Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    93
Aile hekimliğinde yanlış çıkabiliyor kanı fazla bekletiyorlar yüksek çıkıyor değerler ben o nedenle hastanede kan veriyorum artık.
Banada gel tekrar verelim dedi belkide sizin dediğiniz gibidir bu yüzden istemiştir ama benimde 5 e yakın çıktı inşallah ilaçla vs normale döner

Ya ne güzel 🥹 kıyafet de ben de tutmak istiyorum ama almak daha istiyorum sonra mevsime hangisi uyarsa kestiremiyorum su an guncel modeller hep kış üzerine stres oluyorum gereksiz fazla da almak istemiyorum 😂 sen tecrubelisin bu konuda bilgilendir bizi 🥲
yanii kıyafetler çok güzel ama cok cabuk buyuyorlar ılk başlarda herşeyı 0-3 almamak lazım:) onun dısında buyuk alınacak şeyleri yılbasına kadar almak lazım bence bide indirimde bol bol bezler stoklamak lazım :)

Ben uzun yıllardır hashimoto tiroidi hastasıyım canım, hamilelik başından beri ayrıca endokrin doktorum tarafından her ay düzenli takip yapılıyor şuan için 75mg kullanıyorum
Anladim cnm çok geçmiş olsun
Bende birden yüksek duyunca korktum bebeğim için burada illa bi cvp buluyor insan kendine o yüzden yazdım içimi rahatlatacakta mesajlar yazdi arkadaslar hepiniz sağolun

Ay gerçekten çok varmış 🥲 zaman su gibi geçer inşallah sorunsuz. Yer degistiriyordur belki benim minik ilklerde sagdaydi simdi sola geçti 😂
oyy senin minik dönüyor demekki yerim :) Hep soldaydı minik kuşum bakalım bir dahakinde nerede olacak :) ama solumda bayağı sertlik var galiba kafası orada hala :KK70:

Kızlar selamlar detaylı usg için devlette randevu bulan oldu mu yada nasıl yapacaksınız
Selam, ben biraz baktım da randevu açılmıyor mhrs de. Arıyorum 182 yi perinatoloji randevusu var ama detaylı usg için yok diyorlar. Özelde yaptıracağım uğraşamam devletle zaten 10 dk bakıyorlarmış çok detaylı olmadığını söylüyorlar
Ben normal de devlete gidiyorum ama ayrıntılı için özelden randevu aldım

Kizlar ben bir haftadir yani 17. Haftadan beri boyle kelebek gibi belli bir noktada 2-3 kez olmak uzere ozellikle geceleri yatarken kipirdama hissediyorum. Boyle pitpit kelebek hareketi ya da kalp atisi gibi. Burda erken hissediyorum diyenlere hic inanmadigim ve doktorum 20. Haftadan once hissetmezsin dedigi icin emin olamiyorum 🤣 kendimi on yargiyla cok sartlamisim. Sizce hissediyor muyumdur?

Kizlar ben bir haftadir yani 17. Haftadan beri boyle kelebek gibi belli bir noktada 2-3 kez olmak uzere ozellikle geceleri yatarken kipirdama hissediyorum. Boyle pitpit kelebek hareketi ya da kalp atisi gibi. Burda erken hissediyorum diyenlere hic inanmadigim ve doktorum 20. Haftadan once hissetmezsin dedigi icin emin olamiyorum 🤣 kendimi on yargiyla cok sartlamisim. Sizce hissediyor muyumdur?
Tam olarak bende kanat çırpması gibi hissediyordum ilk başta, bebektir o🥰

Bende 19 haftadayi cnm damar atmasi gibi hissediyorum pıt pıt

X