• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Mrb kızlar bu akşam uykuya geçtikçe kabuslarla uyandım. Öyle korkutucu degil sanki evham ettiğim korkularımı hep gördüm. Kalkıp bir duş aldım uyku falanda kalmadı yarında iş var yine uykusuz yorucu bir gün gecireceğim anlaşılan.
Benim haftamda olupta kabus gören var mı acaba?
Bennnn, bugün asla uyuyamıyorum tuhaf tuhaf rüyalar saat gecmiyor sanki kalktım artık

32de gittiğimde gunde 1 saat yuruyus, squat, pilates ve nefes egzersizlerine basla demisti.Nefes egzersizleri için YouTubeda pek çok video var o zamandan beri sanci girdikçe o şekilde nefes alip verdigimde gerçekfaydasını gördüm sanci kasılma anı daha kolay yönetiliyor. 36da geldiğinde de bitki çayları vs onericem demisti
Bitki cayi ne önerecek acaba. Bizi de bilgilendirirsen seviniriz😊😊

4 gündür çekiyorum bu ağrıyı defalarca hastaneye gittim artık sabah kadın doğumcu yazabilecekleri ilaçları işlemleri yazdığı bir kağıtla gittim diş hastanesine sonunda yazdılar antibiyotiği sabah başladım hemen. Zaten öncesinde o kadar hareketliydi ki yavrum ağrıdan hareketleri azaldı ama baktı doktor iyi dedi
Bugğn yarın etki eder antibiyotik o zaman , evet benimde ağrım olduğu zaman hareketi azalmıştı. Hissediyorlar her şeyi 🥹

Günaydınnn 🌸 bizim bugün 9 da kontrolümüz var , geçen sefer gittiğimizde bir dahakine doğum tarihini konuşuruz demişti doktor o yüzden çok heyecanlıyım 🤩🤩 ne diyecek merakla bekliyorum 😄
Günaydııınn canııım hadi güzel haberlerle gel inşallah 😍 bende şuan nst deyim kontrolüm vardı bakalım küçük beyimiz nasıl 🥰

Eklentiler

• IMG_20241209_072104.jpg
    IMG_20241209_072104.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 79
Bn de mesela 33+3 teyim tekmeler yani bebegin hareketleri daha cok artti. Daha sertlesti. Hafta ilerledikce yeri kalmayacagi icin daha az duyarsiniz dememisler miydi? Yani bugun karnim resmen Meksika dalgasi gibi dalgalandi durdu. Bi de bagirsaklarim deli gibi calismaya basladi 🙄
Selam Tunişin annesi 🤗 benim Tuniş bağırsaklarıma göre çılgın hareketler yapabiliyor. Şuan bile deli deli hareketler yapıyor. 35+1deyiz bir azalma olmadı hareketlerde. Baş aşağıda dönmüş.

Suyun bir rengi var mıydı yoksa şeffaf mıydı🤔Gebe okulunda şeffafsa biraz daha bekleyebilirsiniz demişlerdi rengi koyuysa bebek pislik yutmuş olabilir hemen gelin dediler
Canım benim 3 çocuğum var bu 4. Hamileliğin ve ikiz şunu soyliyim ilk kızımda sabah lavaboda sadece 1 kac damla kan görmüştüm hiç suyum gelmedi ebeler kendi patlattı dogum sırasında ikinci cocugumda bildiğin bardaktan boşalırcasına aktı 3. De ise sabaha kadar sızıntı seklinde geldi hatta anlamamıştım sabah baktım bayağı bir sırılsıklam olmuşum hastahaneye gittim ve 2 saat içinde dogum yaptım.yani bazen sızıntı seklinde gelebiliyor ama şunu soyliyim normal su gibi rengi yok şeffaf

Bn de mesela 33+3 teyim tekmeler yani bebegin hareketleri daha cok artti. Daha sertlesti. Hafta ilerledikce yeri kalmayacagi icin daha az duyarsiniz dememisler miydi? Yani bugun karnim resmen Meksika dalgasi gibi dalgalandi durdu. Bi de bagirsaklarim deli gibi calismaya basladi 🙄
Ben de tam olarak aynı durumdayım🙈

Selam kızlar kontrolden çıktım. 33+1 iz bugün. Nst de sancım çıkmadı çok şükür. Oğluşumda 2300 gr 46 cm çıktı. Doktor baya iyi gidiyor dedi 🥰 planlı sezaryenle 10-15 ocak arası alırız dedi. Ağır iş yapma ağır kaldırma çok ayakta kalma kendini çok yorma dedi. Kasılmalar geldiğinde o an ne yapıyorsan dur dedi. Oturuyorsan bekle yürüyorsan dur gibi gibi. Bi ara oğluş karnımın bi tarafından itti bende ovaladım onu yapma bazen rahmi uyarabiliyor öyle ovalamalar dedi. Ben ıhlamuru kaç bardak içebileceğimi sordum adaçayı hariç bitki çayı içebilirsin ama çok içme tansiyonunu düşürür dedi. Bebeğin hareketleri alışık olduğun düzende gitmeli anormallik sezersen bana bildir dedi. Onun dışında Lady Luck Lady Luck uyuşma el ayak şişmesi için İdrarda protein yok tansiyonun iyi şuan için preklampsi tablosu yok dedi kalsiyum magnezyum eksikliğin olabilir ama bu haftadan sonra tekrar tekrar kan verip baktırmana gerek yok çok sık verdin dedi. Sütyoğurt bol tüket magnezyuma devam dedi. Bizde durumlar böyle umarım herkes güzel haberler alır ❣️

Selam kızlar kontrolden çıktım. 33+1 iz bugün. Nst de sancım çıkmadı çok şükür. Oğluşumda 2300 gr 46 cm çıktı. Doktor baya iyi gidiyor dedi 🥰 planlı sezaryenle 10-15 ocak arası alırız dedi. Ağır iş yapma ağır kaldırma çok ayakta kalma kendini çok yorma dedi. Kasılmalar geldiğinde o an ne yapıyorsan dur dedi. Oturuyorsan bekle yürüyorsan dur gibi gibi. Bi ara oğluş karnımın bi tarafından itti bende ovaladım onu yapma bazen rahmi uyarabiliyor öyle ovalamalar dedi. Ben ıhlamuru kaç bardak içebileceğimi sordum adaçayı hariç bitki çayı içebilirsin ama çok içme tansiyonunu düşürür dedi. Bebeğin hareketleri alışık olduğun düzende gitmeli anormallik sezersen bana bildir dedi. Onun dışında Lady Luck Lady Luck uyuşma el ayak şişmesi için İdrarda protein yok tansiyonun iyi şuan için preklampsi tablosu yok dedi kalsiyum magnezyum eksikliğin olabilir ama bu haftadan sonra tekrar tekrar kan verip baktırmana gerek yok çok sık verdin dedi. Sütyoğurt bol tüket magnezyuma devam dedi. Bizde durumlar böyle umarım herkes güzel haberler alır ❣️
Maşallah bebişe🧿 benim de bu gün kontrolüm var saat 2 de. Uykular tutmadı inş hepimiz güzel haberler alırız 🎈biz de en son 20-25 Ocak arası planlı sezaryen olabilir demiştik bakalım bu gün be diyecek. Çok az kaldı ben rüyalarımda sürekli doğuruyorum artık😂 allahım sağlıkla şu son günleri geçirip kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Maşallah bebişe🧿 benim de bu gün kontrolüm var saat 2 de. Uykular tutmadı inş hepimiz güzel haberler alırız 🎈biz de en son 20-25 Ocak arası planlı sezaryen olabilir demiştik bakalım bu gün be diyecek. Çok az kaldı ben rüyalarımda sürekli doğuruyorum artık😂 allahım sağlıkla şu son günleri geçirip kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Amiin canım sende inşallah çok güzel haberlerle gel inşallah 🥰 ben doğurmuşumda gezmelere bile çıkmışım öyle görüyorum artık 😂

Kızlar bizde çıktık kontrolden nst deyim şimdi. Bebiş iyi 2800 gr 51 cm olmuş. Boyu uzamış ama kilosu değişmemiş geçen haftaya göre , doktor bu değerin önemli olmadığını söyledi ama ben takıldım biraz. 🙈 dişten dolayı pek bir şey yiyemedim ondan mı oldu acaba diye kafamda derin sorular.
Eğer Milan bey erken gelmeyi düşünmezse 3-6 Ocak arası planlıyorum duruma göre konuşuruz gene dedi 😅 bugün normalde 34+4 haftalığız ancak ultrasonda konu, kilo , kafa , damar akışı ölçümlerine göre 37 haftalık çıktık. Bizde durumlar böyle 😇

Kızlar bizde çıktık kontrolden nst deyim şimdi. Bebiş iyi 2800 gr 51 cm olmuş. Boyu uzamış ama kilosu değişmemiş geçen haftaya göre , doktor bu değerin önemli olmadığını söyledi ama ben takıldım biraz. 🙈 dişten dolayı pek bir şey yiyemedim ondan mı oldu acaba diye kafamda derin sorular.
Eğer Milan bey erken gelmeyi düşünmezse 3-6 Ocak arası planlıyorum duruma göre konuşuruz gene dedi 😅 bugün normalde 34+4 haftalığız ancak ultrasonda konu, kilo , kafa , damar akışı ölçümlerine göre 37 haftalık çıktık. Bizde durumlar böyle 😇
Maşallah milan beye 🧿🌹😊 o zaman Allah’ın izniyle ocağın ilk haftası geliyor bebiş 🥰
Tekrar ne zaman çağırdı doktor ?
Biz cumartesi gittik 23 aralıkta gel dedi bizim de 34+4 deydik 36 buçuk görünüyordu ultrasonda ama bize gün söylemedi 23 aralıkta gün verecek sanırım

Maşallah milan beye 🧿🌹😊 o zaman Allah’ın izniyle ocağın ilk haftası geliyor bebiş 🥰
Tekrar ne zaman çağırdı doktor ?
Biz cumartesi gittik 23 aralıkta gel dedi bizim de 34+4 deydik 36 buçuk görünüyordu ultrasonda ama bize gün söylemedi 23 aralıkta gün verecek sanırım
Teşekkür ederiz 🥰valla inşallah ocağın ilk haftası gelecek bakalım 🤩
Aynen sana da bi sonraki gittiğinde gün verir artık. Bizi 18 inde çağırdı aslında ama eşim haftasonu istediği için 21 inde gelelim dedik.

Milan beye Maşaallah 🩵 kafa ölçüsü kaç yazıyor mesela? Bpd ve hc kaç hafta ile uyumlu?

Selam Tunişin annesi 🤗 benim Tuniş bağırsaklarıma göre çılgın hareketler yapabiliyor. Şuan bile deli deli hareketler yapıyor. 35+1deyiz bir azalma olmadı hareketlerde. Baş aşağıda dönmüş.
Aa slm🤗 bizim Tuniş'ler demekki birbirine benzeyecek☺️ neyse saglikli dogsun da hepsi..bizler de kolay ve sıkıntısız bi şekilde doguralim. Ben cok tezcanli biriyimdir, ay tamam diyorum güldük eğlendik hadi artik bir sonraki step'e geçelim 😁

Back