Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Çok üzgünüm canım çok geçmiş olsun benim de daha önce boş gebelik geçmişim var bu haftalarda ne yazık ki bebeği veya bebekten bir parçayı görmek istiyorlar 8.hafta son hafta.
Haklısın canım. Biraz bekleyim dedim yine de. Bir de çocukları ayarlamam lazım. Bütün gün bakacak biri lazım. O yüzden haftaya salı gidicem. Ya da Perşembe giderim bilmiyorum bakalım
İnşallah güzel haberlerini alacağız canım kalbini ferah tut❤️
Detaylida da yoktu. Cihazlar gerçekten güzel ya. Asistan doktorla 3 kişi iki farklı cihazla baktı. Ne bileyim olsaydı görürlerdi. Nasip her şey
Ah Kuzucum çok üzgünüm 😔 acaba özele de mi gitsen farklı bir bakış açısı, farklı cihazlar belki de durum üzücü bir durum değildir. Şu an sen tam olarak kaçıncı haftadasın sata göre . Belki de haftaya görülür duyulur bebişin. Hem bi doktor yolksac var demiş biri yok demiş.bence bi özele git nolur bizi de habersiz bırakma. Hepimiz sana dua edeceğiz
Hayırlısı böyleymiş. Cihazların eski olduğunu düşünsem gidicem özele ama detaylı da ki cihaz falan çok iyiydi. Yok yani büyük bebek.
İnşallah sizler sağlıkla kavuşun bebeklerinize. Nasip her şey. Vakti saati var demekki. Rabbim cocuklarima hayırlı uzun sağlık ömürler versin

Haklısın canım. Biraz bekleyim dedim yine de. Bir de çocukları ayarlamam lazım. Bütün gün bakacak biri lazım. O yüzden haftaya salı gidicem. Ya da Perşembe giderim bilmiyorum bakalım

Detaylida da yoktu. Cihazlar gerçekten güzel ya. Asistan doktorla 3 kişi iki farklı cihazla baktı. Ne bileyim olsaydı görürlerdi. Nasip her şey

Hayırlısı böyleymiş. Cihazların eski olduğunu düşünsem gidicem özele ama detaylı da ki cihaz falan çok iyiydi. Yok yani büyük bebek.
İnşallah sizler sağlıkla kavuşun bebeklerinize. Nasip her şey. Vakti saati var demekki. Rabbim cocuklarima hayırlı uzun sağlık ömürler versin
Canım benim Allahtan umut kesilmez inşallah senin için en güzeli en hayırlısı olur

Detaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
canım benim, gönlünü ferah tut. bir hafta sonra bakalım ne olacak, hayırlısı olsun nasip böyleymiş demekten başka bir şey demeye dili varmıyor insanın.

Kızlar merhaba bugün doktora gittim 5+2 olduğunu ve keseyi gördük ama bebeği daha göremedik. 2-3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Sizce erken mi gittim. Bebeği göremedim ama besleyecek yapıyı gördüm dedi. Ben yine de stres yapıyorum

Kızlar merhaba bugün doktora gittim 5+2 olduğunu ve keseyi gördük ama bebeği daha göremedik. 2-3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Sizce erken mi gittim. Bebeği göremedim ama besleyecek yapıyı gördüm dedi. Ben yine de stres yapıyorum
her zaman böyledir canım, önce kese ve yolc sac görülür. ondan 2 hafta sonra da her şey yolundaysa kalp atışı duyulur. içini ferah tut :KK200:

Var ilaçla ama baya sancılı ağrılı yıpratıcı süreç oluyor onun için hiç bu durumu yaşama kürtaj yapalım demişlerdi bana.

Canım benim Allahtan umut kesilmez inşallah senin için en güzeli en hayırlısı olur

Canim benimde 8 haftanin sonuna kadar beklendi kurtaj yapildimisti ilaçla olmaz demişti bana doktor ama iyice arastirmak lazim tabi

canım benim, gönlünü ferah tut. bir hafta sonra bakalım ne olacak, hayırlısı olsun nasip böyleymiş demekten başka bir şey demeye dili varmıyor insanın.
Allah razı olsun kızlar. Sizler sağlıkla kavuşun inşallah ..

Merhabalar herkese. Şu anlık güzel haberlerim var. Benim miniğim yaşamayı seçmiş gibi görünüyor. Dün doktor kontrolüm vardı. Düşük yaptığını öğreneceğim diye gittim ama hani bi kanama vs olmadı ekstra ama sanki hissetmiyorum onu bana öyle geliyordu. Karından muayene etti önce bende kesemi görünce ekranda şaşırdım çünkü kesem bir öncekinde yuvarlak değil eğri büğrü elips olmuştu. Doktor güzel haberlerimiz var galiba dedi. Bi Altan’da bakalım dedi. Sonra bebeğimi gösterdi pıt pıt atıyor. Kalbini duydum minicik atışları. Doktor dedi ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş. İyiki progestana devam ettik dedi. Normalde 7 haftalık olması gerek bat a göre. 6+1 olduğunu öğrendik 10 Ağustos doğum dedi. Bu duyguyu anlatamam. Hala lekelenmelerim var olabilir dedi bu kadar. Progestana devam ediyoruz. Eğer bir önceki ultrason görüntüsü olsaydı inanın ne dediğimi anlayacaktınız şekilsiz kese düşüğe yakın.. ve sonunda mucize sanki 🥹🥹🤲🏼🤍
Çokk sevindim gözünüz aydın 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde baya kesildi lekelerim progestan iyi geldi birazda yormuyorum kendimi tabi ☺️ hepimiz için herşey çok güzel olsun🌸

Çokk sevindim gözünüz aydın 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde baya kesildi lekelerim progestan iyi geldi birazda yormuyorum kendimi tabi ☺️ hepimiz için herşey çok güzel olsun🌸
Allah razı olsun inşallah hepimiz kucaklarımıza alırız 🤲🏼 sağlıkla ve sağlıklı. Benimde geliyor yine lekeler ama bu kadar olabilir dedi. Bunada şükür 😊

Selam Güzel Ağustos anneleri

ÖNEMLİ

LÜTFEN LİSTEYE EKLENMEK İCİN BENİ (@ ELDORİN) ETİKETLEYEREK

YAŞ, KAÇINCI ÇOCUK, SON ADET TARİHİ (EĞER GORULDUYSE) KESE VE KALP ATIŞI TAHMİNİ DOGUM TARİHİ YAZİNİZ.

mzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
13 Ağustos doğum 🤲
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Sevgiler ❤️

ANNE ADIYAŞKaçıncı
Çocuk
SAT. KESEKALP ATIŞI💓💙🩷T D T
@tilyam30225 Ekim5+46+431 Temmuz
Eldorin Eldorin 35223 Ekim8+08+001 Ağustos
@Sakayik3533125 Ekim4+66+501 Ağustos
@turuncusev27125 Ekim5+07+401 Ağustos
@Bu benim dunyam35225 Ekim5+37+301 Ağustos
Heyecanli89 Heyecanli89 35326 Ekim5+402 Ağustos
@Umutvari32124 Ekim5+15+602 Ağustos
Sondurak2515 Sondurak2515 29326 Ekim02 Ağustos
@papatya insan31214 Kasım02 Ağustos
@gcmnkiz28127 Ekim5+45+403 Ağustos
@Mercan2430130 Ekim5+16+203 Ağustos
Wunsch_dk Wunsch_dk 29128 Ekim5+104 Ağustos
@anoniiim33129 Ekim5+06+005 Ağustos
@maysahanim24129 Ekim05 Ağustos
94bassuk 94bassuk 30229 Ekim4+36+205 Ağustos
N nonsense38 34329 Ekim5+06+205 Ağustos
@RukiyeKK36229 Ekim6+205 Ağustos
@kngl99932130 Ekim5+06+206 Ağustos
@elafel29130 Ekim4+306 Ağustos
@Flowersgirl5729130 Ekim5+46+206 Ağustos
ben boyle sey gormedim ben boyle sey gormedim 34230 Ekim5+607 Ağustos
@pitircikkurdu28131 Ekim5+26+407 Ağustos
@alra55552314 Kasım4+607 Ağustos
@mirage123621 Kasım4+608 Ağustos
@Pukito2711 Kasım08 Ağustos
@yulafff3311 Kasım08 Ağustos
karamel Latte karamel Latte 2711 Kasım5+408 Ağustos
@Cemile hatun4022 Kasım5+15+608 Ağustos
@shneh3111 Kasım5+308 Ağustos
@miremsux28131 Ekim09 Ağustos
@ioniq663013 Kasım5+110 Ağustos
@Gareysar2823 Kasım10 Ağustos
@hobicianne2725 Kasım11 Ağustos
@sonsuzaskk3615 Kasım11 Ağustos
V Visnee_ 3426 Kasım4+613 Ağustos
@Merve35532847 Kasım5+013 Ağustos
@karenhan342 ikiz30 Ekim4+65+613 Ağustos
C cirozbaligi 3326 Kasım13 Ağustos
@8996asya28131 Ekim14 Ağustos
Jokeranne Jokeranne 3317 Kasım4+414 Ağustos
@Leylambaharim3521 Kasım15 Ağustos
@mira mubi311 ikiz8 Kasım4+4
5+1(sürpriz ikinci kese)
15 Ağustos
@tetra3028 Kasım15 Ağustos
@sumeyyesk2429 Kasım16 Ağustos
@bettysbb30112 kasım19 Ağustos
11limon11 11limon11 33215 Kasım22 Ağustos
@cikoton27115 Kasım22 Ağustos
@akrephanim33116 Kasım23 Ağustos
@nnurrcann24113 Kasım23 Ağustos
Yaşım 28
Son adet tarihi 6 Kasım döngüm 26 gün
İlk gebelik
5 haftalıkken kese ve yolk kese göründü
Doğum tarihi 13 Kasım.
İlk çocuğum olacak inşallah
Şu an 6+6 yım kalp atışı duymadık yarın kontrolüm var Eldorin Eldorin

Kızlar kesenin kendiliğinden düşme ihtimali yok mu sizce ? İlla kürtaj mı olmak gerekir
Eğer bekledikten sonra eminseniz progestan kullanmayı bırakınca 2 3 gün içinde kendi düşebiliyor. Ben düşürmüştüm doktor parça kalma riski almayalım deyip beni kürtaja almıştı yine de genel anestezi ile. Bünyeye göre de değişebiliyor. Biraz daha bekle bakalım belki gelişme görülür

Kızlar bugün 5+6 kalp atışını gördük çok şükür. Dinletecekti ben dinletmeyin isterseniz dedim. bebeği 1.7 olarak ölçtü programlar 4 mm gösteriyodu bu hafta oysaki
ne kadar erken görmüşssünüz kalp atışını maaşallah. vajinal mi baktı acaba?

Eğer bekledikten sonra eminseniz progestan kullanmayı bırakınca 2 3 gün içinde kendi düşebiliyor. Ben düşürmüştüm doktor parça kalma riski almayalım deyip beni kürtaja almıştı yine de genel anestezi ile. Bünyeye göre de değişebiliyor. Biraz daha bekle bakalım belki gelişme görülür
Canım hiç kanamam vs olmadığı için progestan kullanmıyorum. Sanırım Perşembe gidip bu kürtaj olucam. Eşim o gün izinli. Evde de 2 tane çocuk var. Onlara bakımını ayarlamam lazım. Bir de uzatmak istemiyorum. Bütün gebelik hallerini yaşıyorum. Boşu boşuna devam ettirmenin anlamı yok. Hayırlısı böyleymiş

Selam yaş 38 ilk cocuk sat 10 kasim . Kalp atisi henuz duyulmadi. Yaygin anksiyete bosuklugu.yuzunden malesef depresan.kullaniyorum dusuk.dozda. 5mg paxera. Asiri korkuyorum. Zaman nasil.gececek endisesi beni delirtiyor. Sizde de var mi bu kaygilar? Insallah noemaldir. Kusma.yok tiksinme, bas donmesi, halsizlik var . Allahim insallah bana.bir sans verir ve saglikli bir bebek.dunyaya getiririm. Hayat durdu sanki. Bir hafta once herseyi yapan ben korkudan vc ye gidemiyorum :)

Back