- 7 Ekim 2020
- 1.517
- 2.464
- 83
Haklısın canım. Biraz bekleyim dedim yine de. Bir de çocukları ayarlamam lazım. Bütün gün bakacak biri lazım. O yüzden haftaya salı gidicem. Ya da Perşembe giderim bilmiyorum bakalımÇok üzgünüm canım çok geçmiş olsun benim de daha önce boş gebelik geçmişim var bu haftalarda ne yazık ki bebeği veya bebekten bir parçayı görmek istiyorlar 8.hafta son hafta.
Detaylida da yoktu. Cihazlar gerçekten güzel ya. Asistan doktorla 3 kişi iki farklı cihazla baktı. Ne bileyim olsaydı görürlerdi. Nasip her şeyİnşallah güzel haberlerini alacağız canım kalbini ferah tut![]()
Hayırlısı böyleymiş. Cihazların eski olduğunu düşünsem gidicem özele ama detaylı da ki cihaz falan çok iyiydi. Yok yani büyük bebek.Ah Kuzucum çok üzgünümacaba özele de mi gitsen farklı bir bakış açısı, farklı cihazlar belki de durum üzücü bir durum değildir. Şu an sen tam olarak kaçıncı haftadasın sata göre . Belki de haftaya görülür duyulur bebişin. Hem bi doktor yolksac var demiş biri yok demiş.bence bi özele git nolur bizi de habersiz bırakma. Hepimiz sana dua edeceğiz
İnşallah sizler sağlıkla kavuşun bebeklerinize. Nasip her şey. Vakti saati var demekki. Rabbim cocuklarima hayırlı uzun sağlık ömürler versin