Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar aynı durum bende de var. Önceki hamileliğim boyunca belki toplam iki üç defa kusmuşumdur ama her sabah istisnasız kusmaya yakın midem bulanırdı. Bu gebeliğimde de oluyor sanki ama gün içinde ve yatmadan önce de biraz biraz bulanıyor midem. Bu arada yarın 11. Haftaya gireceğim ben de. Şimdiye kadar kusmadım ama ramak kaldığı anlar oldu. Ne zaman gelecek bu güneşli günler 😂
ben sabahları çok afedersiniz safra kusuyorum böyle sarı su ondan sonra rahatlıyorum

Yağ ya da göbek olmadığına şöyle eminim, düzenli spor yaptığım için karnım dümdüzdü şimdi çok yemişim alt karnımda uzun süreli yağ birikmiş gibi 🥲🥲🥲🥲🥲
Rahmetli annemin de hemen çikarmış hamileliğinde tanıyanlar söylediler anneye çekermiş genelde kız çocukları bu konuda sanırım

Bio-oil kullanıyorum gebelik geçmişi olan hemen hemen herkes bunu kullanmış 🥰
Piyasadaki organik tüm yağları denemiş ve 36.haftaya kadar hiç çatlamamış biri olarak söylüyorum çatlayacağı varsa çatlıyor ben 37’de bir çatladım ki sormayın 😅 Ama gerginliğini alır rahatlarsınız kullanın yine de
bende o durumdayım canım bulantılarda daha cok artacak diye korkuyorum
16.haftada şıp diye geçiyor eğer erkekse kızsa sürüyor biraz 🥲

Piyasadaki organik tüm yağları denemiş ve 36.haftaya kadar hiç çatlamamış biri olarak söylüyorum çatlayacağı varsa çatlıyor ben 37’de bir çatladım ki sormayın 😅 Ama gerginliğini alır rahatlarsınız kullanın yine de

16'ya kadar sürüyor mu:KK43: 12. haftada falan geçer diye umuyordum. Prilam başta işe yarıyordu, şimdi o kadar etki etmiyor sanki.

selam kızlar yarın sabaha kontrol randevusu aldım bakalım cumadan bu yana ne olmuş inşaallah ödemde gerileme olmuştur. dualarınıza talibim hepinizden tekrar Allah razı olsun 💕
sadece hamileliğimi daha keyifli yaşamak isterdim nasipte bu varmış herşeyin hayırlısı
Canım inşallah odemde gerileme olmuştur aklımdasın hep biliyor musun inşallah bu geçti gitti şimdi daha güzel günler diyeceğiz senin için de ❤️

yok kusmuyorum canım ama sanki midem sürekli dönüyor gibi böyle garip bi his var dediğin gibi hiç bişeyin tadı yok her lokma ağzımda büyüyor

bende o durumdayım canım bulantılarda daha cok artacak diye korkuyorum
Kızlar 6.haftadan bu yana sizinle aynı durumdaydım şuan 10+5 baya hafifledi benim bulantılar, sabahları 1 2 kez öğürüyorum o kadar. Sürekli midem dönmüyor çok şükür (şimdi böyle dedim ya tamam kesin kusmalı ayinler başlar)
İnşallah sizin de artmadan biter 🙏🏼🌸

Gerçekten mi ya, tüh inşallah çatlamaz esmerim bi de harita gibi çıkar 🥲

Benim bulantılar baya azaldı psikolojik miydi acaba diyorum bazen 😅

Kızlar birşey sorucam cinsiyet öğrenen varmı dün kontrole gittim 10 haftalık çok erken diye doktora birşey sormadım cinsiyetle ilgili doktorda birşey demedi sonra arkadaşlarım nasıl sormadın görebilirdi bu haftada doktor cinsiyeti diye beni darladılar bana göre çok çok erken sizce kızlar

Kızlar birşey sorucam cinsiyet öğrenen varmı dün kontrole gittim 10 haftalık çok erken diye doktora birşey sormadım cinsiyetle ilgili doktorda birşey demedi sonra arkadaşlarım nasıl sormadın görebilirdi bu haftada doktor cinsiyeti diye beni darladılar bana göre çok çok erken sizce kızlar
Görebilir ama kesin olmaz bir de Türkiye’de 11 haftadan önce söylenmesi yasak görse de söylemez zaten

Sakayik35 Sakayik35 biz bugün iki doktor arkadaşımıza daha sorduk, eskiden olsa 25 lik ilaç başlardık dediler yeni kılavuzlarda tsh 4 e kadar beklenebiliyormus, birsey yapmaya gerek yok 1 ay sonra tekrar kan versin demisler

Selam kızlar. Benim hiç bulantı, kusma falan olmadı bu hamileligimde. Sadece çok gaz var midemde. Kızımda deli gibi bulantım olurdu çok kustugum zamanlar oldu 3. Ayda rahatladı. Sürekli etrafimdakiler bunda değişik geçiyor hamileliğin kesin erkek falan diyorlar. Ben erkeginde kızında değilim sadece sağlıklı olsun da merak ettim erkek çocukta bulantı yaşayan veya yaşamayan var mı önceki hamilelikleri de? Sürekli böyle deyip kafamı dolduruyorlar rüyalarımda bile drun erkek dediğini goruyorum 🙄😅

Selam kızlar. Benim hiç bulantı, kusma falan olmadı bu hamileligimde. Sadece çok gaz var midemde. Kızımda deli gibi bulantım olurdu çok kustugum zamanlar oldu 3. Ayda rahatladı. Sürekli etrafimdakiler bunda değişik geçiyor hamileliğin kesin erkek falan diyorlar. Ben erkeginde kızında değilim sadece sağlıklı olsun da merak ettim erkek çocukta bulantı yaşayan veya yaşamayan var mı önceki hamilelikleri de? Sürekli böyle deyip kafamı dolduruyorlar rüyalarımda bile drun erkek dediğini goruyorum 🙄😅
Kuzenimin geçen sene kızı oldu asla bulantı kusma gibi şikayetleri olmadı çok şaşırmıştık sadece tavuktan tiksinmişti 😅
Yakın bir arkadaşım da 3 ay hastanelik oldu kusmaktan oğlu oldu😅
Sanırım bunun bir matematiği yok 🤷🏻‍♀️

Kuzenimin geçen sene kızı oldu asla bulantı kusma gibi şikayetleri olmadı çok şaşırmıştık sadece tavuktan tiksinmişti 😅
Yakın bir arkadaşım da 3 ay hastanelik oldu kusmaktan oğlu oldu😅
Sanırım bunun bir matematiği yok 🤷🏻‍♀️
Bence de yok ya olmaması da lazım zaten 🤣 kız olsa da benim erkek olsa da. İki kız kardeş olsalar da sevinicem bir erkek bir kız olsa da. Yani sürekli böyle şeyler duymak da ister istemez kafada yer ediyor gerçekten erkek mi falan diye 🤣 bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da. O kardar çok duydum ki merak ettim o yüzden sordum 🥰😅

Bence de yok ya olmaması da lazım zaten 🤣 kız olsa da benim erkek olsa da. İki kız kardeş olsalar da sevinicem bir erkek bir kız olsa da. Yani sürekli böyle şeyler duymak da ister istemez kafada yer ediyor gerçekten erkek mi falan diye 🤣 bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da. O kardar çok duydum ki merak ettim o yüzden sordum 🥰😅
Benim oğlum oldu ilk 4 ay bulantıdan kilo verdim 🥲

Bir kızım bir oğlum var ikisinde de bulantı yaşadım .cinsiyetle alakası yok her gebelik kendine has.

Ben mesela çok aşırı kız çocuğu istiyordum ama öğrendiğimden beri erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak 😅😅😅
Bu da 9 haftalık hali, doktor göbekli ve hareketli dedi 🥲

Eklentiler

• 1000064402.jpg
    1000064402.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 2
selam kızlar yarın sabaha kontrol randevusu aldım bakalım cumadan bu yana ne olmuş inşaallah ödemde gerileme olmuştur. dualarınıza talibim hepinizden tekrar Allah razı olsun 💕
sadece hamileliğimi daha keyifli yaşamak isterdim nasipte bu varmış herşeyin hayırlısı
Canım benim inşallah gerileme olmuştur dualarimiz seninle ve bebeğinle ❤️ güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah ❤️
Benim oğlum oldu ilk 4 ay bulantıdan kilo verdim 🥲
Ay bende kızımda öyle olmuştu gerçekten. Kilo vermiştim çok fena. 🥲
Bir kızım bir oğlum var ikisinde de bulantı yaşadım .cinsiyetle alakası yok her gebelik kendine has.
Değil mi ya bence de öyle. O kadar çok söylediler ki artık rüyalarıma girecek kadar. Merak ettim sordum bende cinsiyet konusu açılınca 😊 hepsi sağlıkla gelsin de en önemlisi o 🤲

X