Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Size de hayırlı geceler kanamam üç gündür yok arada bir solumdan sancı vuruyor sadece
Eğer Allah korusun🤲🏻fazla ağrın kanman fazla olmazsa korkma bişey olmaz ama fazla olursa yani 5 10 damla fazla gelirse git dr saat kaç olursa bekleme belki geçer diye 😉inşallah kuçağına alırsın🙂🤲🏻

Eğer Allah korusun🤲🏻fazla ağrın kanman fazla olmazsa korkma bişey olmaz ama fazla olursa yani 5 10 damla fazla gelirse git dr saat kaç olursa bekleme belki geçer diye 😉inşallah kuçağına alırsın🙂🤲🏻
Aminn imşAllah hepimiz için o gün risk olduğu için kaç gündür diken üstündeyim herşey den korkar oldum

Canım aradın mı sen? Bugün benim de tsh 2.77 çıkmış. Doktor tsh t4 de sıkıntı yok demişti muayene sırasında ama ben sonucu görmemiştim doktor ekrandan bakarak söylemisti. Normalde ilk trimesterda <2.5 isteniyor. Benim de kafama takıldı şimdi 😞 sürekli biseye stres olmaktan şiştim valla. Bi daha ne zaman baktırmak gerekir acaba
Aynı durumdayım ben de, kafama takıldı. Aradım bugün ama ulaşamadım doktor bugün hastanede değilmiş. Yarın tekrar deneyeceğim. Sen de sorarsan bana haber et. 4-6 haftada bir bakılması öneriliyormuş normalde sanırım. Tsh t4 sonucun kaç çıktı?

Yaa. Gerçekten mi 🥹🥹hangi yağ
Bana 21 haftada belli olur diyorlardı ☺️
Kaçıncı haftada tam olarak bu bebek karın değil dediniz hissetiriyorlarmı kendilerini bebişler hayırlısı ile alalım inşallah 🤲🏻😇
Kişiden kişiye değişiyor bence bu durum. İkizlerde benim 15 Ken falan belli oluyordu. Tesettürlü olduğum için dışarda çok belli olmuyordu tabi. Hatta 27 iken otobüste yer vermemislerdi 🥴 bir arkadaşım 35 haftalıkken nerdeyse göbeği yoktu. Çok değişik bir durum 😅

X