• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ay doktora söylesem kalp atış hızını söyler mi öyle ki öğrendiniz ben baktığımda bir rakam göremedim ultrason kağıdında :)))
Bizimkinde söyledi,şöyle ki doktorum muayene ederken bebeğimizle ilgili notları asistanına söylerken duyduk bizde:))

Bu arada çikolata ile ilgili yorum yapcaktım tablet çikolatalardan sadece bir kare yedim yemek çok zevkliydi henüz bir etkisi olmadı ama ben ilaç kullanıyorum öyle kıyaslayın😅 sadece halen daha yediğim şeylerden sonra ağzımda tuhaf bir tad kalıyor o oldu başka bir şey olmadı

Bu arada çikolata ile ilgili yorum yapcaktım tablet çikolatalardan sadece bir kare yedim yemek çok zevkliydi henüz bir etkisi olmadı ama ben ilaç kullanıyorum öyle kıyaslayın😅 sadece halen daha yediğim şeylerden sonra ağzımda tuhaf bir tad kalıyor o oldu başka bir şey olmadı
Kız ne kadar dikkat ediyorsunuz siz öyle 🙈🙈🙈🙈🙈
Aleni zararlı olmadığı sürece ben yiyorum birçok şeyi 🙈🙈

Kızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
Ben her akşam böyleyim :) bulantım da akşamları iyice zorladığı için, erkenden odama çekiliyorum. Tablette bir şeyler izlerken 9 - 10 gibi uyuyorum. Gece lavaboya kalkıyorum, biraz uykum kaçıyor ama sonra hemen uyuyorum :) Normal bence. Vücutlarımız enerji harcıyor bebeklerimiz için.

Benim özel sağlık sigortam var. Ama doğumdan fark alıyor bazı hastanelerde. Egepolde 15 bin fark alıyor benden, kentte 30 bin fark alıyor, karataşta hiç fark almkyot
iyiymiş derken lafın gelişi demiştim hehe sağlık sigortan varsa iyi o zaman benim plansız olunca maalesef sigortam yok gecen sene eşim o kadar yenilen bak sağlık sigortanı dedi durdu aman boşver dedim

Ben her akşam böyleyim :) bulantım da akşamları iyice zorladığı için, erkenden odama çekiliyorum. Tablette bir şeyler izlerken 9 - 10 gibi uyuyorum. Gece lavaboya kalkıyorum, biraz uykum kaçıyor ama sonra hemen uyuyorum :) Normal bence. Vücutlarımız enerji harcıyor bebeklerimiz için.
İyi bari normal olması 😅

Back
X