• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Ayy kızlar bugün sabahtan aşırı halsizlik vardı ve hafif baş ağrısı, baş ağrısı akşama doğru arttı dayanamadım parol aldım ama hala geçmedi. Sabahtan magnezyum da almıştım sıfır etki resmen üstüne 3 lt ye yakın su da içtim yok geçmiyor 🤕😒
Tansiyon ölçtünüz mü limonlu su içseniz hafifletir biraz yükseldiyse
ihmal etmeyin acile gidin geçmezse

İlaç vermedi dediğim gibi bebegim doğum kanalına girmiş birde iki tane 40 in üzerinde sancı gördüm doktor açılma var mı yok mu baktı henuz açılma olmadığını söyledi sadece kendini dinle olurda suyun gelirse yada kasılmaların artarsa acile gel dedi doğum kanalına giren bebekler 2-4 hafta arasında dünyaya geliyorlar diyorlar doğru mu?
Onu inan bilmiyorum canım son kontrolümde doktorum bana bebeğin başı baya aşağıda sancıların da o yüzden çok çıkıyor ilaçları bıraktığın an doğurursun muhtemelen dedi yani doğum kanalına mı girdi demek istedi bilemiyorum onu sormak aklıma gelmedi o an rahim uzunluğun iyiyse açılma da yokmuş zaten ayaklarının altına yastık koyarak bol bol dinlen ağır iş yapma

Kendi kendimi yiyorum sende böyle misin çocuklar günlerce hasta kaldı 39 derece ateş ile battaniye halı sildim kusma ishal oldular eşim de nöbetteydi o gece oysa ki kendisi ameliyat olduğunda bana geldi 2 ay el bebek gül bebek baktım bilmiyorum mükafatı böyle olmamalıydı bir yandan kuyruğu dik tutma çabasındayım birde kolum kesilse bana yardıma gelin demem öyle de kötü huyum var kendi kızı hasta olduğunda gidip çocuklarını alıyorlar 2-3 gün bakılıyor görümcem evde iyileşiyor ben hamile halimle mahvoluyorum Allah soracak elbet bu üzüldüklerimin hesabını
Ah canim ah neler var da iste takilma gormus olduk bizde boyle hasta halimle iki buklum cocuklara corba yapmak icin zzar zor kalkip bir guc ile corba yapip geri yatmisligim var surunuyordum resmen baskalari da keyif icinde o gun senin bu misafirlik benim geziyorlardi unutmadim allah bizede insallah rahatlik gostericek ozamn seni bilmiyorum ama bende artik 3 maymunu oyniycam herkese hakketigi gibi muamele ...

Baş ağrısı tuttu mu çok fena oluyo ya. Beni de Parol kesmiyo buzlu poşet koyuyorum başıma 5 dk. Sonra 10 dk bırakıyorum. Sonra 5 dk enseme koyuyorum yine bırakıyorum. Karanlıkta uzanmak iyi geliyo. Başka türlü kesemiyorum ağrıyı. İstersen bi soğuk pres dene belki iyi gelir
Valla yüzümü yıkadıydım buz gibi suyla o iyi geldiydi sonrasında uyudum, şimdi uyandım tamamen geçmemiş ama bayağı hafiflemiş, teşekkür ederim 💐
Kalsiyum görülmesini bilemedim ama diğerleri çok sıkıntılı gelmedi. Benim testler de çıkmış. İdrarda kan görünmüş. Wbc de yüksek. Kontrol iki hafta sonra ama beklemeden gidip sonuçları doktora göstermeli miyim bilemedim de o yüzden sordum
Bence göstermelisin 2 hafta uzun bi süre, bir de sanırım sen ilaçta kullandın ona rağmen böyle acaba böbrekte taş kum falan mı var 🤔
Geçmiş olsun kuzum ılık bi duşa girip biraz buharında durmak iyi gelebilir.
Teşekkür ederim canım , bebem uyuyunca bende direk uyudum uyku iyi geldi ☺️
Tansiyon ölçtünüz mü limonlu su içseniz hafifletir biraz yükseldiyse
ihmal etmeyin acile gidin geçmezse
Ya ölçmedim ama dünden beri hafif bi baş dönmem var sanırım tansiyonum düşük ondan da olabilir, uyudum iyi geldi teşekkür ediyorum ☺️💐

Ay çok iyi anlıyorum seni. Bence güzelce arkadaşında dediği gibi kurandan değilde yüksek sesten rahatsız olduğunu belirterek tatlı dille uyar. Tamam kuran dinlemek çok güzel bende evimde açıyorum ara ara ama kimsenin ne ibadetiyle ne başka bişeyle kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Annem hep der ibadette gizlidir kabahatte diye. Benimde üst komşum severim görüşürüz ara ara. 3 yaşında kızları var doğduğundan beri sık sık ay ses çok geliyomu kusura bakmayın derlerdi bende onun bebek olduğunu ve asla rahatsız olmadığımızı söylerdim ama artık 3 yaşında gece 2 de evde gümbür gümbür koşmasına izin veremezsin. Gece 11 den sonra sallanan koltukta duvara çarptırarak sallanmasına izin vermezsin. Rahatsız olmuyoruz dediysek gel ağzımıza s.. Demedik yani. İnsanlara yüz verince astarını istemelerinden gına geldi. Bende nasıl uyarayım onu düşünüyorum. 🙄
Bence bu çok mantıklı 🤩
Hepinize teşekkürler kızlar, ilk defa böyle birşey başımıza geldi nasıl uyaracağımızı bilemedik konu Kuran olunca yanlış anlamaya müsait olunabilir diye.
Bir kaç kez tebessüm ettim selam vermek için karşılıkda alamayınca biraz farklı insanlar gibi geldi o yüzden de nasıl bir tepki verirler bilemedik, bu akşam yine olursa uygun bir dille apartman grubundan numarasına ulaşıp oradan uyaracağız bakalım😊
Direk kapısına da gitmek istemiyorum, pek hoşlanmıyorum şikayet için kapıya gelinmesinden, böyle bir çözüm bulduk hayırlısı olsun bakalım 😁
Tekrar teşekkürler herkese 🤭

Bence şöyle söyle 😊 siz çok yüksek sesle açıyorsunuz biz de evden dinliyoruz biz de müslümanız ve salonumuzda uzanıyoruz Tv izliyoruz yatıyoruz . Bir yandan kuran dinlerken bunları yapmak bizi rahatsız ediyorsa
Günaha sokma bizi de 😅😅
Yalnız yanlış anlamayın ama ilk defa böyle bir komşu sorunu duydum acaba o kadar yüksek sesle açma sebebi ne ?
.
İnşallah canım 🥰 🤗

Bizim yan daireyle de yatak odası banyo yanyana.cok kötü bı durum.guzel bı dille söylesen yanlış anlicak tipteler mi?

Korkutmak maksadıyla değil ama Benim de doğum yaptığım gün duzenli 30u geçtiğinde kasılma ağrı sancım oluyordu.en son 80miydi bilmiyorum doğuma almıştı.
.
Herkesin inancı kendine yani böyle çevresindeki insanları rahatsız ederek sevap kazanamazlar. Dindarlığıni çevresine değil Allah'a göstermeleri gerekir. Bence siz usulünce uyarın yakında evde bebek olacağını söyleyin. İnşallah anlayışlı biridir de durumunuzu anlar.
.
Bence tatli bir dille elhamdülillah hepimiz müslümaniz ama bu kadar yüksek sese gerek var mi de kurandan degil ama sesten rahatsiz oluyoruz bi de üstüne günaha giriyoruz diye uyar yani bunu da bi tarafa çekerse artik kendi problemi
Hepinize teşekkürler kızlar, ilk defa böyle birşey başımıza geldi nasıl uyaracağımızı bilemedik konu Kuran olunca yanlış anlamaya müsait olunabilir diye.
Bir kaç kez tebessüm ettim selam vermek için karşılıkda alamayınca biraz farklı insanlar gibi geldi o yüzden de nasıl bir tepki verirler bilemedik, bu akşam yine olursa uygun bir dille apartman grubundan numarasına ulaşıp oradan uyaracağız bakalım😊
Direk kapısına da gitmek istemiyorum, pek hoşlanmıyorum şikayet için kapıya gelinmesinden, böyle bir çözüm bulduk hayırlısı olsun bakalım 😁

10 gündür girmemişim.siteye😶‍🌫️ zaman su gibi geçiyor. Geçen hafta çalışabilir raporu aldım resmen bı haftadır okula giderken zorlanıyorum. Keşke doğumdan sonra insaflı bir zaman verseler de hiç bu halde çalışmak zorunda kalmasak........ Ücretsiz izin almak için maddi yönden en kötü zaman eve yeni bir bebek gelmiş onun ihtiyaçları vs Allah bu günlerimiz aratmasın ama gerçekten bu konunun bu kadar yıldır çözülmemiş olması üzücü

Bu arada doğuran oldu mu 🥹 yavaş yavaş sona geldik kızlar hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimiz için

.

.

.

İbadet etmek evde kuran dinlemek mutlaka çok güzel birşey ama belli saatlerden sonra yüksek sesle yapılmamalı ne olursa olsun bende gündüz açıyorum bakara süresi evimde faydasına çok inanıyorum ama akşam olunca dinlemek istersem takar kulaklığı dinlerim yaşlısı var hastası olan var çocuğunu uyutan var ne olursa olsun yüksek ses belli saatlerden sonra yapılmamalı

Ayy kızlar bugün sabahtan aşırı halsizlik vardı ve hafif baş ağrısı, baş ağrısı akşama doğru arttı dayanamadım parol aldım ama hala geçmedi. Sabahtan magnezyum da almıştım sıfır etki resmen üstüne 3 lt ye yakın su da içtim yok geçmiyor 🤕😒
Diklo 30dan sonra benimde kimseye tahammülüm kalmadı 🤣

Soğuk kompres yap başına iyi gelir. Ben soğuk jel maske ile geçirdim hamileliğin yarısını. Bana günde 6 parola kadar alabilirsin demişti doktor. Hiç o kadar almadım ama 4 tane aldığım olmuştur. 2.trimester full baş ağrısıyla geçti. Şimdi azaldı şükür 🤗

Kızlar 36.haftaya girdim.Bugün devlet hastanesine kontrole gittim bebeğin 2600 kilo olduğunu minyon bebek olduğunu ve karnın 1 hafta geriden geldiğini 1 hafta sonra gelişme olup olmadığına bakalım dedi.Suyunu da az gibi dedi.35+2 de özel hastanedeki randevumda bebeğin kilosuna 2800 demişlerdi.Suyu da iyi demişlerdi.Özeldeki karın çevresini göstermediği için tam ölçememişti.Ben hangisine inanayım😂

İlaç vermedi dediğim gibi bebegim doğum kanalına girmiş birde iki tane 40 in üzerinde sancı gördüm doktor açılma var mı yok mu baktı henuz açılma olmadığını söyledi sadece kendini dinle olurda suyun gelirse yada kasılmaların artarsa acile gel dedi doğum kanalına giren bebekler 2-4 hafta arasında dünyaya geliyorlar diyorlar doğru mu?
Benimde geçen hafta nstde 40 üzerinde sancı çıktı başlarda. Sonrası normaldi. Doğum kanalına tam girmemiş dedi doktor. Ama Tuniş tez canlı hemen tepki veriyor. Babasına çekmiş, dinleyip anlamadan hemen cellalleniyor. Sonra sakinleşiyor. Şimdiye kadar tüm doktorlar çok hareketli dedi, karnıma ultrason değsin hemen tekme yumruk kafa popo oraya vuruyor. Şuan bile vuruyor kalk kız kahvaltı yap diye.

Günaydınlar geçmiş olsun dikloron dikloron inşallah toparlarsın. Bizim dün kontrolümüz vardı sata göre 34+2 ama şeker vs yok bebek 36 hafta gibi boyu 48,5 cm kilo 2900 doktor hiçbir sorun yok dedi ama bebek de dönmemiş artık diğer kontrole kadar dönmezse sezeryan olur dedi bende doğumdan korkmuyorum ancak sezeryan dikişleri nedeniyle zorlanacakmışım gibi geliyor. İzne ayrılalı 2 hafta olacak iyi ki çıkmışım ayakta çok durunca ayaklarım belim her yerim ağrıyor yürürken anlamıyorum ama dün doğum sonrası için alışveriş yaptık onları yerleştir paketle mahvoldum eşim en son uyurken horluyordun dedi bazen kendi sesime kendim uyanıyorum o derece bir de kızlar doktor her şeye normal dedi ama ultrason kâğıdındaki kısaltmalarda boyu 7 ile çapıyorduk karın çevresi nasıl hesaplanıyor AC yazan

Kızlar o zaman bu aralar ağdaya gidiyoruz 🤣 haftaya kontrolüm var 36+4-5 falan oluyoruz. 37de tekrar çağırmayıp çatı muayenesi yapabilir gibi geldi bana 🤮

Bide ben kendime sürekli kokuyorum gibi geliyor🤦🏼‍♀️ duşa giriyorum 1 saat sonra yine kokuyorum. Ten kokum değişti herhalde hormonlardan, vitaminlerden sürekli kendime kokuyorum.

Bana da dun doktor kan tahlillerim sonucunda, "safra biraz yüksek cikmis yumurtali ve yağli gidalari keselim" dedi😁 biraz börekti boyozdu cok yedim galiba bu aralar🤭

10 gündür girmemişim.siteye😶‍🌫️ zaman su gibi geçiyor. Geçen hafta çalışabilir raporu aldım resmen bı haftadır okula giderken zorlanıyorum. Keşke doğumdan sonra insaflı bir zaman verseler de hiç bu halde çalışmak zorunda kalmasak........ Ücretsiz izin almak için maddi yönden en kötü zaman eve yeni bir bebek gelmiş onun ihtiyaçları vs Allah bu günlerimiz aratmasın ama gerçekten bu konunun bu kadar yıldır çözülmemiş olması üzücü
İnşallah uzatırlar. Benimde umudum o yönde. Ben de çalışabilir raporu aldıktan 2 gün sonra pişman olmuştum 😂 2 hafta zor dayandım. 1 haftadır evdeyim 🎉

Kızlar o zaman bu aralar ağdaya gidiyoruz 🤣 haftaya kontrolüm var 36+4-5 falan oluyoruz. 37de tekrar çağırmayıp çatı muayenesi yapabilir gibi geldi bana 🤮

Bide ben kendime sürekli kokuyorum gibi geliyor🤦🏼‍♀️ duşa giriyorum 1 saat sonra yine kokuyorum. Ten kokum değişti herhalde hormonlardan, vitaminlerden sürekli kendime kokuyorum.
Ay evet bende daha dün eşime aynısını söyledim ama Yoo kokmuyorsun dedi , bana kokuyormuşum gibi geliyor 🤷🏼‍♀️ ağda işini bende düşündüm ama bana doktor 3-6 ocak arası dediği için biraz daha aralığın son günleri yaptırayım diye düşündüm

Eğer her zaman ağda yapmıyorsanız doğumu tetikleyebilir dedi benim kuaförüm. Ben de vazgeçtim. Bu arada evet 37 çatı muayenesi için bekledikleri hafta ama 36+4-5'te yapabilirler. Benim tam 37'de randevum var diye o zaman yaparız dedi. Kokuyu siz alıyorsunuzdur. Ben de gaipten kokular alıyordum bir dönem.

Kızlar 36.haftaya girdim.Bugün devlet hastanesine kontrole gittim bebeğin 2600 kilo olduğunu minyon bebek olduğunu ve karnın 1 hafta geriden geldiğini 1 hafta sonra gelişme olup olmadığına bakalım dedi.Suyunu da az gibi dedi.35+2 de özel hastanedeki randevumda bebeğin kilosuna 2800 demişlerdi.Suyu da iyi demişlerdi.Özeldeki karın çevresini göstermediği için tam ölçememişti.Ben hangisine inanayım😂
Canım devlette banada suyu tam sınırda dedi sonra toplanmış suyu dedi 🙄kafam çok karışmıştı ,🙄

Back