Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bpd 37+2 , hc 37 ile uyumlu. Bizim doktor yazılı vermiyor bakarken sesli söylüyor asistanı not alıyor oradan hatırlıyorum
Ay ben artık ses kaydı alıyorum. Unutuyorum çünkü bebe aklımı aldı. E gayet normal o zaman. Benim de kafa iki hafta önde. Biraz korkuttular. Ventrikülleri falan ölçtüler, beyin su toplamış olabilir dediler

Anladım canım o şekilde de oluyor baya sertleşiyor dediğin gibi o da bazen oluyor
Ay her şey olabilir o zaman bakalım bizim nasıl olacak

İnşallah ben de karnımda olmasına çok alıştım. Bir bütünüz hep benle. Bir an önce tanışmak istiyorum ama benle olmasını da seviyorum. Sağlıkla kavuşalım Tunişlerimize

Maşallah canım benimmm maşallah sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Benim sancının sebebi idrarda enfeksiyonmuş kum döküyormuşum aslında doktor antibiyotik yazmış içilebilir mi winsef 400 ilaç fobim var almıyordum ama size danışayım bir çok canım acıyor şimdide bu çıktı.

Ya normal çok şükür doktor hiç bi sıkıntı yok dedi zaten ama işte kilo almadığı için ben yemedim ondan mı almadı diye düşündüm doktor her şey olması gerektiği gibi sağlıklı dedi

Canım doktor yazdıysa iç mutlaka , enfeksiyon bebek için tehlikeli

Doktor yazdıysa kullanmak lazım enfeksiyon daha tehlikeli.Ben de bugün tahlil verdim inşallah bir şey çıkmaz

Gebelikte kullanılan antiniyotikler var canım sakıncası olmuyor bende iki tane kullanıyorum şuan, doktoruna yada eczaneye sorabilirsin emin değilsen

Depolardan alıyodur diye eşim beni rahatlatıyordu bende iki gündür hiç yemedim 3 kilo vermişim bide bebiş zayıf diye üzülüyordum cuma günü tekrar kontrole gitcez bizde acilde alttan açıklık muayenesinden sonra normal doğuramıcağmı düşünüyorumsezaryen için gün seçicez 7 ocak sanırım bizimde

Kızlar sağolun eczası zaten kullanmak zorundasın enfeksiyon daha tehlikeli dedi ama antibiyotik denince korkuyor insan sizler içiyorsanız içecem diye sordum sağolun

Kilo temel olarak karın çevresiyle ölçülüyor ya, e seninkinin de boyu uzamış. Yani total kilosu artmıştır da karın çevresi genişlemediği icin sabit görünüyordur

Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Bebek normalde 36+5 günlük ama ölçümler de 38i yakalamış dedi. Kilomuz 3300 kg boyumuz da 52 cm olmuş. Benim ilk doğumum olacak ne kadar korksam da normal istiyordum ama doktorum bebek iri sezaryen gözüyle baktı ilk günden beri ve öyle de olacak gibi az bir zamanımız kaldı 20 25 Aralık bekliyoruz dedi doktor bakalım hayırlısı biz de durumlar böyle

Kızlar lcw den emzirme sütyeni alan varmı bedenleri nasıl acaba dar gibi geldide kaç numara alsam
Sırtı dar ya agraf kullanmak gerek
Maşallah canim ben magnezyum iciyorum ama yogurt falan yok bende
Oyy maşallah suan bile dogsa sorun yaşamaz milan reis
Tehlikeli olsa doktor neden versin enfeksiyon daha tehlikeli canim

Ya bende öyle düşünüyordum ama tam olarak öyle olmuyor demekki. Benim depolarda baya dolu yani
Ard arda doğuracağız hayırlısıyla
Kilo temel olarak karın çevresiyle ölçülüyor ya, e seninkinin de boyu uzamış. Yani total kilosu artmıştır da karın çevresi genişlemediği icin sabit görünüyordur
Evet haklısın aslında hiç böyle düşünmemiştim , içimi rahatlattın bak
Maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsinde normal sezaryen farketmez
Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğin bobreginde genişleme çıktı moralim sıfır
Erkek bebeklerde olabiliyor diyorlar. Doktor ne dedi ? Bu arada Sen Sabahattin beye gitmişmiydin onu sormayı unuttum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…