- 27 Kasım 2018
- 3.443
- 3.806
Saol kuzum amin inşallahCanım geçecek inşaAllah bu dönemler, sağlıkla eve gideceksiniz ve oğlunda kardeşini görünce sakinleşecek, Rabbimden kolaylıklar diliyorum sizin için
Saol cnm amin inşallahAllah yardımcınız olsun. En kısa sürede hem siz hem de kızınız toparlayacaksınız inşallah. Oğlunuz da unutur bu günleri inşallah. Sizin için zor olur ama önemli olan minik kuzunun beslenmesi biberon, meme nasıl alacaksa alsın da büyüsün annesine kavuşsun.
İnşallah cnm amin dua eden herkesten Allah razı olsunCanım canını sıkma hiç. Evlat ikiside naparsin iki çocuklu hayat böyle bı şey demek ki. Bnde oğlumu düşünüyorum hep doğuma giderken ne yapacak sonrasında kim bakacak bana çok düşkün vs diye ama eminim o benden daha güçlü nazlari bize geçiyor bu günler de geçip gidecek kızını alıp evine geçince Allah'ın izliyle. Burda bı sürü hamiş duası aliyosunuz inşallah güzel haberler vereceksin
Kişiden kişiye değişir süt gelmesi.oglumda da da kızımda da maşallah 3 yada 4.gun geldi.eltim de sezaryen oldu oglu oğlumla aynı yaşta.onun gelmedi mesela.ne bitki çayları içti ama yok .ayy ewt soruyorumda nette bi kaç bsktım şeftalili falan yapıp ezenler var süt takıntısı başladı bnde sezerysndan sonra geç geliyo diye duydum onu taktım biraz kafaya Bazıları susam dut atmış bazısı sade sizinki gibi bana hepsi uyarda süte en çok yarayan neyse onu yapıyım dedim
İnşallah cnm sağolCanım benim inşallah en kısa sürede kavuşacaksın bebeğine de evde bekleyen çocuğuna daÖzlüyor tabi seni çok normal.Ama senin elinden gelen bir şey yok az kaldı inşallah geçecek bu zor günler
Kaşar muz ceviz fındık sade soda.bunlar kilo aldıran şeylerYa kaşarı birinden daha duydum. Aksamlari bir kase kaşar ve muz ye dediler. Hakkaten bebege kilo aldiriyomus deniycem