- 5 Mart 2021
- 6.084
- 8.922
- 148
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.621
Bileseydim vermezdimkatkı payını almışlar çakallar :)
normalde alınmaz ama neyse pahalı değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bileseydim vermezdimkatkı payını almışlar çakallar :)
normalde alınmaz ama neyse pahalı değil
İş ve çocuk olmasa bir uyuyacağım ama nerdeeeKızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
16’dan sonra yavaş yavaş çıkar, 26-28 sonrası artık hamile hamile olunuyor. Minik hamilelik aşamasından 30 larda gün gün koca göbek aşamasona geçiliyorKızlar 14+ 5 olduk bugün ama karnım hiç belirgin bile değil nerdeyse aynı durumda olan var mı ne zaman çıkar ay heves ediyorum ama yok çıkmıyor
hehe çoğu kişi bilmediği için hastaneler ona göre davranıyor Karataş hastanesi muayene ücreti ne kadar ? ben en son gecen sene oğlumu götürmüştüm ama onda sağlık sigortası vardı ödememiştimBileseydim vermezdimbende aaa ne kadar ucuz demiştim. Sarılıktan yatınca ödeme istemediler öyle öğrenmiştim. Bu hastanede doğduğu için ilk 1 ay ücretsiz dediler.
Ben acıbadem kent e gidiyorum sanırım bizimki daha yüksekMalesef. Bende karataş hast anlaştım. Sadece doğum için fiyat haziranda artmasın diye 60 bin verdik. Ama içinde diğer ücretler yok sadece doğum. Bana en yakın hastanede orası başka yok.
Yarın olabilir çünkü bugün yarıda bırakıp kendimi uçuş moduna aldımGelip bana da mı yardım etsen benim hiç iş yapmaya mecalim yok![]()
Yaa sizin zor oluyordurrBen de sızıp kalıyorum, sonra gece yarısı uyanıp geri çok zor uyuyorum. Çocuk da olunca uykumu almadan kalkıp, zombie gibi geziyorum:)
İnşallah bulursunuz doya doya uyuyacağınız bir vakitİş ve çocuk olmasa bir uyuyacağım ama nerdeee![]()
Hastane süpermiş bizim de egepol daha fazla nasıl alabilirim diye uğraşır . egepol tam ticarethane olmuş iyicene soğuttu kendinden onun arkasından da karataş hastanesi geliyor oda egepolu örnek alıyor :)
Bende 14+4 üm çook hafif belli oluyor oda kendim dikkat ettiğim için başkası etse anlamaz sanırım.Kızlar 14+ 5 olduk bugün ama karnım hiç belirgin bile değil nerdeyse aynı durumda olan var mı ne zaman çıkar ay heves ediyorum ama yok çıkmıyor
Yarıştalar valla Allahtan uzak bana orası :) hiç gitmedim fiyat muayene bilgim de yok acaba güncel fiyat bilgisi hakkında bilgin var mı :)kentte daha da pahalı
Karataş hangi şehirde ben bilmiyorumhehe çoğu kişi bilmediği için hastaneler ona göre davranıyor Karataş hastanesi muayene ücreti ne kadar ? ben en son gecen sene oğlumu götürmüştüm ama onda sağlık sigortası vardı ödememiştim
Aa yakınız o zaman sizinde bu ara bebegin oldugu tarafta ara sıra ağrı oluyor muBende 14+4 üm çook hafif belli oluyor oda kendim dikkat ettiğim için başkası etse anlamaz sanırım.
Sağlık olsunda bir şekilde her şey gelip geçiyor ama tabi güzel bir uyku vaktine de hayır dememİnşallah bulursunuz doya doya uyuyacağınız bir vakit![]()
yanlış etiket etmişim seniKarataş hangi şehirde ben bilmiyorumBende oğlumu bulunduğum ilçede adam akıllı çocuk doktoru olmadığı için başka ilçeye özel muayeneye götürüyorum en son 2 yaşta gittik.
Ay doktora söylesem kalp atış hızını söyler mi öyle ki öğrendiniz ben baktığımda bir rakam göremedim ultrason kağıdında :)))Bende de mide yanması uzun süredir var ve aşırı rahatsız edici.
Bulantı da 3 aydır var hala istifralar devam ediyor.
Ara ara bel ağrısı da yaşıyorum :)
Benim yaş 35 olduğu için doktorum fetal dna istedi çok sükür sonuçlar temiz çıktı dün öğrendik,akşama da pastayla birlikte Kızımızı öğrendik
Benim 1 oğlum var, 3 aydır hep erkek belirtileri hissettim bu nedenle akşam büyük bir şaşkınlık ve sevinç yaşadık :))
Muayene de kalp atışı 140 ve altı olunca erkek 140 ve üzeri ise kız diye çok okumuştum. Bizim ki bu ay başındaki kontrolde kalp atışı 150 idi :))
siz cinsiyeti öğrenebildiniz miKızlar 14+ 5 olduk bugün ama karnım hiç belirgin bile değil nerdeyse aynı durumda olan var mı ne zaman çıkar ay heves ediyorum ama yok çıkmıyor