Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar ben 35 hafta oldum bugün erken doğum riskim vardı ama doktor ilaçları bıraktırdı ve artık normal hayatına dön dedi ama azcık kendimi yordam resmen karnnım taş kesiliyo ve kasıklarıma sancı giriyo
Hala progestan kullanan varmı veya doktorunun bırak artık dediği benim ki gibi
Doktor progestanı verirken 34e kadar kullancaz demişti. Yarın 34 doluyor ama salıya randevu aldım o gün öğrenicem bakalım. Muhtemelen bıraktırır

Mesajları yeni okudum.
Nasıl oldun güzel haberler ver bize inşallah 🌹🤲🏻@bayanacizane .
Kaç gündür benimkinin hareketleri de çok az ve güçsüz . Sürekli erteledim buraya da yazmadım . Bugün daha iyi şükür .

Kızlar ben 35 hafta oldum bugün erken doğum riskim vardı ama doktor ilaçları bıraktırdı ve artık normal hayatına dön dedi ama azcık kendimi yordam resmen karnnım taş kesiliyo ve kasıklarıma sancı giriyo
Benim doktorum bıraktırdı progestani.. artık kullanmıyorum

Benim doktorum da progestanı artık bıraktırdı, serklajım ve erken doğum riskim var, 35+1 im bugün
Ama magnezyumu doğuma kadar kullan dedi

Doktor progestanı verirken 34e kadar kullancaz demişti. Yarın 34 doluyor ama salıya randevu aldım o gün öğrenicem bakalım. Muhtemelen bıraktırır
Benim doktorum da progestanı artık bıraktırdı, serklajım ve erken doğum riskim var, 35+1 im bugün
Ama magnezyumu doğuma kadar kullan dedi
Benim doktorum bıraktırdı progestani.. artık kullanmıyorum
Çok teşekkürler kızlar artık umarım hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız♥️

Canım ben 35 haftanın sonundayım cumartesi 36 olacağım doktora pazartesi gitmiştim bir de yarın gideceğim ama bana ilaçları bıraktırmadı aynı şekilde devam ediyorum , bebek aşağıda falan değilse senin belki o yüzden bıraktırmıştır riski daha az görüp
Benımkıde baş aşşağı duruyo ama sanırım peogestan bi haftadan sonra işe yaramaz diye bıraktırıyolarmış doğacağı varsa doğar diye🌸

Ay benim korkum da o. İdrar enfeksiyonu ilerleyince böbrek enfeksiyonuna dönüşüyormuş :KK43: heralde öyle bir şey oldu
Umarım değildir ya, kızılcık idrar yolu enfeksiyonunda çok iyiymiş bi araştır istersen, hatta ben baktım gebeyken de kullanılıyormuş
Diklo 30dan sonra benimde kimseye tahammülüm kalmadı 🤣

Soğuk kompres yap başına iyi gelir. Ben soğuk jel maske ile geçirdim hamileliğin yarısını. Bana günde 6 parola kadar alabilirsin demişti doktor. Hiç o kadar almadım ama 4 tane aldığım olmuştur. 2.trimester full baş ağrısıyla geçti. Şimdi azaldı şükür 🤗
Hoyy senin benden betermiş durumun ya, ben ağrı kesiciyi son çare olarak alıyorum tekte kesmediyse hiç 2.yi almıyorum ama banada soğuk kompress çok iyi geliyor. Bugün ağrım yok çok şükür
Kızlar 36.haftaya girdim.Bugün devlet hastanesine kontrole gittim bebeğin 2600 kilo olduğunu minyon bebek olduğunu ve karnın 1 hafta geriden geldiğini 1 hafta sonra gelişme olup olmadığına bakalım dedi.Suyunu da az gibi dedi.35+2 de özel hastanedeki randevumda bebeğin kilosuna 2800 demişlerdi.Suyu da iyi demişlerdi.Özeldeki karın çevresini göstermediği için tam ölçememişti.Ben hangisine inanayım😂
Ya bizimde karın çevresi geriden geliyor ama dr hiç önemsemiyor suyumda iyi hatta azıcık fazla bile, oğlumda bu haftalarda hep geriden geliyordu sadece zayıf bebek olarak doğdu başka problemş olmadı çok şükür. Ben yine evham yapıyorum çünkü arkadaşımın bebeği de karın çevresi geriden geliyordu dr u alalım diye ısrar etmiş 2200 doğdu çok şükür hiç küvöz falan da görmedi oda minyon bi bebek 1 ay da toparladı. Bende devlete randevu aldım bakalım o dr ne diyecek ama makineden dolayı ölçümlerde fark oluyor
Günaydınlar geçmiş olsun dikloron dikloron inşallah toparlarsın. Bizim dün kontrolümüz vardı sata göre 34+2 ama şeker vs yok bebek 36 hafta gibi boyu 48,5 cm kilo 2900 doktor hiçbir sorun yok dedi ama bebek de dönmemiş artık diğer kontrole kadar dönmezse sezeryan olur dedi bende doğumdan korkmuyorum ancak sezeryan dikişleri nedeniyle zorlanacakmışım gibi geliyor. İzne ayrılalı 2 hafta olacak iyi ki çıkmışım ayakta çok durunca ayaklarım belim her yerim ağrıyor yürürken anlamıyorum ama dün doğum sonrası için alışveriş yaptık onları yerleştir paketle mahvoldum eşim en son uyurken horluyordun dedi bazen kendi sesime kendim uyanıyorum o derece bir de kızlar doktor her şeye normal dedi ama ultrason kâğıdındaki kısaltmalarda boyu 7 ile çapıyorduk karın çevresi nasıl hesaplanıyor AC yazan
Teşekkür ederim canım 💐🥰
Selam kizlar sinunda bebisin kiyafetlerini ütülendi yerleştirdim eltimle görüncem halletti sagolsunlar bende çantayi hazirladim biberonlari falan kaynattim bi benim çantam kaldi onu da akşam halledicem insallah 😍
Kuzenim yarın doğum yapacak, aradım napıyosun hastane çantan hazır mı diye, yoo ablam gelecek akşam hazırlayacağım dedi 🤣 biz mi çok evhamlıyız kuzenim mi çok rahat anlamadım 🤣 kız bi de evi temizliyorum diyo ya, dedim bırak yorma kendini çantanı hazırla dinlen. Bende yıkama ütüleme yaptım ama hala çanta hazır değil bi kaç eksiğim var onlarda gelince tamamlayacağım inşallah 😅
Anilarim depreşti ilk dogumumdan annemi bana baksin diye yanimda götürdüm annem full uyudu beni tuvalete bile hemsireler götürüp getiriyordu bi de tüm hemşirelerle kanka oldu üstüne 🤣🤣🤣
Annem kız kardeşim ve görümcem yanımdaydı ilk gece, 3 ü de fosur fosur uyudu ben tek başıma kalkıp yürüyüş yapıp bi de üstüne bebeği alıp emziriyordum 🤣🤣

Ya bizimde karın çevresi geriden geliyor ama dr hiç önemsemiyor suyumda iyi hatta azıcık fazla bile, oğlumda bu haftalarda hep geriden geliyordu sadece zayıf bebek olarak doğdu başka problemş olmadı çok şükür. Ben yine evham yapıyorum çünkü arkadaşımın bebeği de karın çevresi geriden geliyordu dr u alalım diye ısrar etmiş 2200 doğdu çok şükür hiç küvöz falan da görmedi oda minyon bi bebek 1 ay da toparladı. Bende devlete randevu aldım bakalım o dr ne diyecek ama makineden dolayı ölçümlerde fark oluyor
Herkes başka bir şey diyor haftaya kadar nerede doğum yapacağıma da karar vermem lazım iki doktora gitmek yorucu oluyor artık.İnşallah bizimki de sağlıkla gelsin🙏🏻🙏🏻Canım senin hafta olarak ne kadar geriden geliyor bana haftaya kadar gelişip gelişmediğine bakacağım dedi kilosuna bakacak heralde🤔

Herkes başka bir şey diyor haftaya kadar nerede doğum yapacağıma da karar vermem lazım iki doktora gitmek yorucu oluyor artık.İnşallah bizimki de sağlıkla gelsin🙏🏻🙏🏻Canım senin hafta olarak ne kadar geriden geliyor bana haftaya kadar gelişip gelişmediğine bakacağım dedi kilosuna bakacak heralde🤔
Ya iki farklı değer var birine göre 10 gün birine göre 1 hafta geride ama benim dr söylemedi bile alelacele muayene edip bıraktı 🤦🏻‍♀️ o şöyle diyor genel olarak bi gerileme varsa sorun olur sadece karın çevresi gerideyse zayıf bebektir diyor

Ya iki farklı değer var birine göre 10 gün birine göre 1 hafta geride ama benim dr söylemedi bile alelacele muayene edip bıraktı 🤦🏻‍♀️ o şöyle diyor genel olarak bi gerileme varsa sorun olur sadece karın çevresi gerideyse zayıf bebektir diyor
Ultrasona göre farklı çıkabilir.Bana sigara içip içmediğimi sordu ben kullanmıyorum.Karnın geriden gelmesiyle alakası neyse artık🤷🏻‍♀️Genel olarak gerileme yok başı birkaç gün önde hatta.Minyon bir bebek olucak dedi.Doğunca görücez artık ne kadar doğru ne kadar yanıltıcı bu ölçüler😄

X