• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Size de hayırlı geceler kanamam üç gündür yok arada bir solumdan sancı vuruyor sadece
Eğer Allah korusun🤲🏻fazla ağrın kanman fazla olmazsa korkma bişey olmaz ama fazla olursa yani 5 10 damla fazla gelirse git dr saat kaç olursa bekleme belki geçer diye 😉inşallah kuçağına alırsın🙂🤲🏻

Eğer Allah korusun🤲🏻fazla ağrın kanman fazla olmazsa korkma bişey olmaz ama fazla olursa yani 5 10 damla fazla gelirse git dr saat kaç olursa bekleme belki geçer diye 😉inşallah kuçağına alırsın🙂🤲🏻
Aminn imşAllah hepimiz için o gün risk olduğu için kaç gündür diken üstündeyim herşey den korkar oldum

Canım aradın mı sen? Bugün benim de tsh 2.77 çıkmış. Doktor tsh t4 de sıkıntı yok demişti muayene sırasında ama ben sonucu görmemiştim doktor ekrandan bakarak söylemisti. Normalde ilk trimesterda <2.5 isteniyor. Benim de kafama takıldı şimdi 😞 sürekli biseye stres olmaktan şiştim valla. Bi daha ne zaman baktırmak gerekir acaba
Aynı durumdayım ben de, kafama takıldı. Aradım bugün ama ulaşamadım doktor bugün hastanede değilmiş. Yarın tekrar deneyeceğim. Sen de sorarsan bana haber et. 4-6 haftada bir bakılması öneriliyormuş normalde sanırım. Tsh t4 sonucun kaç çıktı?

Yaa. Gerçekten mi 🥹🥹hangi yağ
Bana 21 haftada belli olur diyorlardı ☺️
Kaçıncı haftada tam olarak bu bebek karın değil dediniz hissetiriyorlarmı kendilerini bebişler hayırlısı ile alalım inşallah 🤲🏻😇
Kişiden kişiye değişiyor bence bu durum. İkizlerde benim 15 Ken falan belli oluyordu. Tesettürlü olduğum için dışarda çok belli olmuyordu tabi. Hatta 27 iken otobüste yer vermemislerdi 🥴 bir arkadaşım 35 haftalıkken nerdeyse göbeği yoktu. Çok değişik bir durum 😅

Ne guzel haberler boyle insallah hep boylede devam eder 🌸
Pihti atma ihtimali neden var ki onu anlayamadim ?
Yaa fetal dna testini bende ctesi verdim ayni fiyati odedim 14 gun dediler insallah benimkide 1 haftada cikar burda herkes 1 haftada soyluyor sonucu ☺️
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 2 düşük ve kilolu hamile oldugumdan bide idrarda protein kaçağı gördü hafif şimdi genel olarak sebepleri bunlar ama neyseki tansiyonum düşük 🙏çıkmaması için uğraşıcam yani hareketsiZ kalmamam gerek uzun süre 🥲

Yaa. Gerçekten mi 🥹🥹hangi yağ
Bana 21 haftada belli olur diyorlardı ☺️
Kaçıncı haftada tam olarak bu bebek karın değil dediniz hissetiriyorlarmı kendilerini bebişler hayırlısı ile alalım inşallah 🤲🏻😇
Yağ ya da göbek olmadığına şöyle eminim, düzenli spor yaptığım için karnım dümdüzdü şimdi çok yemişim alt karnımda uzun süreli yağ birikmiş gibi 🥲🥲🥲🥲🥲
Rahmetli annemin de hemen çikarmış hamileliğinde tanıyanlar söylediler anneye çekermiş genelde kız çocukları bu konuda sanırım

Bio-oil kullanıyorum gebelik geçmişi olan hemen hemen herkes bunu kullanmış 🥰

Kuzucummm ben de önceki mesajını gördüm sana onu soracaktım 😀 sen bi biyokimyacı olarak bilirsin aslında ama insanın kendi bebeği olunca tüm bilgilerini unutuyor dimi 😀 benim gebelik öncesi hep 2.5 altı seyrediyordu ama gebelikten hemen sonra 4.5 a fırladı. Ama benim annemde haşimato tiroidi var. Benim de anti tpo değerim sınırın hemen bi tık üstünde çıkıyordu. Gebelik sonrası tsh 4.5 a fırlayınca endokrine göründüm. Endokrin ilaca hemen başlamamız gerek dedi. 50 mg ile başladık. Ama benim haşimatom var benim zaten her türlü ilaç kullanmam gerekiyordu illa bir gün kullanacaktım 😀 4 hafta sonra tekrar kontrol eğer düşmemişse ilaç dozunu artırırız dedi. eğer senin hastanede baktırma imkanın varsa bi 20 gün sonra tekrar baktır yine aynı seyrederse ilaca çok da gerek duymazlar sanırım 😇
haklısın valla, bi de eşler kadın doktorların panik yapıp herseyi abarttigini düşünüyor ama değer kitabi olarak yüksek ne yapayım 😀 ben gebeliği öğrenirken tsh bakmıştım aslında 1.93 tü bizim lab.da, dünkü başka Bi hastanede 2.77 çıktı(2 haftalık süre var arada). Doktor da ısrarla normal dedi. İçim rahat etmeyip muhtemelen haftaya bizim labda bakacağım 😀 teşekkür ederim canım
Aynı durumdayım ben de, kafama takıldı. Aradım bugün ama ulaşamadım doktor bugün hastanede değilmiş. Yarın tekrar deneyeceğim. Sen de sorarsan bana haber et. 4-6 haftada bir bakılması öneriliyormuş normalde sanırım. Tsh t4 sonucun kaç çıktı?
TSH: 2.77, T4: 0.89 , T4 de alt sınırda çıktı. Ben eşime değeri görünce tekrar arattirdim(dr arkadaşı) normal demiş birseye gerek yok demiş. Ama benim içim rahat etmedi bir kadın doğumcu hatta dahiliyeciye sorarim sana da yazarım muhakkak. Sen de haber et canım

kızlar günaydın mıde bulantılarınız varmı ben sabahları çok kötü oluyorum ama gün içinde kusturmayan hafif devam ediyor şuan 7. haftadayım artıcakmı bu durum sizlerde durum nasıl

kızlar günaydın mıde bulantılarınız varmı ben sabahları çok kötü oluyorum ama gün içinde kusturmayan hafif devam ediyor şuan 7. haftadayım artıcakmı bu durum sizlerde durum nasıl
9+3 üm. sabahları sürekli kusuyorum gün içinde de rahatsız eden bi mide bulantısı hiç kesilmiyor

peki gün içinde kusuyor musunuz benim kusturmuyor ama hiç bişeyden tad alamıyorum suyun tadı bile bi degişik geliyor
yok kusmuyorum canım ama sanki midem sürekli dönüyor gibi böyle garip bi his var dediğin gibi hiç bişeyin tadı yok her lokma ağzımda büyüyor

yok kusmuyorum canım ama sanki midem sürekli dönüyor gibi böyle garip bi his var dediğin gibi hiç bişeyin tadı yok her lokma ağzımda büyüyor
Kızlar aynı durum bende de var. Önceki hamileliğim boyunca belki toplam iki üç defa kusmuşumdur ama her sabah istisnasız kusmaya yakın midem bulanırdı. Bu gebeliğimde de oluyor sanki ama gün içinde ve yatmadan önce de biraz biraz bulanıyor midem. Bu arada yarın 11. Haftaya gireceğim ben de. Şimdiye kadar kusmadım ama ramak kaldığı anlar oldu. Ne zaman gelecek bu güneşli günler 😂

Back
X