Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
iyi geceler canım. Herşeyin hazırsa sıkıntı etme bence gelcekler bi şekilde 😍❤️
Herşey hazır da eşim yok yanımda hoş ilkinde de yoktu oğlum doğdu ertesi gün geldi bunda yanımda olsun istiyorum herşeyi tek başına yapmak çok zor. Eşim de haklı olarak bizle daha çok zaman geçirmek istediği için tarih verilirse ona yakın bi tarihte izne ayrılmak istiyor

Kızlar doğuma yakın bebek hareketli olur diyorlar doğru mu ?
Benim bebiş hiç durmadı bugün . Akşam daha da fazla . Sürekli hareket halinde . Ağrılarım da çok . Bebiş hareket ettikçe canım çok acıyor . Bilmemek ne kötü kızlar ya :KK43: sancı mı bu ne bilemiyorum ki 🤷‍♀️
Valla korkmaya başladım 😞
Evet doğum olacağı zaman çok hareketli olurmuş ama bence bebelerin de ruh hali var. Dün uyuşuk gibi minik minik hareket ediyordu bugün içerde partiliyor. Bence eşlik eden başka bir bulgu yoksa bu tek başına doğumun belirtisi değil.

Herşey hazır da eşim yok yanımda hoş ilkinde de yoktu oğlum doğdu ertesi gün geldi bunda yanımda olsun istiyorum herşeyi tek başına yapmak çok zor. Eşim de haklı olarak bizle daha çok zaman geçirmek istediği için tarih verilirse ona yakın bi tarihte izne ayrılmak istiyor
Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Hem senin için hem eşin için doğumda beraber olmak çok önemli. Umarım planlı ilerler 😊

Ben midemden hiçbir şey yapamıyorum yine. Bir de tam işle ilgili her şeyi bitirdim diyorum, yeni bir şey çıkıyor. İfrit oldum gerçekten. 3 gün sonra gireceğim sınavda sabah gideceğim düşünün ki saat 10.30 gibi 80 dakikalık bir oturum 14.45'te 50 dakikalık oturum olacak. Eve akşam ancak döneceğim İstanbul Anadoludan. Sınavda falan suyum gelir rezil olurum diye korkuyorum. Depend falan takip mi gitsem ? Ne kullansam? Bugün de bunun derdine düştüm. Hiç çalışamadım da nasıl kazanacağım bilmiyorum, ona da stres oldum. Allahim hamile hamile sınava girme kararı verdiğim için eşim de sürekli çalış diyor. Çok bunaldim.

Sunan itibariyle 34+0 olduk kızımla. Ama ne onun ne benim hastane çantamiz tam hazır değil. Neden kafami.toparlayip.su işi halletmeye çalışmıyorum bilmiyorum..... Ne zman yeltensem hazırlamaya ne koyacağımi bilmiyorum

Ben midemden hiçbir şey yapamıyorum yine. Bir de tam işle ilgili her şeyi bitirdim diyorum, yeni bir şey çıkıyor. İfrit oldum gerçekten. 3 gün sonra gireceğim sınavda sabah gideceğim düşünün ki saat 10.30 gibi 80 dakikalık bir oturum 14.45'te 50 dakikalık oturum olacak. Eve akşam ancak döneceğim İstanbul Anadoludan. Sınavda falan suyum gelir rezil olurum diye korkuyorum. Depend falan takip mi gitsem ? Ne kullansam? Bugün de bunun derdine düştüm. Hiç çalışamadım da nasıl kazanacağım bilmiyorum, ona da stres oldum. Allahim hamile hamile sınava girme kararı verdiğim için eşim de sürekli çalış diyor. Çok bunaldim.
Oncelikle suyunun gelmesi bunun gorulmesi ayip veya utanilacak bisey degil. Lütfen bunun stresini yapma. Depend iyi fikir olabilir. Sinavda lavobo ihtiyacın olursa da is gorur🫢🫢

O bana da oluyor, yatarken soldan sağa dönmek, uzun süre yattıktan sonra ayağa kalkmak çok zor. Çatı ağrısı dedikleri o galiba diye düşünmüştüm ben.
Çatı ağrısı gibi değildi sanki her zamankinden farklıydı adım atsam çıkacak gibi korktum arada kasılmalarımda devam ediyor ama düzenli değil

Sunan itibariyle 34+0 olduk kızımla. Ama ne onun ne benim hastane çantamiz tam hazır değil. Neden kafami.toparlayip.su işi halletmeye çalışmıyorum bilmiyorum..... Ne zman yeltensem hazırlamaya ne koyacağımi bilmiyorum
35+0 benimde hazır değil🥲 yarın yıkamayı düşünüyorum artık

En azından yaklaşmış tarih hayırlısıyla girer çıkarsın inşallah uzun sürmesi kötü olmuş aynı pozisyonda durmak zor olabilir, benimde 12 ocakta var son dönemim bu gidişle bebişle gidicem heralde 🤭

ne sınavına gireceksin canım

Canım inşallah hayırlı bir sonuç akıtsın sınavından 🙏🏻🌹🧡
Bence bunları düşünme akışına bırak . Yani orada doğururum vs diye korkma . Bence pek mümkün değil 😊
Depend çok iyi olur ama üstüne giydiğin kıyafetr dikkat et bol olmazsa sanki dışarıdan anlaşılıyor gibi gelip huzursuz olabilirsin . Gece pedi de olabilir bence .
Her ikisi de iyi olur ama kesinlikle tedbirli git sınavda güvende hissedersin .
Rabbim güç de verir sabır da merak etme sen şimdiden başarılar 😊🌸🤲🏻

Günaydın Kızlar bu otobüslerde sıra verme önceliğini ne zaman öğreneceğiz yaa :sinirli:
Resmen montumu kapatmıyorum ki koca göbeğimi gören biri fedakarlık yapıp yer versin diye bugun bir genç kız yer verdi. Ama sonradan bir amca gelince ikilemde kaldım sağıma baktım soluma baktım gencecik sağlıklı kimseden çıt yok istemeye istemeye oturmaya devam ettim. :KK23:

X