B5F0F94EAD26.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 1CFF7384-7F9F-4C84-AD4A-F5052D1831B9.jpeg
    1CFF7384-7F9F-4C84-AD4A-F5052D1831B9.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar kanama oldu bugün. 5+1 dik. Apar topar acile gittim. Çok şükür keseyi gördük. Düşük riski dediler. Yatıp dinleneceksiniz dediler. Başına gelen var mı? Bu bahaneyle keseyi de görmüş oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 🥹 kesede herhangi bir kanama vs yok dedi karından baktı. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
Canım çok geçmiş olsun 🤍 lütfen bol bol dinlen sıkı sıkı tutsun o da annesini 🥹🤍🙏🏻

Benimde kahverengi lekelenmem mevcut, ilk hamileliğimde de bu haftalarda olmuştu Progestanı ikiye çıkarmıştı, salıyı bekleyeceğim dinlenip bakalım rabbim korusun 🙏

Kızlar kanama oldu bugün. 5+1 dik. Apar topar acile gittim. Çok şükür keseyi gördük. Düşük riski dediler. Yatıp dinleneceksiniz dediler. Başına gelen var mı? Bu bahaneyle keseyi de görmüş oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 🥹 kesede herhangi bir kanama vs yok dedi karından baktı. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
Benim de oyle oldu 5+1de kanama 6+2 bu sefer lekelenme olarak basladi ben de 6+0 da kalbini duydum inşallah iyidir bebeklerimiz

Zaten progestan kullaniyorum, 3 gun once her sey iyidi saliyada randevum vardi
Canım acile gittin mi? Dün benim de kanamam oldu kese yerindeydi çok şükür. 5+1dim. Korkma eğer pıhtılı bir kanama değilse. Uzan sakın ayağa kalkma ilaçlarını falan kullanmaya devam et progestan kanamayı kesiyor.

Canım acile gittin mi? Dün benim de kanamam oldu kese yerindeydi çok şükür. 5+1dim. Korkma eğer pıhtılı bir kanama değilse. Uzan sakın ayağa kalkma ilaçlarını falan kullanmaya devam et progestan kanamayı kesiyor.
Hayir gitmedim yarın tahlillerim cikiyor onu alip gideyim dedim , kanamam şimdilik durdu çok şükür uzandim dinleniyorum progestan kesmişte olabilir kanamayı bilmiyorum umarim hic bir şey olmamiştir bebeğime
Canım panik yapma hemen doktoruna görün inşallah bebeğin seninledir🤲 dualarım seninle 🙏🙏🙏

Kızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti 😔

Hayir gitmedim yarın tahlillerim cikiyor onu alip gideyim dedim , kanamam şimdilik durdu çok şükür uzandim dinleniyorum progestan kesmişte olabilir kanamayı bilmiyorum umarim hic bir şey olmamiştir bebeğime
Allahın izniyle bir şey olmamıştır canım kanaman nasıldı ?

Kızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti 😔
sakin ol normal benim de gitti 6. Hafta dolunca. Göğüslerim çok ağrıyordu şuan hiçbir göğüs belirtisi yok. Mide bulantısı kaldı. Belirtiler kaybolup tekrar ortaya çıkabiliyor. Sen moralini yüksek tut herşey güzel olacak

Geçmiş olsun. İyisindir umarım bol dinlen geçen hafta ben de yaşadım progestan yatmadan aldım fitik olarak, dinlendim. Dinlenince geçecek inş mümkün olduğunca yatay dinlen

sakin ol normal benim de gitti 6. Hafta dolunca. Göğüslerim çok ağrıyordu şuan hiçbir göğüs belirtisi yok. Mide bulantısı kaldı. Belirtiler kaybolup tekrar ortaya çıkabiliyor. Sen moralini yüksek tut herşey güzel olacak
İnşallah herşey yolundadır dediğin gibi canım 😌 endişeleniyorum ister istemez. Çünkü hiç belirti yok sende bulantı varmış o da yok 🫠

Back