Umarım değildir ya, kızılcık idrar yolu enfeksiyonunda çok iyiymiş bi araştır istersen, hatta ben baktım gebeyken de kullanılıyormuş
Hoyy senin benden betermiş durumun ya, ben ağrı kesiciyi son çare olarak alıyorum tekte kesmediyse hiç 2.yi almıyorum ama banada soğuk kompress çok iyi geliyor. Bugün ağrım yok çok şükür
Ya bizimde karın çevresi geriden geliyor ama dr hiç önemsemiyor suyumda iyi hatta azıcık fazla bile, oğlumda bu haftalarda hep geriden geliyordu sadece zayıf bebek olarak doğdu başka problemş olmadı çok şükür. Ben yine evham yapıyorum çünkü arkadaşımın bebeği de karın çevresi geriden geliyordu dr u alalım diye ısrar etmiş 2200 doğdu çok şükür hiç küvöz falan da görmedi oda minyon bi bebek 1 ay da toparladı. Bende devlete randevu aldım bakalım o dr ne diyecek ama makineden dolayı ölçümlerde fark oluyor
Teşekkür ederim canım
Kuzenim yarın doğum yapacak, aradım napıyosun hastane çantan hazır mı diye, yoo ablam gelecek akşam hazırlayacağım dedi
biz mi çok evhamlıyız kuzenim mi çok rahat anlamadım
kız bi de evi temizliyorum diyo ya, dedim bırak yorma kendini çantanı hazırla dinlen. Bende yıkama ütüleme yaptım ama hala çanta hazır değil bi kaç eksiğim var onlarda gelince tamamlayacağım inşallah
Annem kız kardeşim ve görümcem yanımdaydı ilk gece, 3 ü de fosur fosur uyudu ben tek başıma kalkıp yürüyüş yapıp bi de üstüne bebeği alıp emziriyordum