Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ben de aynı durumdayım, sürekli birileri yardımcı olmak için gelmek istiyor ve hayır deyincede alınıyorlar, ben de suçlu hissediyorum kendimi.
Anlıyorum yardımcı olmak istiyorlar ama brn birileri varken daha çok yoruluyorum hiç yatamıyorum
Temizlik için bugün bir hanım geldi, ona bile annem kız kardeşim sen bizim yaptığımızı beğenmiyorsun temizlikçi çağırdın diye nir ton laf etti aslında hiç öyle değil ben kafam rahat olsun bitsin istiyorum, şimdi içerde kadın temizliyor ben yatıyorum ses seda yok ohh
Şu zamanları kırgınlıklar olmadan anlatabilsek çok rahatlayacağım

Benimkiler ay sonu bi anda dolduracaklar ben şuan tekim ama bu seferde sürekli bi telefon trafiği var hergün aranıyorum kv bile hergün yokluyo Annem işden gelince hergün arar hamile olmadan öncede öyleydi uzun konuşurduk ama şimdi bazen kendi annemi bile açasım gelmiyor dün zoraki konuştuğmu anladı kısa kesti bu seferde üzüldüm bide görüntülü aramadan hiç hazetmiyorum kuzenler falanda öyle darlıyor bu ara kimse bulaşmasın kendi kabuğmda geçireyim istiyorum bnde aslında onlarda merak edip arıyor aramasalar aramıyolar olur değişik bi ruh hali gerçekten

İyi yapmışsın , bende haftaya halletmeyi planlıyorum. Temizlenelim çantayı arabaya mı koydunuz evde hazır bekliyor mu? Eşim arabaya koyalım diyor da gerek var mı bilemedim
Koridorda duruyor. Nasıl ne zaman olur bilemediğimiz için. Eşimin evde olduğu bi saat olursa onla gideriz. Yoksa annem ya da kuzenimle giderim diye evde tutuyorum.

Kızlar gece uyuyamadım can sıkıntısına aralık grubuna baktım biraz kadınların çoğu doğurmuş emzik süt konuşuyorlar 3 5 kişi kalmış doğurmayan Ayy çok heycanlı ya bi kaç haftaya bizim grupda böyle olur

Yine küstük eşimle , kaç aydır doğum parasını sen ödeyeceksin diyordu bana, bende ben niye ödüyorum, ben anne olmak için bıçak altına yatacam, kusura bakma sen de parasını öde bir zahmet dedim. Geçen birisi dolar bozduracakmis bu elindeki paranın tamamı ile onu almış, dün maaş aldık bir de benim gün param vardı. Gün parası ile doğum parasını öde, bende para yok diyor bana, bütün arkadaşlarım gün paraları ile altın alıyor, takı alıyor kendilerine ben doğum parasını odeyecekmisim. Bende o zaman doğuma gelmeyeceksin, seni görmek istemiyorum orda dedim. Gelmem çok da umrumda değil diyor bana .

Kızlar sorumu mazur görün lütfen biz hiç doktorumuza soramıyorz cinsel yaşamda aktif ne zamn kadar olunur olunmaz doğum yaklaştı bunu mu dusunuyorsunuz diye de düşünenler olabilir ;/ kusura bakmayın
Ben 35 haftayi doldurdum biraktim libido yerlerde nefesi zor aliyorum erken dogururum diye korkuyorum
Bacim kusura bakma da senin kocayi dövesim sövesim geliyor ne tür bir ayı ile evlendin sen ya ben eşime hamile kalinca dedim ki (mobilyaci kendisi) ben ödeyim dogum paketini sıkışıksan dedim ev hanimiyimsaçmalama istersen deyip susturdu sigortam var şirketten dogum iznine ayrildim ne alcan kendine diyor mesela enişteyi gönder az ders verelim

Bilmiyorum canım, inan sinirden deli oluyorum artık. Doğum da bana ne hediye alacaksın dedim bir kere, ne Alacam hiç bişey dedi kavga etti benle günlerce küstü benle

Evet bende bakıyorum Allah kolaylık versin özellikle emzirme konusunda dertli.olan çok bende çok tecrübesinin bu konuda internetten videolara falan bakicam

Kızlar biberon emzik temizleme işini nasıl yapıyoruz biberon emzik yıkama suyu vardı ondan aldım ilk yıkayıp sonra kaynaticaz mi napcaz

Kızlar biberon emzik temizleme işini nasıl yapıyoruz biberon emzik yıkama suyu vardı ondan aldım ilk yıkayıp sonra kaynaticaz mi napcaz
Avent siterilizatör aldım gayet memnunum gereksiz diyen oldu ama bence hakkını veriyor mama kabı biberon süt pompası hepsi sığar 2 bölmeli

Emzik kutusu vardı çok dayanıklı değilmiş ısı buhar çok iyi yamulmuş resmen 6dk-10dk arası kullanıma hazır

Ya senin koca tam dayaklık gerçekten , ne demek umrumda değil. Ay çok sinir bozucu

Ya çok haklısın , işte bende kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için. Ya kimse olmasıydı , şımarıklık yapıyorsun diyorum kendi kendime ama bir yandan da durduramıyorum duyguları. Keşke aynı şehirde yaşasaydık da en azından akşamları herkes evine gitseydi diye düşünüyorum
Ah çok iyi anlıyorum seni bizde de aynı durum birde bizde yatılı kalınıyor. Kaçacak yerim yok yani
Ah evet birde o telefon trafiği var. Şuan burada olmayanlar telefonla taciz ediyor. Ay sonu hele baya kalabalık olacağız dediğin gibi. Düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyor. Arkadaşlarımın bile telefonunu açasım gelmiyor zaten sırf çalmasın diye bazen uçak moduna alıyorum telefonu merak eden annemi arayıp onunla konuşuyor sağ sakin doğursaydık da rahatlasaydık bazen diyorum keşke ani doğum olsa da toplaşmasak böyle

Ben steril etmek için makine almamıştım kızım dogdugunda. İlk günler Biberon emzik yıkama deterjanı ile sıcak suyla yıkadım. Kaldı ki biberon ve emzik bir hafta kullanabildim. Bence ihtiyacınız olursa alırsınız makineyi de. Süt sağma makinesi aparatlarını da kaynar suya atıp bekletip duruluyordum. Ben çocukların biraz da olsa mikroplarla buyumeleri taraftariyim. Zaten 3.aydan sonra şöyle bir çeşme altında suya tutup geçiyorsunuz ince temizlik için ise e-bebekte biberon vs temizleme fırça seti var onu da alabilirsiniz.

Hastanede giymek icin su terlikten aldim fiyati da uygun. Begenen olursa link atabilirim.

Eklentiler

• 1000046614.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 26
Bence yediğim şeyler fazla geldi. Ama midem de hassaslasti yine. Bir ara geçmişti çok iyiydim. Daha yeni gözümü açtım 9'da uyudum ancak.
Olabilir belki de fazla geldi dediğin gibi şeker çıkmayınca cozuttun mu yoksa
Bugğn biraz daha dikkat et bakalım. Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…