Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğin bobreginde genişleme çıktı moralim sıfır :KK43:
Bu tarz şeyler çok oluyor. Benm de kızımda çift uriter sistem mevcut böbreğinde. Kadın doğum doktorum dememişti bile doğunca öğrendik. Sadece idrar yolu enfeksiyonu vs olursa diye o dönemlerde doktora belirtmek gerekiyor. Çoğumuzda bilmediğimiz bir sürü dogumsal anomali mevcuttur eminim. Biz suan ilerleyen tıp teknolojisinin esirleriyiz🙈 annelerimiz bize hamileyken bunlar vardı ama bilinmiyordu ve çoğumuz şükürler olsun sağlıklıyız🌸 içini ferah tut💕

Bu tarz şeyler çok oluyor. Benm de kızımda çift uriter sistem mevcut böbreğinde. Kadın doğum doktorum dememişti bile doğunca öğrendik. Sadece idrar yolu enfeksiyonu vs olursa diye o dönemlerde doktora belirtmek gerekiyor. Çoğumuzda bilmediğimiz bir sürü dogumsal anomali mevcuttur eminim. Biz suan ilerleyen tıp teknolojisinin esirleriyiz🙈 annelerimiz bize hamileyken bunlar vardı ama bilinmiyordu ve çoğumuz şükürler olsun sağlıklıyız🌸 içini ferah tut💕
Çok doğru söyledin arkadaşım , annem bana sürekli sen niye bu kadar çok doktora gidiyorsun bir sorun mu var bizim zamanımızda böyle değildi diyor. 2 ayda 1 falan gidiyormuş doktora. Öyle şimdiki kadar detaylı da incelenmiyormuş çünkü teknoloji yeterli değilmiş

Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğin bobreginde genişleme çıktı moralim sıfır :KK43:
Moralini bozma hiç benim bebişde de var detaylı ultrason zamanından beri kontrollü gidiyoruz.Erkek bebeklerde daha sık görülürmüş.Doğumdan sonra genelde geçermiş bazen de erken sünnet önerilirmiş.Ben bunu hiç düşünmüyorum bile 🌺🌺

Kızlar ya benim moralim çok bozuk gebelik şekeri ve su fazlalığı sebebiyle sürekli sancılıyım ilaçları bıraksam doğuracağım bebeğin kafası baya aşağıda sancımın olmadığı tek bir an yok neredeyse artık , doktor da bebek önden gidiyor ama by sağlıklı kilo değil ödem bu tarz çocuklar genellikle hep yoğun bakıma alınıyor doğunca diyor o kadar diyete dikkat ediyorum çok üzücü

Kızlar ya benim moralim çok bozuk gebelik şekeri ve su fazlalığı sebebiyle sürekli sancılıyım ilaçları bıraksam doğuracağım bebeğin kafası baya aşağıda sancımın olmadığı tek bir an yok neredeyse artık , doktor da bebek önden gidiyor ama by sağlıklı kilo değil ödem bu tarz çocuklar genellikle hep yoğun bakıma alınıyor doğunca diyor o kadar diyete dikkat ediyorum çok üzücü
Kaç haftalıksın şu an ? Ya bu kadar dikkat etmene rağmen neden bu kadar sorun çıkartıyor ne gıcık bir şey bu şeker ya 🤦🏼‍♀️

Şeker ölçümlerin nasıl çıkıyor.İnsülin kullanıyor muydun 🤔 Benim de gebelik şekerim var suyu son kontrolde iyiydi 35.hafta gibi 2800 dedi kilosuna bana kilosu fazla geldi ama doktor sorun yok dedi.Bir de birkaç gün önde dedi.Siz kaçıncı haftadasınız ne kadar önde görünüyor

Şeker ölçümlerin nasıl çıkıyor.İnsülin kullanıyor muydun 🤔 Benim de gebelik şekerim var suyu son kontrolde iyiydi 35.hafta gibi 2800 dedi kilosuna bana kilosu fazla geldi ama doktor sorun yok dedi.Bir de birkaç gün önde dedi.Siz kaçıncı haftadasınız ne kadar önde görünüyor
Ben 35+2 deyim bebek kilosu 3100 çıkıyor doktorum çok fazla dedi ama diyeti de bozmuyorum şeker ölçümlerimde normal zaten çıkartacak bir şey hiç
Yemiyorum bi ara suyu düzelmişti şimdi tekrar artmış

Sırtı dar ya agraf kullanmak gerek

Maşallah canim🧿 ben magnezyum iciyorum ama yogurt falan yok bende 🤣

Oyy maşallah suan bile dogsa sorun yaşamaz milan reis 🧿

Tehlikeli olsa doktor neden versin enfeksiyon daha tehlikeli canim
Kız bende yoğurt süt tüketmiyorum bide bişey itiraf ediyim d vitaminimi 8 ayda en fazla 3 kere içmişimdir 🙈 ihmal etmeyin d vitaminini oda kalsiyumda önemli rol oynuyomuş

Katılmak isteyen olursa benim de bebişin gelişimi yaklaşık 10 gün ilerideydi ocağı görürüz umarım
IMG_6939.png

Sağol canım 🤗

Sağol cnm Allah razı olsun hepinizden de🤗😍🤲

Bugün gördüm 10dk kadar.sut götürdüm ama vermediler cnm.cunku süt yada mama verirken tıkanma olcagindan vermeyi kesmişler.serumla beslicekler mis enfeksyon oldugu için antibiyotik tedavisi başlanmış ilk andan beri.insallah bı an önce geçer enfeksyon .sabah makinadan ayirmislar denemisler ama olmamış geri makinaya devam etmişler.kollarini kundak yapmışlar çünkü uyandığında aglicam die kollarıyla çok efor sarfediyormus.konustum biraz bebeğimle.abisinin annesinin babasının beklediğini çabucak iyileşmesini söyledim.bilmeden ona enfeksyon geçirdiğim için özür diledim 😭😭sanki beni duydu ben konuştukça uyuduğu yerde öyle hızlı nefes alıp veriyor ki minik kızım.kucagima alıp koklamak okadar çok istiyorum ki anlatamam tarifi yok😔😔karnimda olduğu günleri okadar çok özledim ki😔
Ay kıyamam size ben ya :KK43: inşallah en yakın zamanda güzelliği kucağınıza alacaksınız pozitif düşünün minnacık doğan kuzular büyüdüler oda toparlayacak sütüde düşünmeyin sağlığı iyi olsun süt mama farketmez dualarım sizinle :KK43:

Kız bende yoğurt süt tüketmiyorum bide bişey itiraf ediyim d vitaminimi 8 ayda en fazla 3 kere içmişimdir 🙈 ihmal etmeyin d vitaminini oda kalsiyumda önemli rol oynuyomuş
Canım doktor bana d vitaminini bıraktırdı 20 gün önce falan. 1 şişe bitirdim gebelikte o yeterli fazlası zarar ki zaten kullandığınız multi vitaminde de var d vitamini dedi . İki doktora sordum ikisi de öyle dedi

Canım doktor bana d vitaminini bıraktırdı 20 gün önce falan. 1 şişe bitirdim gebelikte o yeterli fazlası zarar ki zaten kullandığınız multi vitaminde de var d vitamini dedi . İki doktora sordum ikisi de öyle dedi
Allah allah benimkide d vitamimine devam et dedi bide kızımın doktoruda diyordu anne baba olarak sadece kızınız değil sizinde ömür boyu ölene kadar d vitamini takviyesi almanız gerekiyo diyodu hep 🙄

Siz kaçıncı haftadasiniz suan? Ben fetal eko yaptitmistim o zmn. Cocuk kardiyoloji doktoru önemli bise degil dedi zaten doguma yakin son haftalarda kapanir o dedi. Bn suan 33.hftadayim doktoruma sormadim bidaha ne durumda diye.
Fetal ekoyu nerede yaptırdınız ben arıyorum anne karnındaki bebege bakmıyor çocuk kardiyoloji diyor anlamıyorlar

X