Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

tabii sadece eşim olunca ben ona gore ayarlamamı yapıyorum bı rutınım var her seyın akısı bozulur ıyı kı bızımkıler gelemıyorlar :KK70: . onlar gelmeden bız gıdıyoruz. bır gece kalıp evıme donuyorum o bıle zor gelıyo eşim için gidiyorum napıyım
Bizde aynı ildeyiz allahtan yatılı gelmiyorlar. Genelde biz gidiyoruz onlara 🤣 onlarda gelmeye hevesli değil🤣 doğumumda kaynanam 10 gün kaldı zor dayandım

Ilk korunmayi birakigimizda bende oyle sanmistim hemen olur cocugumuz diye ama oyle olmadi bekletti bi bi 6 7 ay falan sonra hamile kaldim sonra malesef düşükle sonlandı. Dr kontrolde birj 3 ay biri 6 ay kadar bekle sonra dene dedi. Bende zaten bu konuda tecrübeli oldugum icin isteyince hemen oluyor sanki de bide bana 6 ay korun diyorlar diye hic korunmadim kürtaj sonrası. Ilk reglimi olmadim daha iste su an belirtileri var galiba baslayacak regl dönemi. Aslinda cok fazla birsey düşünerek degerlendirmedik hatta bir kere regl olayim oyle falan diye konustuk birliktelik sonrasi pek yatmadim kalktim falan. Ama iste icten ice oyle olmuyor demek ki. Kafamin yarisindan cogu hep bu konuyla mesgul hemen olsa diyorum hatta bu ay hemen pozitifi bekliyordum bir sürpriz olur diyordum. Rahim yeni bir bebegi büyütüyordu ortami bebek olusturmaya cok musaitti diye düşünüyordum ne bileyim. Simdi baya moralim modum yerlerde. Cok üzüldüm yaa... 😔
Seni çok iyi anlıyorum ama bu şekilde korun deyip korunmayıp hamile kalan arkadaşlarım var belki de şu an hamilesindir Yani gaza getirmek istemiyorum ama hiç belli olmaz Sen test yaptın mı?Ben de geçen ay bu ay hamile kalacağımı rüyamda gördüğüm için çok istekliydim bu sabah erken gebelik testinde negatif gördüm üzüldüm biraz ama hemen kendime geldim böyle düştüğüm anlarda kızıma gidip sarılıyorum o bana güç veriyor bir de şu var belki kaderimizde bir çocuk var yani kaderimde Bir çocuk varsa ben kendime bu hayatı zehir etmek istemiyorum

Arkadaşlar benim bir sorum daha var .Adetim biteli 9 gün oldu ama bittiği günden belli afedersiniz ama kahverengi sümüksü yapıda peçeteye gelen akıntım var her lavaboya gidişimde .Önceki adet dönemim geç oldu ve beta değerim 11 e kadar yükselip adet olunca 6 ya düştü tekrar kan testi yaptırmadım dolu dolu adet olduğum için .İlk defa bu ay bu şekilde akıntı ile karşılaşıyorum .Herhangi bi kistim veya hormonal anlamda sıkıtnıtımın olmadığını söylemişti geçen ay doktor.
Birde bu ay incir kurusu ve havuç her gün yiyorum ilgisi var mıdır acaba

Disari cikma durumun olursa eczaneler de ölçüyor başım cok agriyor bakabilir misiniz tansiyonuma dersen yardımcı oluyorlar. bende tansiyon yüksekliği sebebiyle agri olmustu diye tahmin ediyorum. 2.kullandigimda sadece 1 gun falan agrimisti sanırım ama ilk kullanimda o agrilari hic unutamam. Migren taşım var onu kullaniyordum sürekli.
Eşim işten gelince beraber gideriz eczaneye benim normalde tansiyonum çok düşük

Bu arada 33 yaşındayım ama her gören 22 23 diyor bu yüzden kendimi 33 gibi hissedemiyorum fakat biyoloji dış görünüşe bakmıyor işte Yani bir yıl boyunca çocuğum olmazsa aralarında neredeyse kızımlla 8 yaş olacak Çok üzülüyorum oysaki kızım o kadar kardeş istiyor ki kardeşim olsa büyüyünce onunla oyunları oynarız falan ama yaş farkı açılıyor 🙄🙄 G genc1kadin
Bende öyleyim hiç 30 la felan alakam yok çok şükür 🤣 ama dediğin gibi yaş görüntüye bakmıyor, ileri yaşlarda doğumda zor geçiyormuş. Ama bence yaş farkıda güzel. Çünkü kızın büyümüş abla olur sana yardım bile eder. Bence yaş farkı 5 ve üstü olunca 2 çocuk oynayamaz her türlü. Kızın okula gidiyordur. Sende bebişinle kalırsın. Oh mis 😇 aslında bende öyle istiyordum. Bunu büyütüp 7 yaşında diyordum ama yaştan dolayı çocuk mevzusunu geciktirmek istemedim. İki bebekle biraz zor olacak ama bakalım. Allah kolayından nasip etsin hepimize 🤲

Arkadaşlar benim bir sorum daha var .Adetim biteli 9 gün oldu ama bittiği günden belli afedersiniz ama kahverengi sümüksü yapıda peçeteye gelen akıntım var her lavaboya gidişimde .Önceki adet dönemim geç oldu ve beta değerim 11 e kadar yükselip adet olunca 6 ya düştü tekrar kan testi yaptırmadım dolu dolu adet olduğum için .İlk defa bu ay bu şekilde akıntı ile karşılaşıyorum .Herhangi bi kistim veya hormonal anlamda sıkıtnıtımın olmadığını söylemişti geçen ay doktor.
Bu durumu yaşayan yok mu acaba aranızda

Seni çok iyi anlıyorum ama bu şekilde korun deyip korunmayıp hamile kalan arkadaşlarım var belki de şu an hamilesindir Yani gaza getirmek istemiyorum ama hiç belli olmaz Sen test yaptın mı?Ben de geçen ay bu ay hamile kalacağımı rüyamda gördüğüm için çok istekliydim bu sabah erken gebelik testinde negatif gördüm üzüldüm biraz ama hemen kendime geldim böyle düştüğüm anlarda kızıma gidip sarılıyorum o bana güç veriyor bir de şu var belki kaderimizde bir çocuk var yani kaderimde Bir çocuk varsa ben kendime bu hayatı zehir etmek istemiyorum
Yok kuzu test yapmadım ben. Ama bugunku akıntımdan anladigim regl gelecek gibi duruyor sadece. Tabi kesin birsey yokta. Dr korun dedi biri 3 ay dedi biri 6 ay dedi. Ben hic korunmadim bir yanım diyordu yani olabilir belki diye ama.. bekleyeyim bakalim yarini diger günü. Baslamazsa regl belki bir bakarim testle. Dr bana 60 65 gün surer regl olman yeniden kürtaj sonrasi demisti ama benim daha 1 ay oldu hemen regl gelecek galiba.
Canim şükür yine bir evladin var benim daha hic yok o yüzden daha cok üzülüyorum yeniden hamile kalabilmek benim icin cok daha stresli bir süreç. Bence sen mesela bir dr kontrolune gidebilirsin epey ara vermissin sonucta bir baktir ne var ne yok diye. Daha iyi olabilir. Hem dr bilgi verir ona göre ilerlersiniz

Eşim işten gelince beraber gideriz eczaneye benim normalde tansiyonum çok düşük
Dikkat et canim bol sivi almaya çalış. Tuzlu falan cok tüketme tansiyonun yukseldiyse tuz daha da artırır. Ben o dönem tuzsuz ekmek tuketmistim. Ay ne zordu. Seninki sadece normal agri olabilir belki benimki hem tansiyon yükselmişti hem bas agrisi yasiyordum. Cok daha zordu.

Evet bir gebenin günlüğünün taktiğini denemek isterim adet bitimi ve yumurtlama görene kadar 3 günde bir zaten 11 gün genelde çok aşırı ağrım batmalarım başlıyor 14 güne kadar yumurtlarım diyorum. Kendimi telkin etmeliyim ebeveyn banyosu olsa sıkıntı değil ama tuvalet dahil tek banyo var burada 🥰
Bisey olmaz ben derin uykudayken top patlasa duymam sizde gecenin en derin saatine denk getirirsiniz 😂 bizde bu ay adetten iki gün sonra gün aşırı yaptık bakalım ama hiç oldu gibi gelmiyor neden bilmem

Kızlar bu test nasıl bunu bulabildim

Eklentiler

• 17344366529823129024609257247356.jpg
    17344366529823129024609257247356.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bu test nasıl bunu bulabildim
Bunu da yanlış çizgi gösteriyor diye biliyorum açılan konulardan ama yap bakalım belki sana doğruyu gösterir

Benim fikrim erken gebelik testlerini yapmamak. Yapıyosakta predictor falan o da gereksiz pahalı

Yok kuzu test yapmadım ben. Ama bugunku akıntımdan anladigim regl gelecek gibi duruyor sadece. Tabi kesin birsey yokta. Dr korun dedi biri 3 ay dedi biri 6 ay dedi. Ben hic korunmadim bir yanım diyordu yani olabilir belki diye ama.. bekleyeyim bakalim yarini diger günü. Baslamazsa regl belki bir bakarim testle. Dr bana 60 65 gün surer regl olman yeniden kürtaj sonrasi demisti ama benim daha 1 ay oldu hemen regl gelecek galiba.
Canim şükür yine bir evladin var benim daha hic yok o yüzden daha cok üzülüyorum yeniden hamile kalabilmek benim icin cok daha stresli bir süreç. Bence sen mesela bir dr kontrolune gidebilirsin epey ara vermissin sonucta bir baktir ne var ne yok diye. Daha iyi olabilir. Hem dr bilgi verir ona göre ilerlersiniz
Ay canım karıştırdım sanırım bir kızın var sanıyordum kusura bakma 😔😔 Bu yüzden öyle söyledim yanlış anlaşılmak istemem asla tamamen karıştırmışım seni başka bir üyeyle. Hazirandan beri 2-3 doktora gittim canım her şey normal ovulasyon haftasında hormonlarıma baktılar her şey süper sıkıntı yok dediği için adet zamanı hormon testine gerek görmedi doktorlar. Ama benim içimi hala hsg yyıp bitiriyor. Dualarım seninle ya İnşallah ama inşallah regl olmasını ve bebişi olmuştur

X