- 14 Kasım 2024
- 171
- 214
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.961
Eğer Allah korusunSize de hayırlı geceler kanamam üç gündür yok arada bir solumdan sancı vuruyor sadece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer Allah korusunSize de hayırlı geceler kanamam üç gündür yok arada bir solumdan sancı vuruyor sadece
Aminn imşAllah hepimiz için o gün risk olduğu için kaç gündür diken üstündeyim herşey den korkar oldumEğer Allah korusunfazla ağrın kanman fazla olmazsa korkma bişey olmaz ama fazla olursa yani 5 10 damla fazla gelirse git dr saat kaç olursa bekleme belki geçer diye
inşallah kuçağına alırsın
![]()
Ben sade soda içmezdim yani şimdi lıkır lıkır kanka olduk resmen sodaylaBende de bugün başladı mide yanması bakalım devamı gelmese bari
Geçiriyor mu cidden bende sevmiyorum pek ama denerimBen sade soda içmezdim yani şimdi lıkır lıkır kanka olduk resmen sodayla![]()
Dene kız dene iyi geliyor bide çubuk kraker fav ikiliGeçiriyor mu cidden bende sevmiyorum pek ama denerim![]()
Teşekkür ediyorum canım denicem Biraz erken başladı sanki benim mide yanması 7, nasılsın haftadwyım dhaDene kız dene iyi geliyor bide çubuk kraker fav ikili![]()
Yok benimde o aralar başlamıştıTeşekkür ediyorum canım denicem Biraz erken başladı sanki benim mide yanması 7, nasılsın haftadwyım dha![]()
Aynı durumdayım ben de, kafama takıldı. Aradım bugün ama ulaşamadım doktor bugün hastanede değilmiş. Yarın tekrar deneyeceğim. Sen de sorarsan bana haber et. 4-6 haftada bir bakılması öneriliyormuş normalde sanırım. Tsh t4 sonucun kaç çıktı?Canım aradın mı sen? Bugün benim de tsh 2.77 çıkmış. Doktor tsh t4 de sıkıntı yok demişti muayene sırasında ama ben sonucu görmemiştim doktor ekrandan bakarak söylemisti. Normalde ilk trimesterda <2.5 isteniyor. Benim de kafama takıldı şimdisürekli biseye stres olmaktan şiştim valla. Bi daha ne zaman baktırmak gerekir acaba
Kişiden kişiye değişiyor bence bu durum. İkizlerde benim 15 Ken falan belli oluyordu. Tesettürlü olduğum için dışarda çok belli olmuyordu tabi. Hatta 27 iken otobüste yer vermemislerdiYaa. Gerçekten mihangi yağ
Bana 21 haftada belli olur diyorlardı
Kaçıncı haftada tam olarak bu bebek karın değil dediniz hissetiriyorlarmı kendilerini bebişler hayırlısı ile alalım inşallah![]()
Bol bol dua et salavat çek Ayetel kürsü oku ben öyle yapıyorumAminn imşAllah hepimiz için o gün risk olduğu için kaç gündür diken üstündeyim herşey den korkar oldum
Benim mide yanması 5. haftada başladı. En istikrarlı semptomum şu ana kadar. Tatlı, yağlı ve soğanlı falan şeyler yiyince en kötüsüTeşekkür ediyorum canım denicem Biraz erken başladı sanki benim mide yanması 7, nasılsın haftadwyım dha![]()
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 2 düşük ve kilolu hamile oldugumdan bide idrarda protein kaçağı gördü hafif şimdi genel olarak sebepleri bunlar ama neyseki tansiyonum düşükNe guzel haberler boyle insallah hep boylede devam eder
Pihti atma ihtimali neden var ki onu anlayamadim ?
Yaa fetal dna testini bende ctesi verdim ayni fiyati odedim 14 gun dediler insallah benimkide 1 haftada cikar burda herkes 1 haftada soyluyor sonucu![]()
Yağ ya da göbek olmadığına şöyle eminim, düzenli spor yaptığım için karnım dümdüzdü şimdi çok yemişim alt karnımda uzun süreli yağ birikmiş gibiYaa. Gerçekten mihangi yağ
Bana 21 haftada belli olur diyorlardı
Kaçıncı haftada tam olarak bu bebek karın değil dediniz hissetiriyorlarmı kendilerini bebişler hayırlısı ile alalım inşallah![]()
haklısın valla, bi de eşler kadın doktorların panik yapıp herseyi abarttigini düşünüyor ama değer kitabi olarak yüksek ne yapayımKuzucummm ben de önceki mesajını gördüm sana onu soracaktımsen bi biyokimyacı olarak bilirsin aslında ama insanın kendi bebeği olunca tüm bilgilerini unutuyor dimi
benim gebelik öncesi hep 2.5 altı seyrediyordu ama gebelikten hemen sonra 4.5 a fırladı. Ama benim annemde haşimato tiroidi var. Benim de anti tpo değerim sınırın hemen bi tık üstünde çıkıyordu. Gebelik sonrası tsh 4.5 a fırlayınca endokrine göründüm. Endokrin ilaca hemen başlamamız gerek dedi. 50 mg ile başladık. Ama benim haşimatom var benim zaten her türlü ilaç kullanmam gerekiyordu illa bir gün kullanacaktım
4 hafta sonra tekrar kontrol eğer düşmemişse ilaç dozunu artırırız dedi. eğer senin hastanede baktırma imkanın varsa bi 20 gün sonra tekrar baktır yine aynı seyrederse ilaca çok da gerek duymazlar sanırım
![]()
TSH: 2.77, T4: 0.89 , T4 de alt sınırda çıktı. Ben eşime değeri görünce tekrar arattirdim(dr arkadaşı) normal demiş birseye gerek yok demiş. Ama benim içim rahat etmedi bir kadın doğumcu hatta dahiliyeciye sorarim sana da yazarım muhakkak. Sen de haber et canımAynı durumdayım ben de, kafama takıldı. Aradım bugün ama ulaşamadım doktor bugün hastanede değilmiş. Yarın tekrar deneyeceğim. Sen de sorarsan bana haber et. 4-6 haftada bir bakılması öneriliyormuş normalde sanırım. Tsh t4 sonucun kaç çıktı?
9+3 üm. sabahları sürekli kusuyorum gün içinde de rahatsız eden bi mide bulantısı hiç kesilmiyorkızlar günaydın mıde bulantılarınız varmı ben sabahları çok kötü oluyorum ama gün içinde kusturmayan hafif devam ediyor şuan 7. haftadayım artıcakmı bu durum sizlerde durum nasıl
peki gün içinde kusuyor musunuz benim kusturmuyor ama hiç bişeyden tad alamıyorum suyun tadı bile bi degişik geliyor9+3 üm. sabahları sürekli kusuyorum gün içinde de rahatsız eden bi mide bulantısı hiç kesilmiyor
yok kusmuyorum canım ama sanki midem sürekli dönüyor gibi böyle garip bi his var dediğin gibi hiç bişeyin tadı yok her lokma ağzımda büyüyorpeki gün içinde kusuyor musunuz benim kusturmuyor ama hiç bişeyden tad alamıyorum suyun tadı bile bi degişik geliyor
bende o durumdayım canım bulantılarda daha cok artacak diye korkuyorumyok kusmuyorum canım ama sanki midem sürekli dönüyor gibi böyle garip bi his var dediğin gibi hiç bişeyin tadı yok her lokma ağzımda büyüyor
Kızlar aynı durum bende de var. Önceki hamileliğim boyunca belki toplam iki üç defa kusmuşumdur ama her sabah istisnasız kusmaya yakın midem bulanırdı. Bu gebeliğimde de oluyor sanki ama gün içinde ve yatmadan önce de biraz biraz bulanıyor midem. Bu arada yarın 11. Haftaya gireceğim ben de. Şimdiye kadar kusmadım ama ramak kaldığı anlar oldu. Ne zaman gelecek bu güneşli günleryok kusmuyorum canım ama sanki midem sürekli dönüyor gibi böyle garip bi his var dediğin gibi hiç bişeyin tadı yok her lokma ağzımda büyüyor