Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Oğlumu bugün taburcu ettiler. Kızım hala yoğun bakımda. Her gün 1 saat görebiliyoruz. Genelde kanguru bakımı dedikleri çıplak tenimin üstüne tam göğsüme koyuyorlar ve ten tene temas yapıyoruz. Tatlı bir hemşireye denk gelirsek bakımlarına yardım etmeme izin veriyor. Banyosunu yaptırmaya yardım etmek, vücudunu yağlamak gibi. Kızım orada biraz daha misafir. İsimleri Deniz ve Ata 28+5 doğdular. Kızım 920 gram oğlum 1205 gram

Yaaaa çok güzel haberler inşallah Deniz de sağlıkla çıkacak yoğun bakımdan. Çok sevindim vallahi

Sağol kuzum.doktor tek sözlük bı toz verdi içtim bir hafta sonra geldi ise yaradimi bilmiyorjm bu hafta gidicem gene sen nasılsın bebişin nasıl görebiliyormusun
Kuzum biz dün yani pazartesi taburcu olduk çok şükür.b12 değeri düşükmus onun içinde ilaç verdi onu kullancaz.

Çok şükür kızın da en kısa sürede sağlıkla gelsinİnşallah bundan sonrası çok güzel geçsin

Hepsini denedim kuzum simdi tekrar gittim boş serum takarım sumiç onun yerine dedi kan ve idrar verdim idrarda cok yüksek enfeksiyon var kan sonucunu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…