Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya açıkcası sadece cinsellik değil. Bana eziyet gibi geliyor. Yemeği bulaşığı hizmeti yatağı yorganı çamaşır. Uzun bir süre 1 ayev sahibine eziyet oluyor. İnsan kendi kendine bazen bi makarna yer oturur ama misafir olunca öyle değil
tabii sadece eşim olunca ben ona gore ayarlamamı yapıyorum bı rutınım var her seyın akısı bozulur ıyı kı bızımkıler gelemıyorlar :KK70: . onlar gelmeden bız gıdıyoruz. bır gece kalıp evıme donuyorum o bıle zor gelıyo eşim için gidiyorum napıyım

Kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyorhiç üzülme canım
İnşallah öyle olur kuzum ya 😔 moralim epey bozuldu çünkü 😐 daha ilk regl olcak bu gerci ama ne bileyim su an rahim gebelige hazir ya hani hemen olur belki demistim ama sanirim öyle olmayacak. Ister istemez bi hayallerim suya düştü yani.. inşallah Allahım bekletmeden nasip eder hamileligi ve saglikla kucagimiza almayi

kızlar adet tarihi 20 aralık olup erken hamile olduğunu öğrenen varmı nasıl durumlar ben çok sabırsızlanmaya başladım

benım de 22 kasım pazar günü olmam lazım umarım olmam yaa gecen aykı kımyasaldan sonra bu ay ben de cok umıtlıyım doktor daha kolay olacak bır sonrakı gebelıgın demıstı cok heves ettım
Ay inşallah çok güzel bir duygu. 2. Gebelik bencede daha çabuk oluyormuş. Keçi boynuzu pekmezi iç. Bebiş varsa tutunmasını sağlar

kötü olmuş gerçekten.. ama siz çalışmalara devam edin bence duş olayını da sabaha bırakın hemen kalkıp yıkanmayın zaten uzanmak gerekiyormuş biraz öyle deniyor
Yani evet ama bu namaz vakti durumlarına dikkat ediyorum bir namaz vakti dahi kaçırmamak lazım o şekilde bu yüzden 6'dan önce uyanmam gerekir O da çok zor olur artık hayırlısı buraya yazar dururum 🤩🙈

Kızlar femara kullanıyorum iki gündür başım ağrıyor femara baş ağrısı yapar mı
Canim ben 2 defa kullandım, ilk kullandigim ay bende tansiyon yüksekliği ve felaket bas agrisi yapmisti. Tansiyonunu takip etmeni tavsiye ederim. Baya fena yukseliyordu ve cok ciddi agri yapiyordu o 5 gün ilaç bitene kadar neler cektim Allah biliyor.

Ay inşallah çok güzel bir duygu. 2. Gebelik bencede daha çabuk oluyormuş. Keçi boynuzu pekmezi iç. Bebiş varsa tutunmasını sağlar
2 . gebelik 6 aydır uğraşıyorum ama olamadı bunun sebebi şuymuş kadının yumurtası daha gençken yapısı bozuk spermi tolere edebiliyormuş Ama belli bir yaştan sonra tolere edemiyormuş gerçi benim yumurtalarım maşallah iyi de yaşım 33 olacak ocakta bu kadar ara verdiğim için pişmanım acıkcası. Eşim çok sigara içiyor belki de hep spermlerinde sıkıntı vardı Ama benim vücudum tolere etti bu yüzden hsg çekildiğim gibi eşime de sperm vermesini söyledim

İnşallah öyle olur kuzum ya 😔 moralim epey bozuldu çünkü 😐 daha ilk regl olcak bu gerci ama ne bileyim su an rahim gebelige hazir ya hani hemen olur belki demistim ama sanirim öyle olmayacak. Ister istemez bi hayallerim suya düştü yani.. inşallah Allahım bekletmeden nasip eder hamileligi ve saglikla kucagimiza almayi
İnşallah canım amin hemen olmasınıda bekleme yine moralın bozulmasın kendine süre ver olumlu düşün🌸🫶

Canim ben 2 defa kullandım, ilk kullandigim ay bende tansiyon yüksekliği ve felaket bas agrisi yapmisti. Tansiyonunu takip etmeni tavsiye ederim. Baya fena yukseliyordu ve cok ciddi agri yapiyordu o 5 gün ilaç bitene kadar neler cektim Allah biliyor.
Ay tansiyon aletim yokki benimde iki gündür fena ağrıyor birde grip olucam galiba ondan da olabilir

Amin amin canım bende pek giremiyorum bakıp çıkıyorum bir gün boş bir gün direksiyon dersim var o kadar dolu geçiyor ki ev iş çocuk derken bayılıyorum 🥴❤️❤️
Ben ilk kullandığım ay yaşadım baş ağrısı doktoruma sormuştum femarayla ilgili olabilir mi diye bi ihtimal olabilir demişti. Sonraki iki ay kullanmamda baş ağrısı olmamıştı ama

İnşallah canım amin hemen olmasınıda bekleme yine moralın bozulmasın kendine süre ver olumlu düşün🌸🫶
Bana kalsa kürtajdan 2 hafta sonra hemen hamile olmayi dilerdim. Ama iste benim istemem birseyi degistirmiyor ki 😕 cok umutlanmistim yaa ovülasyon testlerini de takip edip güzel degerlendirmistim. Demek ki olmayacakmis. Bakalim tam ne zaman baslayacak ben su an baslayacagini düşünüyorum reglin ama bakalim.

Kizlar galiba bende eleniyorum bu ay.
Dünden beri normal akıntımda hafif kırmızılar var. Bugun biraz daha artti gibi geliyor. Normalde regl baslamadan 2 3 gün once falan kahverengi lekelenmelerle baslardi anlardim geliyor gelmekte olan diye ama bu defa direkt kirmizi sekilde geliyor. Sanirim elenmek üzereyim. Oysa umutlanmistim güzel degerlendirmistik.
Kürtaj sonrası ilk regl dönemim olacak hem gerginim hemde keske bu ay tutsaydı diyorum. Çok modum düştü ya 😔😔
Canım ben de senin gibi hep hayal ettim kızımla aralarında 6 yaş 3 ay galan olur diyordum hemen olcak s gb 🙄ama 6 aydır deniyoruz ne zaman kucağıma ikinci çocuğumu alacağım diye düşünmekten moralim bozuluyor her ay Yeni Bir Umut Ama kırmızıları görünce hüsrana uğruyoruz ama Allah öyle bir güç veriyor ki hemen toparlıyoruz üzülme lütfen yani doğacak çocukların vakiti saati belli buna inanırsak daha sakin oluruz Allah inşallah hemen nasip etsin ama bir süre sonra insan kabulleniyor olmayınca da daha az üzülüyor

2 . gebelik 6 aydır uğraşıyorum ama olamadı bunun sebebi şuymuş kadının yumurtası daha gençken yapısı bozuk spermi tolere edebiliyormuş Ama belli bir yaştan sonra tolere edemiyormuş gerçi benim yumurtalarım maşallah iyi de yaşım 33 olacak ocakta bu kadar ara verdiğim için pişmanım acıkcası. Eşim çok sigara içiyor belki de hep spermlerinde sıkıntı vardı Ama benim vücudum tolere etti bu yüzden hsg çekildiğim gibi eşime de sperm vermesini söyledim
İlk çocuğun hemen olmuş muydu. Canım biz sabırsızız biraz. Hemen kimsenin olmuyorki çok nadir. 6 ay sıkıntılı bir süre değil. Yaşında genç bence. Bende 30 olcam. Kızım 6 ayda olmuştu. Şimdi 1.5 yaşında. Ama bende bu sefer daha uzun sürecekmiş gibi hissediyorum. Görümcemde 2. Çocuk istiyor. Bir sıkıntıları çıkmamış ama 4 yıldır olmuyor. Onu görünce bir an önce yapayım dedim. İnşallah çok beklemeyiz 🙏 stres yapmamamız gerekiyor

Ay tansiyon aletim yokki benimde iki gündür fena ağrıyor birde grip olucam galiba ondan da olabilir
Disari cikma durumun olursa eczaneler de ölçüyor başım cok agriyor bakabilir misiniz tansiyonuma dersen yardımcı oluyorlar. bende tansiyon yüksekliği sebebiyle agri olmustu diye tahmin ediyorum. 2.kullandigimda sadece 1 gun falan agrimisti sanırım ama ilk kullanimda o agrilari hic unutamam. Migren taşım var onu kullaniyordum sürekli.

İlk çocuğun hemen olmuş muydu. Canım biz sabırsızız biraz. Hemen kimsenin olmuyorki çok nadir. 6 ay sıkıntılı bir süre değil. Yaşında genç bence. Bende 30 olcam. Kızım 6 ayda olmuştu. Şimdi 1.5 yaşında. Ama bende bu sefer daha uzun sürecekmiş gibi hissediyorum. Görümcemde 2. Çocuk istiyor. Bir sıkıntıları çıkmamış ama 4 yıldır olmuyor. Onu görünce bir an önce yapayım dedim. İnşallah çok beklemeyiz 🙏 stres yapmamamız gerekiyor
Evlendikten 5 ay sonra korunmayı bırakmıştım ay inanır mısın Ne yumurtlama biliyordum ne başka bir şey o hafta hamile kaldım 6 gün kala öğrendim ama o düşük oldu onun üzerine 7 ay uğraştım evet tam vazgeçtiğim ay hamile olduğumu öğrendim . Aslında biraz daha rahatlasak olacak da.

Bu arada 33 yaşındayım ama her gören 22 23 diyor bu yüzden kendimi 33 gibi hissedemiyorum fakat biyoloji dış görünüşe bakmıyor işte Yani bir yıl boyunca çocuğum olmazsa aralarında neredeyse kızımlla 8 yaş olacak Çok üzülüyorum oysaki kızım o kadar kardeş istiyor ki kardeşim olsa büyüyünce onunla oyunları oynarız falan ama yaş farkı açılıyor 🙄🙄 G genc1kadin

Eklentiler

• IMG_1293.jpeg
    IMG_1293.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_1292.jpeg
    IMG_1292.jpeg
    72,1 KB · Görüntüleme: 15
Canım ben de senin gibi hep hayal ettim kızımla aralarında 6 yaş 3 ay galan olur diyordum hemen olcak s gb 🙄ama 6 aydır deniyoruz ne zaman kucağıma ikinci çocuğumu alacağım diye düşünmekten moralim bozuluyor her ay Yeni Bir Umut Ama kırmızıları görünce hüsrana uğruyoruz ama Allah öyle bir güç veriyor ki hemen toparlıyoruz üzülme lütfen yani doğacak çocukların vakiti saati belli buna inanırsak daha sakin oluruz Allah inşallah hemen nasip etsin ama bir süre sonra insan kabulleniyor olmayınca da daha az üzülüyor
Ilk korunmayi birakigimizda bende oyle sanmistim hemen olur cocugumuz diye ama oyle olmadi bekletti bi bi 6 7 ay falan sonra hamile kaldim sonra malesef düşükle sonlandı. Dr kontrolde birj 3 ay biri 6 ay kadar bekle sonra dene dedi. Bende zaten bu konuda tecrübeli oldugum icin isteyince hemen oluyor sanki de bide bana 6 ay korun diyorlar diye hic korunmadim kürtaj sonrası. Ilk reglimi olmadim daha iste su an belirtileri var galiba baslayacak regl dönemi. Aslinda cok fazla birsey düşünerek degerlendirmedik hatta bir kere regl olayim oyle falan diye konustuk birliktelik sonrasi pek yatmadim kalktim falan. Ama iste icten ice oyle olmuyor demek ki. Kafamin yarisindan cogu hep bu konuyla mesgul hemen olsa diyorum hatta bu ay hemen pozitifi bekliyordum bir sürpriz olur diyordum. Rahim yeni bir bebegi büyütüyordu ortami bebek olusturmaya cok musaitti diye düşünüyordum ne bileyim. Simdi baya moralim modum yerlerde. Cok üzüldüm yaa... 😔

Arkadaşlar benim bir sorum daha var .Adetim biteli 9 gün oldu ama bittiği günden belli afedersiniz ama kahverengi sümüksü yapıda peçeteye gelen akıntım var her lavaboya gidişimde .Önceki adet dönemim geç oldu ve beta değerim 11 e kadar yükselip adet olunca 6 ya düştü tekrar kan testi yaptırmadım dolu dolu adet olduğum için .İlk defa bu ay bu şekilde akıntı ile karşılaşıyorum .Herhangi bi kistim veya hormonal anlamda sıkıtnıtımın olmadığını söylemişti geçen ay doktor.

X