İnşallah zamanında doğarlar. Haftasonu hazırlarım inşallahBen oğlumda da böyleydim baya geç hazırlamıştım bazen aklıma geliyor Allah korusun erken doğum birşey olsa hiçbirşey yok ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah zamanında doğarlar. Haftasonu hazırlarım inşallahBen oğlumda da böyleydim baya geç hazırlamıştım bazen aklıma geliyor Allah korusun erken doğum birşey olsa hiçbirşey yok ortada
Bende 2 magnezyum içmeye çalışıyorum bazen 1 oluyor toplanma çok oluyor bende karnım yamuluyor bu hafta içi gidicem devletteki.doktorumaKızlar günlük 3 progestan 2 magnezyum rağmen bende yine sancı çıktı bugün kontrolde hatta doktor suni sancı versem anca bu kadar çıkar falan dedi rahim uzunluğu da çabuk düşüyor, size tavsiyem çok fazla karında toplanma ve kasıkta sızı hissediyorsanız nst yi ihmal etmeyin lütfen ben çok normal buluyordum ama değilmiş demek ki adet sancısı çok çektiğim için sanırım anlamıyorum
Geçmiş olsun doktor farklı bir şey önerdi miKızlar günlük 3 progestan 2 magnezyum rağmen bende yine sancı çıktı bugün kontrolde hatta doktor suni sancı versem anca bu kadar çıkar falan dedi rahim uzunluğu da çabuk düşüyor, size tavsiyem çok fazla karında toplanma ve kasıkta sızı hissediyorsanız nst yi ihmal etmeyin lütfen ben çok normal buluyordum ama değilmiş demek ki adet sancısı çok çektiğim için sanırım anlamıyorum
Gittiğinizde nst ye de girin mutlaka bende de özellikle akşamları toplanma çok oluyor 1 dk sürüyor sürmüyor geri eski haline dönüyorBende 2 magnezyum içmeye çalışıyorum bazen 1 oluyor toplanma çok oluyor bende karnım yamuluyor bu hafta içi gidicem devletteki.doktoruma
Çalışabilir raporumu iptal etti evde dinlen bol bol dedi ev içerisinde hiç hareket etme demiyorum ama ağır iş yapmak ya da dışarı çıkmak yürüyüş yapmak yok dedi üstelik gebelik şekeri de var hareketsiz gebelik şekeri daha da zorGeçmiş olsun doktor farklı bir şey önerdi mi
Malesef zor benim de gebelik şekerim var o kadar zorlanıyorum kiAz kaldı bebişlerimize sağlıkla zamanında kavuşalım daÇalışabilir raporumu iptal etti evde dinlen bol bol dedi ev içerisinde hiç hareket etme demiyorum ama ağır iş yapmak ya da dışarı çıkmak yürüyüş yapmak yok dedi üstelik gebelik şekeri de var hareketsiz gebelik şekeri daha da zor
Bende akşamda oluyor gündüzde oluyor ama dk tutmadım hiç tutmak gerekirmi acaba doktora gidince soylucrm bakalımGittiğinizde nst ye de girin mutlaka bende de özellikle akşamları toplanma çok oluyor 1 dk sürüyor sürmüyor geri eski haline dönüyor
O kadar dikkat ediyorum yine de bebişim karın çevresi önde gözüküyor üstelik şekerim yüksekte çıkmıyor hiçbir ölçümde doktorum bu kilo sağlıklı bir kilo değil şeker olduğu için diyor anlamıyorum sizinki de bu tarz şeyler söylüyor muMalesef zor benim de gebelik şekerim var o kadar zorlanıyorum kiAz kaldı bebişlerimize sağlıkla zamanında kavuşalım da
Eğer sıklığı azalırsa dk tutun yani kaç dk bir geldiğine bakın mutlakaBende akşamda oluyor gündüzde oluyor ama dk tutmadım hiç tutmak gerekirmi acaba doktora gidince soylucrm bakalım
Cihazın markası ne doğru ölçüdeyse bence normaldir her bebek aynı olmayabilir diye düşünüyorum.Şeker de yüksek değilse o zaman ne sebep olabilirBenim kilosu ve karın çevresi önde değildi başı birkaç gün öndeydi onu da sorun etmediler.Son günlerde fazla aldıysa bilemiyorum tabi.Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama arada dayanamıyorum bozuyorum yüksek çıkıyor sonra gelen pişmanlıkla yürüyüş yapıp su içip düşürmeye çalışıyorumO kadar dikkat ediyorum yine de bebişim karın çevresi önde gözüküyor üstelik şekerim yüksekte çıkmıyor hiçbir ölçümde doktorum bu kilo sağlıklı bir kilo değil şeker olduğu için diyor anlamıyorum sizinki de bu tarz şeyler söylüyor mu
Optima marka benim cihazın markası doğru ölçüyordur umarım doktor zaten diyet yaptığın belli yoksa suyu da sıkıntılı olurdu ama normal dedi allahtan bilmiyorum benim doktor sanırım biraz fazla tepkili bebek kilosuna karşı dikkat edin sizde dayanmak gerçekten çok zor şekerdeCihazın markası ne doğru ölçüdeyse bence normaldir her bebek aynı olmayabilir diye düşünüyorum.Şeker de yüksek değilse o zaman ne sebep olabilirBenim kilosu ve karın çevresi önde değildi başı birkaç gün öndeydi onu da sorun etmediler.Son günlerde fazla aldıysa bilemiyorum tabi.Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama arada dayanamıyorum bozuyorum yüksek çıkıyor sonra gelen pişmanlıkla yürüyüş yapıp su içip düşürmeye çalışıyorum
Söylemek isterseniz sizinki kac kilo kaç haftalık?Optima marka benim cihazın markası doğru ölçüyordur umarım doktor zaten diyet yaptığın belli yoksa suyu da sıkıntılı olurdu ama normal dedi allahtan bilmiyorum benim doktor sanırım biraz fazla tepkili bebek kilosuna karşı dikkat edin sizde dayanmak gerçekten çok zor şekerde
Benim şeker yüklemem de temiz çıktı. Gebelik şekeri yok bende . Ama bebek her zaman ilk baştan beri hep ölçümlerde iki hafta önden çıktı hala da öyle .O kadar dikkat ediyorum yine de bebişim karın çevresi önde gözüküyor üstelik şekerim yüksekte çıkmıyor hiçbir ölçümde doktorum bu kilo sağlıklı bir kilo değil şeker olduğu için diyor anlamıyorum sizinki de bu tarz şeyler söylüyor mu
Canım eşin askeri personel sanırım benim eşim de öyle çalışma şartları gerçekten çok ağır mobing desen var mesai saati kavramı zaten yok 7/24. Fakat bu onun böyle bişey yapmasını gerektirmez başka bir iş yapacak olsa neyse. Bence konuş kendisiyle seni anlıyorum de ama çocuklarımız için fedakarlık yapmamız gerek onların geleceği için gibi bi konuşma yap bence bana güvenme giderim gibi değil de daha uzlaşmacı şekilde.Eşimle küstük yine . Bana diyor ki meslekte 20 yılımı dolduruyorum emekli olsam yaparsın? (maaşsız emekli olacakmış, yani emekli olacak, yaşını bekleyecek 12 yıl kadar sonra maaşa bağlanacak, bu arada ben çalışacam evi gecindirecem) . Daha önce bunun tartışmasını çok yaşadık, istifa edeyim diyordu, şimdi maaşsız emekli olayım diyor. Bende bunu yaptığın gün çocuklarımı da alır annemin evine giderim dedim, ben nolacam o zaman, ben sana güvenip emekli oluyorum dedi, bana ne guveniyorsun, ben sonuçta el kızıyım dedim. Küstü, 3 gündür küsüz, dün bayağı tartıştık, küstü çıktı gitti gece 11 gibi gelmiş eve, ben kanepede uyumuşum beni uyandırmamış bile geçmiş yatağa yatmış. Gece o kadar ağladım ki uyuyamadım ben napacam bu adamla kızlar Allah aşkına, dua edin bana
Benim de şeker yüklemem iyiydi 2 haftaya kadar sorun etmediler, 3 haftaya çıkınca sorun etmeye başladılar. Yine de ne olur ne olmaz yediklerinize dikkat edin. Benim ölçümlerim bugünlük kötü çıkmadı ama. Çok da yemiyorum ondan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yersem yine çıkar diye geriliyorum açıkçası.Benim şeker yüklemem de temiz çıktı. Gebelik şekeri yok bende . Ama bebek her zaman ilk baştan beri hep ölçümlerde iki hafta önden çıktı hala da öyle .
Geçen hafta başka doktora gidince bu bebek büyük diye korkutacak bir tepki verdi sonra enabızdan şeker yüklemesi sonuçlarıma baktı . Tamam bir sıkıntı yok dedi .
Ama benim içim çok da rahat değil
34+2 deyim 2800 çıkıyor kilosuSöylemek isterseniz sizinki kac kilo kaç haftalık?
Eğer suyu fazla değilse ya da bütün hafta uyumlu şekilde büyükse çok korkmayın benim mesela karın bölgesi büyük şekerden kaynaklı olarak ama yine de içiniz rahat etmiyorsa bir hafta şeker ölçümü yapıp bakarak da önlem alabilirsiniz şeker Allah göstermesin bir çok şeye sebep oluyor çünküBenim şeker yüklemem de temiz çıktı. Gebelik şekeri yok bende . Ama bebek her zaman ilk baştan beri hep ölçümlerde iki hafta önden çıktı hala da öyle .
Geçen hafta başka doktora gidince bu bebek büyük diye korkutacak bir tepki verdi sonra enabızdan şeker yüklemesi sonuçlarıma baktı . Tamam bir sıkıntı yok dedi .
Ama benim içim çok da rahat değil
Benimki geçen hafta 34+3'te 3155 gram çıktı. Bugün 35+0'dayım tam, 3226 dediler. Benimki ile benzer sizinki. Doktor bugün boyunuz uzun ondan da olabilir dedi.34+2 deyim 2800 çıkıyor kilosu