Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    93
Çok geçmiş olsun. Benim mide ağrısı, yanması, şişkinlik oluyor.
İnşallah uzun süreli bulantılar yaşamazsın ve rahat geçer ☺️
Ben henüz pek bir şey almadım. Bebek arabası, puset aldım. Bir arkadaşım hastane çıkışı hediye etti geçen gün. Kızımın ilk takımı o oldu 🥹 o kadar minik ki.. Şimdilik bu şekilde, sanırım yavaş yavaş almaya başlayacağım. Cok heyecanlanıyorum bir seyler almak için. Sen bir seyler aldın mı? 🥹☺️
ben bıraz kıyafet aldım 1 numara bebek bezı aldım bikaç paket.,buyuk oğlumdan bebek arabası beşik vs var.süt pompası aldım.kıyafet konusunda kendımı tutmaya calısıyorum acıkcası :KK70: ama çok tatlişlerr

Minikler büyüyor artık 🥹 ne zaman gidecektin randevuya cok var mı, gittiğinde sor yine içinde kalmasın insan rahatlıyor normal şeyler olduğunu duyunca
Çok var daha ya 10 ocakta önce detaylı ultrason sonra kontrol var. Aslında geçen sefer sordum bir yanma gibi his var demiştim. Kafası o tarafta o baskı ile içerde gerilme olabilir onu hissediyor olabilirsin demişti. Ama şimdi göbek deliği hizasına geldi

İki gündür kasın ağrım var panik oluyorum. Sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yoruldum ondandır ya da büyüyor ondandır diyip duruyorum kendime ama endişem de gecmiyor. Bazen regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor sonra bir şey batıyormuş gibi oluyor.
Sanki yavrum uzanmış kafası solumda bacaklarını sağa uzatmış yatıyor gibi geliyor. Zorlanıyormuş gibi bir ağrı oluyor. Normal mi sizce? Benzer durumda olanlarımız vardır belki 🥺
Bende de aynısı oldu canım hatta doktora yazdım gel bakalım dedi gittim rahim ağzı ölçümü falan yaptı her şey normaldi, bu ara daha fazla dinlen dedi bana, bide içtiğin su miktarını arttır dedi. Bebek biraz yukarı çıkana kadar devam edecek sanırım

ben bıraz kıyafet aldım 1 numara bebek bezı aldım bikaç paket.,buyuk oğlumdan bebek arabası beşik vs var.süt pompası aldım.kıyafet konusunda kendımı tutmaya calısıyorum acıkcası :KK70: ama çok tatlişlerr
Ya ne güzel 🥹 kıyafet de ben de tutmak istiyorum ama almak daha istiyorum sonra mevsime hangisi uyarsa kestiremiyorum su an guncel modeller hep kış üzerine stres oluyorum gereksiz fazla da almak istemiyorum 😂 sen tecrubelisin bu konuda bilgilendir bizi 🥲

Kizzlarr aranizda troidi yüksek çıkan var mi ?
Benim hamilelikten önce de vardı ama hamileliğimde aşırı düzensiz seyrediyor değerlerim. Hamilelik öncesi 50 mg kullanıyordum şimdi haftaiçi 100 haftasonu 125 mg kullanıyorum. 3.trimesterda düzene giriyor diyorlar ama bakalım.

Çok var daha ya 10 ocakta önce detaylı ultrason sonra kontrol var. Aslında geçen sefer sordum bir yanma gibi his var demiştim. Kafası o tarafta o baskı ile içerde gerilme olabilir onu hissediyor olabilirsin demişti. Ama şimdi göbek deliği hizasına geldi
Ay gerçekten çok varmış 🥲 zaman su gibi geçer inşallah sorunsuz. Yer degistiriyordur belki benim minik ilklerde sagdaydi simdi sola geçti 😂

Bende de aynısı oldu canım hatta doktora yazdım gel bakalım dedi gittim rahim ağzı ölçümü falan yaptı her şey normaldi, bu ara daha fazla dinlen dedi bana, bide içtiğin su miktarını arttır dedi. Bebek biraz yukarı çıkana kadar devam edecek sanırım
Ben ölçüm yapildi mi hiç bilmiyorum. Alttan muayene yapılmadı, karından da baktıysa bir şey söylemedi. İnşallah normaldir benim de. Ben çok dinlenemiyorum aslında ondan da korkuyorum biraz. Hep güzel düşünmeye çalışıyorum ama stres beni bırakmıyor.
İnşallah daha da iyi olur hepimiz için

Benim hamilelikten önce de vardı ama hamileliğimde aşırı düzensiz seyrediyor değerlerim. Hamilelik öncesi 50 mg kullanıyordum şimdi haftaiçi 100 haftasonu 125 mg kullanıyorum. 3.trimesterda düzene giriyor diyorlar ama bakalım.
Kaçlarda acaba suanda ve kac haftaliksiniz benimde ilk defa çıktı böyle şaşırdım yoktu daha öncesinde ama telas yaptım biraz

Kaçlarda acaba suanda ve kac haftaliksiniz benimde ilk defa çıktı böyle şaşırdım yoktu daha öncesinde ama telas yaptım biraz
Benim hamilelikte 2 kere yükseldi ikisinde de doz arttırımı yapıldı en son 2 hafta önce 3.79 çıktı doktorum dozumu söylediğim şekilde ayarladı 2 hafta sonra tekrar kan vereceğim. Telaş yapmayın ilacınızı düzenli içerseniz düşer. Ben ilacı içip en az 1 saat kahvaltı yapmıyorum.

Benim hamilelikte 2 kere yükseldi ikisinde de doz arttırımı yapıldı en son 2 hafta önce 3.79 çıktı doktorum dozumu söylediğim şekilde ayarladı 2 hafta sonra tekrar kan vereceğim. Telaş yapmayın ilacınızı düzenli içerseniz düşer. Ben ilacı içip en az 1 saat kahvaltı yapmıyorum.
Rabdevuyu öne çektik görüşcez Dr la henüz ilaca baslatmadi burada da kan alalim dedi ben aile hekimliğinde yaptırmıştım tekrar kan alınıp duruma göre bakacak sanırım

Gebeligimin basinda 4 cikti 25 mg ilac basladik sabah ac karina 1 saat snra kahvalti yapiyorum 20 gun once tekrqr kan verdim 1 lerdeydi deger doktor ayni sekilde devam dedi artirmadi dozu olabiliyormus

Rabdevuyu öne çektik görüşcez Dr la henüz ilaca baslatmadi burada da kan alalim dedi ben aile hekimliğinde yaptırmıştım tekrar kan alınıp duruma göre bakacak sanırım
Aile hekimliğinde yanlış çıkabiliyor kanı fazla bekletiyorlar yüksek çıkıyor değerler ben o nedenle hastanede kan veriyorum artık.

Gebeligimin basinda 4 cikti 25 mg ilac basladik sabah ac karina 1 saat snra kahvalti yapiyorum 20 gun once tekrqr kan verdim 1 lerdeydi deger doktor ayni sekilde devam dedi artirmadi dozu olabiliyormus
Anladim teşekkür ederim ilaçla kontrol altina alinacak demek ki benimde 5e yakın suanda ama korktum valla

X