• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar yürürken kasığım ağrıyor bugün normal midir? Dün akşam biraz fazla ayakta kaldım bi de gece vi şeyler taktım kafama üzüldüm bugünde. Onunla alakalı olabilir mi?

Kızlar 14+ 5 olduk bugün ama karnım hiç belirgin bile değil nerdeyse aynı durumda olan var mı ne zaman çıkar ay heves ediyorum ama yok çıkmıyor
16’dan sonra yavaş yavaş çıkar, 26-28 sonrası artık hamile hamile olunuyor. Minik hamilelik aşamasından 30 larda gün gün koca göbek aşamasona geçiliyor😁

Bileseydim vermezdim 😂 bende aaa ne kadar ucuz demiştim. Sarılıktan yatınca ödeme istemediler öyle öğrenmiştim. Bu hastanede doğduğu için ilk 1 ay ücretsiz dediler.
hehe çoğu kişi bilmediği için hastaneler ona göre davranıyor Karataş hastanesi muayene ücreti ne kadar ? ben en son gecen sene oğlumu götürmüştüm ama onda sağlık sigortası vardı ödememiştim

hehe çoğu kişi bilmediği için hastaneler ona göre davranıyor Karataş hastanesi muayene ücreti ne kadar ? ben en son gecen sene oğlumu götürmüştüm ama onda sağlık sigortası vardı ödememiştim
Karataş hangi şehirde ben bilmiyorum 😂 Bende oğlumu bulunduğum ilçede adam akıllı çocuk doktoru olmadığı için başka ilçeye özel muayeneye götürüyorum en son 2 yaşta gittik.

Bende de mide yanması uzun süredir var ve aşırı rahatsız edici.
Bulantı da 3 aydır var hala istifralar devam ediyor.
Ara ara bel ağrısı da yaşıyorum :)
Benim yaş 35 olduğu için doktorum fetal dna istedi çok sükür sonuçlar temiz çıktı dün öğrendik,akşama da pastayla birlikte Kızımızı öğrendik :cool:
Benim 1 oğlum var, 3 aydır hep erkek belirtileri hissettim bu nedenle akşam büyük bir şaşkınlık ve sevinç yaşadık :))
Muayene de kalp atışı 140 ve altı olunca erkek 140 ve üzeri ise kız diye çok okumuştum. Bizim ki bu ay başındaki kontrolde kalp atışı 150 idi :))
Ay doktora söylesem kalp atış hızını söyler mi öyle ki öğrendiniz ben baktığımda bir rakam göremedim ultrason kağıdında :)))

Back
X