Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canım geçecek inşaAllah bu dönemler, sağlıkla eve gideceksiniz ve oğlunda kardeşini görünce sakinleşecek, Rabbimden kolaylıklar diliyorum sizin için 🤲
Saol kuzum amin inşallah 🤲 🤗
Allah yardımcınız olsun. En kısa sürede hem siz hem de kızınız toparlayacaksınız inşallah. Oğlunuz da unutur bu günleri inşallah. Sizin için zor olur ama önemli olan minik kuzunun beslenmesi biberon, meme nasıl alacaksa alsın da büyüsün annesine kavuşsun.
Saol cnm amin inşallah 🤲 🤗
Canım canını sıkma hiç. Evlat ikiside naparsin iki çocuklu hayat böyle bı şey demek ki. Bnde oğlumu düşünüyorum hep doğuma giderken ne yapacak sonrasında kim bakacak bana çok düşkün vs diye ama eminim o benden daha güçlü nazlari bize geçiyor bu günler de geçip gidecek kızını alıp evine geçince Allah'ın izliyle. Burda bı sürü hamiş duası aliyosunuz inşallah güzel haberler vereceksin🩷
İnşallah cnm amin🤲 dua eden herkesten Allah razı olsun 🤲 🤗
ayy ewt soruyorumda nette bi kaç bsktım şeftalili falan yapıp ezenler var süt takıntısı başladı bnde sezerysndan sonra geç geliyo diye duydum onu taktım biraz kafaya😆 Bazıları susam dut atmış bazısı sade sizinki gibi bana hepsi uyarda süte en çok yarayan neyse onu yapıyım dedim☺️
Kişiden kişiye değişir süt gelmesi.oglumda da da kızımda da maşallah 3 yada 4.gun geldi.eltim de sezaryen oldu oglu oğlumla aynı yaşta.onun gelmedi mesela.ne bitki çayları içti ama yok .
Canım benim inşallah en kısa sürede kavuşacaksın bebeğine de evde bekleyen çocuğuna da😞Özlüyor tabi seni çok normal.Ama senin elinden gelen bir şey yok az kaldı inşallah geçecek bu zor günler
İnşallah cnm sağol 🤲 🤗
Ya kaşarı birinden daha duydum. Aksamlari bir kase kaşar ve muz ye dediler. Hakkaten bebege kilo aldiriyomus deniycem👍
Kaşar muz ceviz fındık sade soda.bunlar kilo aldıran şeyler

Geçmiş olsun canım portakal yiyemiyorum geçen suyunu içim dedim sıkıp migdemi yaktı çok bide ekşi şeyler miğde bulantısı yapıyor artık bende 🥺 kızılcık şurubu nün faydası nedir acaba
Vücuttan enfeksiyonu atıyor canım . Ben çok faydasını gördüm en son hasta olduğumda 🧡

Ben de dikkat etmedim. Uzun süre kustum zaten demir ilaçlarından ötürü.İlacı içtiğim gün nevrim dönüyordu. Şimdi fertamir içiyorum ama o da midemi bulandırıyor. Bebek iyice sıkıştırmaya başladı

İyileşmenize çok sevindim. Sizin kızçe çok sabırsız ama sanki söz de dinliyor. Insallah 37. haftayı bekleyecek annesi. Ben de süreç içerisinde erken doğum riski dışında düşük riski nedeniyle birkaç kez acillik oldum, şeker riski nedeniyle hastanede yattım. Söz konusu bebek olunca insan tedirgin oluyor haklısınız. Şu zamana kadar kendim için hiçbir şeyden korkmadım bebek için korktuğum kadar. İnşallah sağlıkla, zamanında kucağımıza alacağız. Olumlu düşünelim.
Aynen annesini dinliyo ha 34 ha 35 derken neredeyse 36 olcam🥰

Arkadaşlar bugün sabahtan beri inanılmaz göğüs ucu hassasiyeti ve sızlaması yaşıyorum. Şimdiye kadar hiç göğüs hassasiyeti yaşamamıştım. Lansinoh krem almıştım hastane çantasına koymuştum, onu doğum öncesi kullanan var mı ? Rahatlatır mı

Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Benimde 10.89 bende kan ilacı içiyorum artı kuru üzüm ve arada üzüm pekmezi sulandırıp içiyorum sen de bunları tüketmeye çalış Hiç değilse bu son ayda 12 olsaydı çok ii olurdu. Bu arada cayi da içmemek lazım

Son düzenleme:
Vardir ya uzman vardir muhtemelen ama o da 2 yil okuyup direk işe basliyorlar 🥲
Yok canım o tekniker oluyor sezaryane onay vermesi için Anestezi dr u şart, ama yokmuş skandal resmen 😅
İnşallah yakın zaman için olan bir hazırlık değildir bu 🥰
Benim göğüslerim birden bugün büyüdü hassaslaştı acıyor dokunamıyoruö bile . Karnım alt kısımlar adet sancısı gibi ağrıyor .
Bir hafta da çalışmam lazım benim. İnşallah zor olmaz 🤲🏻36 olduk bugün . Senin kaç oldu canım
Evet inşallah değildir ama benim çatı ağrısı bayağıdır var ilk gebeliğimde hiç yaşamadım şimdi 30 lu haftalardan beridir var.
İşte benimde memeler yumuşacaktı uzun zamandır dün ve bugün bayağı hassaslaştı
İnşallah sağlıcakla tamamlarsın bu haftayı da , bende yarın tam 35 olacağım ay çok şükür en az 3 hafta daha dayandık mı tamamdır 😇🙏

Kızlar dünden beri boğazım ağrıyor burnumda akmaya başladı grip oldum sanırım 🥺boğaz ağrısına ne iyi gelir acaba gece zor yutkundum hep bugün biraz daha iyi ama açıyor gibi🥺
Siyah turbun basini ve totosunu kesiyorsun karpuzun kafasini keser gibi. Basindan totosuna bicakla birkac delik açıyorsun ama oymayacksin sadece bicakla del birak. Bal koyuyorsun. Sonra bardagin agzina oturt ama havada kalsin. İcinin bali turptan gecerek suzulecek. Onu iciyorsun inanilmaz iyi geliyir soguk alginligina ve ozellikle öksürüğe

X