Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar günaydın, benim nasipse 2. doğumum olacak. Planlı sezaryen 38+1 olarak konuştum. Benim gibi olanlar ne zamana planladı acaba? Bu arada benim ayak şişmeleri başladı.
Ben bugün hastaneye gittim. Bebeği geçen çarşamba ölçtükleri için daha ölçmediler. Çatı muayenesi de yapmadılar. Ben onlar söyler de ben önümüzdeki hafta yapar mısınız diye rica ederim diyordum. Öyle de olmadı. Galiba beni normal doğum diye kodladılar. Tam bir hafta sonra tam 38 haftalık olacağım, yeniden kontrole gideceğim.
Gexmis olsun Kuzum aman ha ihmal etme bu lanet idrar enfeksiyonunu.burda hastane de kaç tane bebek annenin idrar enfeksiyonu yüzünden yoğun bakımda yatıyor
Kullanabilirsin cnm.hatta gümüş kapak yada kalkan aldıysan onu da kullanabilirsin.cok faydasını görürsün.gecmis olsun
Sağol kuzum.doktor tek sözlük bı toz verdi içtim bir hafta sonra geldi ise yaradimi bilmiyorjm bu hafta gidicem gene sen nasılsın bebişin nasıl görebiliyormusun
Selam kızlar bugün rutin tahlil verdim trigliserid değerim çok yüksek çıktı. Serklajli olduğum için de çok egzersiz yürüyüş felan da yapamadım. Nasıl dusururm