- 28 Eylül 2024
- 276
- 134
- 18
- 23
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.641
Doktorum ikili tarama sonucu almaya gittiğimde bı yakladik 15 dk baktı 12. Haftada %70 erkek dedisiz cinsiyeti öğrenebildiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum ikili tarama sonucu almaya gittiğimde bı yakladik 15 dk baktı 12. Haftada %70 erkek dedisiz cinsiyeti öğrenebildiniz mi
1 ay önce doğum için 75 bin dediler . Sabitleme vs yok. Doğum zamanı fiyat ne olursa o dedilerYarıştalar valla Allahtan uzak bana orası :) hiç gitmedim fiyat muayene bilgim de yok acaba güncel fiyat bilgisi hakkında bilgin var mı :)
İyiymiş valla1 ay önce doğum için 75 bin dediler . Sabitleme vs yok. Doğum zamanı fiyat ne olursa o dediler
İzmir de özel hastaneler kapışıyor fiyatlarda adını duyuran 4 5 tane hastane fiyatları hep bu civardaO doğum paraları ne ya saka mi![]()
Oluyor ama çok nadir ve kısa süreli sadece bir kez uzun sürmüştü bıçak saplanır tarzdaAa yakınız o zaman sizinde bu ara bebegin oldugu tarafta ara sıra ağrı oluyor mu
Allah hepimizin yardimcisi olsunİzmir de özel hastaneler kapışıyor fiyatlarda adını duyuran 4 5 tane hastane fiyatları hep bu civarda
Bizimkinde söyledi,şöyle ki doktorum muayene ederken bebeğimizle ilgili notları asistanına söylerken duyduk bizde:))Ay doktora söylesem kalp atış hızını söyler mi öyle ki öğrendiniz ben baktığımda bir rakam göremedim ultrason kağıdında :)))
Tam anlattığın gibi yaşadığım bebek büyüyor o zamanOluyor ama çok nadir ve kısa süreli sadece bir kez uzun sürmüştü bıçak saplanır tarzda
İyi derkenİyiymiş vallaama her şey dahil dimi
Benim özel sağlık sigortam var. Ama doğumdan fark alıyor bazı hastanelerde. Egepolde 15 bin fark alıyor benden, kentte 30 bin fark alıyor, karataşta hiç fark almkyotİyiymiş vallaama her şey dahil dimi
Kız ne kadar dikkat ediyorsunuz siz öyleBu arada çikolata ile ilgili yorum yapcaktım tablet çikolatalardan sadece bir kare yedim yemek çok zevkliydi henüz bir etkisi olmadı ama ben ilaç kullanıyorum öyle kıyaslayınsadece halen daha yediğim şeylerden sonra ağzımda tuhaf bir tad kalıyor o oldu başka bir şey olmadı
Ben her akşam böyleyim :) bulantım da akşamları iyice zorladığı için, erkenden odama çekiliyorum. Tablette bir şeyler izlerken 9 - 10 gibi uyuyorum. Gece lavaboya kalkıyorum, biraz uykum kaçıyor ama sonra hemen uyuyorum :) Normal bence. Vücutlarımız enerji harcıyor bebeklerimiz için.Kızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
iyiymiş derken lafın gelişi demiştim hehe sağlık sigortan varsa iyi o zaman benim plansız olunca maalesef sigortam yok gecen sene eşim o kadar yenilen bak sağlık sigortanı dedi durdu aman boşver dedimBenim özel sağlık sigortam var. Ama doğumdan fark alıyor bazı hastanelerde. Egepolde 15 bin fark alıyor benden, kentte 30 bin fark alıyor, karataşta hiç fark almkyot
Biz 13+2'de görebilmiştikKızlar bugün 13+6 haftalığım doktorum cinsiyet için 16.haftayı bekle dedi yılbaşına denk geldiği için 1 hafta önceye randevu aldım tam 15 haftalık olcak gittiğimde gösterir mi sizce artık cinsiyeti
Zararından değil midemden korktuğum için yiyemiyordumKız ne kadar dikkat ediyorsunuz siz öyle
Aleni zararlı olmadığı sürece ben yiyorum birçok şeyi![]()
İyi bari normal olmasıBen her akşam böyleyim :) bulantım da akşamları iyice zorladığı için, erkenden odama çekiliyorum. Tablette bir şeyler izlerken 9 - 10 gibi uyuyorum. Gece lavaboya kalkıyorum, biraz uykum kaçıyor ama sonra hemen uyuyorum :) Normal bence. Vücutlarımız enerji harcıyor bebeklerimiz için.
profil resmin gibi birlikte okudum yorumunuKız ne kadar dikkat ediyorsunuz siz öyle
Aleni zararlı olmadığı sürece ben yiyorum birçok şeyi![]()
Allah hepimize yardım etsin. Daha bebek eşyaları varBen acıbadem kent e gidiyorum sanırım bizimki daha yüksek![]()