Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Bilmiyorum canım, inan sinirden deli oluyorum artık. Doğum da bana ne hediye alacaksın dedim bir kere, ne Alacam hiç bişey dedi kavga etti benle günlerce küstü benle
Ay sinir bozucu insan evladi olunca napacak çok merak ediyorum
Kızlar biberon emzik temizleme işini nasıl yapıyoruz biberon emzik yıkama suyu vardı ondan aldım ilk yıkayıp sonra kaynaticaz mi napcaz
Once yikayip sonra kaynattim sterilizasyon aleti alan olmus bence o dogumdan sonra alinabilir eger bebek sadece mama ile beslenecek ise sadece emerse gereksiz kalir
Kızlar ayak tırnaklarınızı kesebiliyor musunuz 😂 ben artık ulaşamıyorum ayaklarıma. Tırnaklarım da o kadar hızlı uzuyor ki. Eşimden de isteyemedim zaten o çok derin keser 🤦🏼‍♀️
Pediküre gidiyorum ben😂
Kızlar aranızda elleri kolları yada parmakları uyuşan var mı? Deliricem günlerdir bu uyuşma hissi yüzünden 😔
Sinir krizi geçiriyorum ya sag elim bazen tüm gün kolum agriyor elim surekli uyusuk his kaybi oluyor dr normal dedi basina gelenler dogumdan 2 3 ay sonra anca geciyor diyorlar

Günaydın Kızlar bu otobüslerde sıra verme önceliğini ne zaman öğreneceğiz yaa :sinirli:
Resmen montumu kapatmıyorum ki koca göbeğimi gören biri fedakarlık yapıp yer versin diye bugun bir genç kız yer verdi. Ama sonradan bir amca gelince ikilemde kaldım sağıma baktım soluma baktım gencecik sağlıklı kimseden çıt yok istemeye istemeye oturmaya devam ettim. :KK23:
Günaydın canım otobüs riskli zaten otur çekinerek yer isteme bazı yaşlılarda çirkef oluyor bir kere söylendi bi amca yanındaki hamile kadın kalktı neymiş ön koltuk onlara aitmiş hamile arkadaştan önce ben kalkardım ama adamın tavrını sevmemiştim sonra öyle olunca ben kalktım hamile arkadaşı oturttum

Durumumuz tam benzermiş ben de bugün tam 36’yım progestanı 35’te kesmiştim. Nst’ye girdiniz mi acaba? Yarın doktor kontrolüne gideceğim ama NSTye giremeyeceğim. İnşallah bi sorun olmaz sancı hissim yok. Kilosunu durumunu öğrenince yazarım 28. haftadan beri baş aşağı duruyor dönmez inşallah 🤭
Valla ben henüz hiç Nst ye girmedim, doktora da sordum ben ultrasonda göreceğimi görüyorum gerek yok dedi 😬 benimde hissettiğim bir kasılmam yok ama acaba ben mi anlamıyorum die arada tedirgin oluyorum, ondan sordum 😀

Ay bende oldu canım ya iki gün önce gece bi baktım parmak uçlarım uyuşuyor ertesi gün geçti ama. İstersen doktorunla görüş
Benim 2 3 haftadır geçmeyen bi uyuşmam var valla yıldım artık. Doktoruma söylemiştim olabiliyo demişti ama artık canıma yetti bi daha söylicem dayanamıyorum diye

Günaydın Kızlar bu otobüslerde sıra verme önceliğini ne zaman öğreneceğiz yaa :sinirli:
Resmen montumu kapatmıyorum ki koca göbeğimi gören biri fedakarlık yapıp yer versin diye bugun bir genç kız yer verdi. Ama sonradan bir amca gelince ikilemde kaldım sağıma baktım soluma baktım gencecik sağlıklı kimseden çıt yok istemeye istemeye oturmaya devam ettim. :KK23:
Görgü kurallarında bi kadın bi erkeğe yer vermez. Hamile olarak sizin önceliğiniz var. Yaşlı erkeklerin çoğu evde durmamak için boş boş geziyorlar.

Ay sinir bozucu insan evladi olunca napacak çok merak ediyorum

Once yikayip sonra kaynattim sterilizasyon aleti alan olmus bence o dogumdan sonra alinabilir eger bebek sadece mama ile beslenecek ise sadece emerse gereksiz kalir

Pediküre gidiyorum ben😂

Sinir krizi geçiriyorum ya sag elim bazen tüm gün kolum agriyor elim surekli uyusuk his kaybi oluyor dr normal dedi basina gelenler dogumdan 2 3 ay sonra anca geciyor diyorlar
Ohaaa bide doğumdan 2 3 ay sonrayı mı bekliceeezzz 😳 ay bende doğumdan sonra geçer diye seviniyodum katlanılır gibi değil ama bu ya

Bugün bizimde kontrolümüz vardı, 36 dayız tam. Bebeğin kilosu 2930 g çıktı. Ocağın ilk haftası sezeryanla alırız dedi doktor, beyefendi beklerse 😀 bizim iki hafta önce bebeğin başı yukardaydı, bu gittiğimizde dönmüş dedi yani 36 ya kadar dönebilir sanki:) rahim ağzımda kısalma dolayısıyla progestan kullanıyordum, keselim artık dedi doktor.
Maşallah miniğe 🧿 aynı zamanlarda olacak demekki doğumumuz, çok az kaldı 🤩
Kızlar aranızda elleri kolları yada parmakları uyuşan var mı? Deliricem günlerdir bu uyuşma hissi yüzünden 😔
Ben hamurişi şeyleri çok yiyince uyuşma yaşıyorum. Sizinde yediklerinizle alakalı olabilir mi dikkat ettiniz mi hiç ?

Ben midemden hiçbir şey yapamıyorum yine. Bir de tam işle ilgili her şeyi bitirdim diyorum, yeni bir şey çıkıyor. İfrit oldum gerçekten. 3 gün sonra gireceğim sınavda sabah gideceğim düşünün ki saat 10.30 gibi 80 dakikalık bir oturum 14.45'te 50 dakikalık oturum olacak. Eve akşam ancak döneceğim İstanbul Anadoludan. Sınavda falan suyum gelir rezil olurum diye korkuyorum. Depend falan takip mi gitsem ? Ne kullansam? Bugün de bunun derdine düştüm. Hiç çalışamadım da nasıl kazanacağım bilmiyorum, ona da stres oldum. Allahim hamile hamile sınava girme kararı verdiğim için eşim de sürekli çalış diyor. Çok bunaldim.
Canım öncelikle sakin olman ve akışına bırakman lazım. Suyun gelirse de gelir yani bu ayıp ve ya utanılacak bir şey değil ki 🤷🏼‍♀️ rakip elersin 😂 depend iyi fikir bir de mesane pedi diye bir şey var ondan al bence. Mesane pedini koyup , dependi yanına al seni bekleyecek birisi varsa ona ver. Ya da elbise giyersen belli olmaz herhalde depend. Hiç stres olma sınav için Ömer Alp sana uğur getirecek inşallah. 🍀

Günaydın canım otobüs riskli zaten otur çekinerek yer isteme bazı yaşlılarda çirkef oluyor bir kere söylendi bi amca yanındaki hamile kadın kalktı neymiş ön koltuk onlara aitmiş hamile arkadaştan önce ben kalkardım ama adamın tavrını sevmemiştim sonra öyle olunca ben kalktım hamile arkadaşı oturttum
Görgü kurallarında bi kadın bi erkeğe yer vermez. Hamile olarak sizin önceliğiniz var. Yaşlı erkeklerin çoğu evde durmamak için boş boş geziyorlar.
Bende vermedim ama hamile olmasaydım kesinlikle yer verirdim. Aslında koltuklarda hamile yaşlı ve engelliler içindir yazısı olmalı bizim millete göstere göstere anca hak iddia edebilirsin. Neyse ki haftaya salı son iş günüm sayılı günler çabucak geçmesi dileğiyle 🙏😄

Maşallah miniğe 🧿 aynı zamanlarda olacak demekki doğumumuz, çok az kaldı 🤩

Ben hamurişi şeyleri çok yiyince uyuşma yaşıyorum. Sizinde yediklerinizle alakalı olabilir mi dikkat ettiniz mi hiç ?
Edemedim valla çünkü 7/24 uyuşuk 🙄 sağ elimin ilk üç parmağında hiç geçmeyen bi uyuşukluk hissi var sol elim falan gece uyurken uyuşuyor sadece

Edemedim valla çünkü 7/24 uyuşuk 🙄 sağ elimin ilk üç parmağında hiç geçmeyen bi uyuşukluk hissi var sol elim falan gece uyurken uyuşuyor sadece
Gece uyurken kolum uyuşuyor benim de. Sol kolumun üzerine yatıyorum saçma bir şekilde sağ kolum uyuşuyor 🤷🏼‍♀️😅 ama uyanınca geçiyor. Parmaklar da oluşan uyuşukluk çok sinir bozucu arkadaşım , hiç geçmiyorsa daha da kötü. İnşallah doğumdan sonra hemen geçer

Gece uyurken kolum uyuşuyor benim de. Sol kolumun üzerine yatıyorum saçma bir şekilde sağ kolum uyuşuyor 🤷🏼‍♀️😅 ama uyanınca geçiyor. Parmaklar da oluşan uyuşukluk çok sinir bozucu arkadaşım , hiç geçmiyorsa daha da kötü. İnşallah doğumdan sonra hemen geçer
Ay inşallah kuzum kızımda yaşamamıştım hiç böyle bişey şimdi bunları yaşamak çok tuhafıma gidiyor. Kızımda 26 yaşındaydım bunda 33 e yeni girdim. Zorlanmamın sebebi birazda yaş sanırım 🙄

Ohaaa bide doğumdan 2 3 ay sonrayı mı bekliceeezzz 😳 ay bende doğumdan sonra geçer diye seviniyodum katlanılır gibi değil ama bu ya
Burda birisi dedi yengem dedi aynisini kv dedi olanlar hep oyle olmuş insallah bizde olmaz sürekli uyuşuk ya sinir oluyorum

Günaydın kimseye yer verme sen ne olur ne olmaz ani bir fren olur Allah korusun tutunamazsın.Bu zamanlarda sadece kendimi düşünürüm ben.Normalde asla rahat edemezdim hep yer vereyim diye düşünürdüm.Şimdi hastanede falan da hiç düşünmüyorum yer görünce direk oturuyorum🌺

kızlar birşey merak ediyorum mesela şuan 34+1 im 28. Haftadan beri erken doğurma konusunda panik atak ve ağlama atakları yaşıyorum sanki erken doğuracakmışım gibi evde hep yalnız olmamda buna sebep oluyor. Tecrübeli annelere sorum kaçıncı haftadan sonra erken doğursam da bebek için sakıncalı bir durum yaşanmaz küvez veya yoğun bakım gibi durumlar yaşanmaz yani kendimi sürekli kontrol etmekten paranoyak oldum 😏 bebeğin kilosu da küvezde kalmasında etkili oluyor mu 33. Haftada 2200 dü şuan 2500 olsa doğursam bile bi sıkıntı olmaz herhalde kilosuyla alakalı biraz saçma gelecek yazdıklarım ama panik atağı olanlar beni anlar 😞

X