Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
36+2 deyiz özellikle yemeklerden sonra tutuyor benimkini hıçkırık 🤭 sormadım hiç ama şimdi kontrole gidiyorum bir sorayım canım 😊
Kızlar ben 16. Haftadan beri afedersiniz hiç kusmamıştım, az önce arabaya bindim ve inmem bir oldu yolun ortasında kustum😑 öyle böyle değil bir de😑 alt tarafta da ağrım var bir değişik, bunlar doğum belirtisi olamaz değil mi 🙄 artık herşeyi doğuma yoruyorum, psikolojim hiç iyi değil 🤭
Canım 3 4 gündür bende de bulantı var sanırım normalmiş bebek mideye baskı yaptığı için

Kızlar acayip başım ağrıyor canım sıkkındı duramıyorum ağrıdan ne içebiliyoruz sadece parol mu

Kızlar çok heyecanlıyım yaa sürpriz bir hamilelikti kabullenme süreci çok zor oldu ama gün yaklaştıkça heyecan basıyor içim içime sığmıyor nedense 😊birde daha önce 2 defa sezeryan olmustum özelden hiç varis çorabı istemediler. Ama devlet istedi benden daha önce böyle bir istekle karşılaşan oldu mu?

Kızlar selam, ben de bgn kontrole gittim. Bebek kilo almayı durdurmuş. Salı günü alacaklar🙈 24.12.24 bebeği birtane de benden geliyor 😃 2500gr civarı doğacak 36+4 te almış olacaklar. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah. 🥰🌸
Maşallah🥰 bugun bebişlerin doğum günlerinin belli olma günü oldu 🌸 günü belli olan olana :anne: :emir_bebek:

Kızlar selam, ben de bgn kontrole gittim. Bebek kilo almayı durdurmuş. Salı günü alacaklar🙈 24.12.24 bebeği birtane de benden geliyor 😃 2500gr civarı doğacak 36+4 te almış olacaklar. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah. 🥰🌸
Neden durmuş ki suyu mu azalmaya başlamış acaba biraz erken değil mi😳

Bugün kontrole gittim 36+3 kilosu 3200 olmuş ben dün hareketlerini az hissediyordum ama bugün nst gayet iyi çıktı ayrıca çamaşırımda ıslaklık hissediyorum dedim suyun iyi o su değildir ter yada idrarın kaçıyor olabilir dedi idrarı anlarım yahu kaçsa🤪 kanlarını isteyelim haftaya doğumu planlayalım dedi 39 un içinde sezeryan günü verecekler ssvd ye hiç sıcak bakmıyorlar hakkımız hayrlısı kolaylıkla olsun inşallah

Vay vay ne güzel günler alınmış heyecanlı günler başlıyor 🤩 bende en minimal şekilde hastane çantasını hazırladım. İlk gebeliğimde orta boydu bunda kabin boya çok rahat sığdık 😅 sadece kişisel bakım ürünleri kaldı deodorant nemlendirici falan almam lazım onlarda eklense tamamız👌

Bu arada hastaneye sadece kapı süsünü götüreceğim, balon ve hoşgeldin bebeğim yazısı da aldım ama inanın hiç uğraşamam 😂 ilginç bi şekilde eşim istersen ben hallederim dedi ben şok 🤭 ama hepi topu bi gün kalacağım orda ziyan olacağına evde süsleme yapacağım ben

Vay vay ne güzel günler alınmış heyecanlı günler başlıyor 🤩 bende en minimal şekilde hastane çantasını hazırladım. İlk gebeliğimde orta boydu bunda kabin boya çok rahat sığdık 😅 sadece kişisel bakım ürünleri kaldı deodorant nemlendirici falan almam lazım onlarda eklense tamamız👌

Bu arada hastaneye sadece kapı süsünü götüreceğim, balon ve hoşgeldin bebeğim yazısı da aldım ama inanın hiç uğraşamam 😂 ilginç bi şekilde eşim istersen ben hallederim dedi ben şok 🤭 ama hepi topu bi gün kalacağım orda ziyan olacağına evde süsleme yapacağım ben
Kabin boya nasıl sığdınız anlatır mısınız? 🙈

Kabin boya nasıl sığdınız anlatır mısınız? 🙈
Hemen anlatıyorum 😂😂

Bebeğe bi organizere hemşireye verilecekleri koydum
Bez
Alt üst takım
Zıbını
Şapka eldiven
Penye battaniyesi

Bebeğe extra 2 takım
Penye battaniye
3 zıbın
2 çorap
2 eldiven
1 kalın batanniye
1 müslin örtü
Yedek şapka
1 tülbent

Kendime;
Sabahlık
2 pijama takımı
1 emzirme sütyeni
1 atlet
3 külot
2 çorap
Terlik
Baş örtüsü
Gümüş kapak
( meme ucu kremini de koyacağım şu an kullandığım için koymadım)

15 adet bez
1 ıslak mendil
2 alt açma örtüsü
Pişik kremi

Sadece benim kişisel bakım eşyalarım kaldı 😇💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️

Bu da olmalı dediğiniz bişey varsa yollayın gelsin kızlar 🤗

Hemen anlatıyorum 😂😂

Bebeğe bi organizere hemşireye verilecekleri koydum
Bez
Alt üst takım
Zıbını
Şapka eldiven
Penye battaniyesi

Bebeğe extra 2 takım
Penye battaniye
3 zıbın
2 çorap
2 eldiven
1 kalın batanniye
1 müslin örtü
Yedek şapka
1 tülbent

Kendime;
Sabahlık
2 pijama takımı
1 emzirme sütyeni
1 atlet
3 külot
2 çorap
Terlik
Baş örtüsü
Gümüş kapak
( meme ucu kremini de koyacağım şu an kullandığım için koymadım)

15 adet bez
1 ıslak mendil
2 alt açma örtüsü
Pişik kremi

Sadece benim kişisel bakım eşyalarım kaldı 😇💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️

Bu da olmalı dediğiniz bişey varsa yollayın gelsin kızlar 🤗
Aynısını yapmışım ama ben sığamıyorum 🙈 hatta eksiğim var Terlik unutmuşum 😁 yarın eşimle tekrar bir gözden geçirelim bari benim valizi gören burası otel değil yanlış geldiniz der 😅

Teyzeleri bizim tarihimiz belli oldu bir aksilik olmazsa kızım 24.12 salı günü dünyaya gelecek inşallah🙏Kilomuz 3800 olmuş bakalım doğumdan sonra doktorun ölçümü doğru cikacak mı ☺️ Bana heyecan bastı sona geldik 😂
Yaaaa maşallah çok az kaldıııı 😍😍 ay 24 Aralık dediğin nee 4 gün sonra 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Evet bizde aksilik olmazsa sabirsiz davranmazsa 26.12 kavuşuyoruz oğluş ile 3600 kg 52 cm boyumuz aşağı yukarı oynayabilir dedi bakalım
Ooo maşallah 26 sına kadar biraz daha kilo da alır 🤩🤩 ya çok heyecanlı 😍😍 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Büyüdüler vallahi canım, hepsine maşaAllah 🧿🥰🥰
Evet çok az kaldı, bugünlere geldiğimizde inanamıyorum, çok şükür 🥰anestezi ile isteyeceğim, doğumhanede alınacakmış bir de çok korktum, oracıkta doğuruveririm yoksa😁
Böyle de bir poz verdi sıpa 🥰😁
Çekmeyin , çekmeyin demiş 😂😂😂 ya bende inanamıyorum vallahi çok şükür sağ Salim geldik , riskli dönemleri atlattık. İnşallah sağlıkla da kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kızlar instada takip ettiğim sayfa vardı ordan sipariş vermiştim indrim var baya kaliteli geldi ürünleri de 🥹hala kendini alışverişte durduramayanlar varsa 4 takım alt üst 1250 tuttu🧸
Evet bu markanın ürünleri güzel , ben şuan kıyafet alımını durdurdum ama sonrasında alacağım bu markadan , listemde var 😂😂 güzel günlerde kullanın 🙏🏻🙏🏻
Merhaba 🥰 oğluşum 1700 gr oldu 🥹 hatırlarsanız 600 gram doğmuştu minik adam 🥲 şu an en düşük seviyede burundan oksijene devam ediyor. Ondan da kurtulursak belki emzirme denemeleri yapabiliriz 🤤 normal doğum tarihi 25 ocaktı. Sanırım bir sorun çıkmazsa o tarihlerde evimizde olacağız 😍🥰
Ah çok şükür canım , ne güzel haber bu böyle 🥰🥰 az kaldı , inşallah sağlıkla evinize gideceksiniz 🙏🏻
Kızlar günümüz belli oldu 2 ocaktı listeye göre 31 Aralık yaptılar. Burclarla aram pek yok sanırsam oğlak oluyor oglak mı iyiydi yay mı, 😊
Yaa 31 Aralık değilde 1 Ocak olsa olmuyor mu , sordun mu doktora ? 2024 değilde 2025 olmuş olur 😅 oğlak iyi bir burç diyorlar , oğlak olmuş olacak 🥰
Ay 24 ün de 2 bebiş geliyor 🤩🤩 sağlıkla gelsin inşallah , çok heyecanlı 🤩🤩🤩
Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle :) bende kısmetse pazartesi sezaryen olacağım 38+3 olmuş olacağım :)
Yaaa 3 gün sonra yani 🤩🤩 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻

Merhabalar ben de bugun 37 haftalık oldum kontrolum vardı normalde yeni yılda dogurmak istiyprdum doktor riske atmayalım bebek cok aşağı inmiş aniden gece sancın filan gelir dedi 27 aralık yani tam 38 haftalık olunca alacak bu arada kilosu 2900 gr sanki biraz az gibi

X