Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay senin kv seni deli etmeye bayiliyor bence bilerek yapiyor yatirmicam demene ragmen inatla yün yatak muhabbeti yapması ne saçma yaAkşam akşam sinirim bozuldu. Kaynanamlar beni iyi karşıladılar, işte bir şeye dokunmadım ya da sevdiğim şeyleri almışlar. Buraya kadar sorun yok. Kaynanam bebek için memleketten yün getirmiş. Yün döşek yapacakmış. Ben de annemin de teklif ettiğini ama bebeği yün döşekte yatırmayacağımı, ona uygun yatak aldığımı söyledim. Ardından illa yapacağım olmaz dedi. Ben de yaparsan yap ama yatirmam dedim. Geleceğim senin evinde yün döküp besige göre yapacağım diyor. Ben de besigin ölçüsünü söyledim burada yap getir benim evde yapma o zaman dedim. Bu kez de nasıl getireceğim nasıl yapacağım zaten kullanmayacaksin demeye başladı. Dedim evet sana yalan mı söyleyeceğim alınman gereken bir durum yok, teşekkür ederim ama senlik değil dedim, yine de surat astı. Sonra eşimin küçük yeğeni bebeğin ismini sordu. Dedim Ömer Alp. Kaynanam demesin mi Alp de neymiş ben Alp demem kim koydu. Dedim ben koydum. Demezsen deme ben de bebeğe öğretirim ismi ile seslenilmezse bakmaz Allah Allah. Neymiş benim ağzımla mi oluyormuş? Anasiyim ya olur dedim benim dememle Sonra eşim Alp kesin olacak Ömer ismini de aşırı beğenmedim ama Alp'e uyumlu diye koydum diyor. Kaynanam kayinpederime gel bakalım torununun ismi ne olsun diye soruyor. Eşim de Alp'in önüne sonuna isim soruyor kayinpederime. Ben de herkesin yanında Alp'i ben koydum Ömer'i de eşim, biz bu konuda el sıkıştık çoktan dedim. Eşim de değişik değişik belki değişiriz diyor. Kayinpederim de siz çoktan koymuşsunuz diye naz ediyor. Ben de evet koyduk dedim. Tartışma böylece kapandı. Yola çıktık evimize giderken sanki hiç tartışmamışız gibi eşim canım cicim takılıyordu sinir oldum. Ben aileme asla bebeğin ismi ne olsun diye sormadım bile. Eşime aşırı sinir oldum, ailesine de kızdım. Gerçi en son ailesine sizin bize koyduğunuz isimler de güzel değil, Alp de zor bir isim değil ben seviyorum dese bile kızdım. Sen niye anlaştığımız bir şeyi tartışmaya açıyorsun ki, de mi yani?
Hadsiz güya size deger vermiyorum ki isminizi bile söylemiyorum modundaAy benim kayınvalıdem de öyle, aklına ne isim gelirse onunla sesleniyor güya şaka yapıyor.
Sadece torunlarına değil kendi eşine oğullarına diğer gelinine de öyle.
İlk evlendiğimizde bana hamide diye seslendi, diğer gelininede öyle sesleniyor onun için sıkıntı yoktu.
Bana bir kaç kez öyle seslendi, ben de anne benim adım Bahar, Hamide değil dedim.
Güldü, ben öyle çağırırım dedi, birşey demedim bir daha öyle seslenince asla bakmadım, bana sana diyorum dedi, ben de sana dedim ya adım Bahar diye, Hamide dersen bakmam kusura bakma dedim.
Bir daha da bana öyle seslenmedi 10 yıldır ve sınırlarımı çiğneyemedi
Böyle zamanlarda net bir tavır almak gerekiyor ki anlasınlar, yoksa istedikleri gibi davranmaya yüz buluyorlar.
Diğer gelini 21 senelik evli kadına hala adı ile seslenmiyor
Enişte tc de yaşadiginin farkinda degil herhalde neyin kafasini yaşiyor bu ekonomideEşimle küstük yine . Bana diyor ki meslekte 20 yılımı dolduruyorum emekli olsam yaparsın? (maaşsız emekli olacakmış, yani emekli olacak, yaşını bekleyecek 12 yıl kadar sonra maaşa bağlanacak, bu arada ben çalışacam evi gecindirecem) . Daha önce bunun tartışmasını çok yaşadık, istifa edeyim diyordu, şimdi maaşsız emekli olayım diyor. Bende bunu yaptığın gün çocuklarımı da alır annemin evine giderim dedim, ben nolacam o zaman, ben sana güvenip emekli oluyorum dedi, bana ne guveniyorsun, ben sonuçta el kızıyım dedim. Küstü, 3 gündür küsüz, dün bayağı tartıştık, küstü çıktı gitti gece 11 gibi gelmiş eve, ben kanepede uyumuşum beni uyandırmamış bile geçmiş yatağa yatmış. Gece o kadar ağladım ki uyuyamadım ben napacam bu adamla kızlar Allah aşkına, dua edin bana
34+2 bugün hala hiçbir şey hazır değil. Oda zaten ay ortasında gelecek. Sadece hastane çıkışını yıkayıp paketledim çanta falan ortada yok henüz.32+5.. Hala eksikleri olan çantasını hazırlamayan benim gibi relax kimler var merak ediyorum
Estagfirullah canım doğumdan sonra tez zamnda su gibi gider kilolar çok aminnSana küçük olmaz canım , ben fazla şişmanım
Eşinin söyledikleri pek mantıklı değil tabi öyle bir şeyin olması için düzenli gelirinin olması lazım kenardaki para da olmaz yani hazıra dağ dayanmaz.Eşin acaba depresyona mı girdi bebek doğup biraz toplandıktan sonra izin yapıp kafasını dağıtsa ya da bir destek mi alsa acabaHele çocuklar varken vs çok büyük sorun olur bu durum ekonomi zaten malum her şey çok zor.Sen böyle bir durumu kabul etmeyeceğini kesin olarak hissettir alttan alma ufak bir boşluk bulsa yarın öbür gün yapar falan.Umarım en kısa sürede aklını başına alırBöyle bir dönemde bunlarla uğraştığın için üzüldümEşimle küstük yine . Bana diyor ki meslekte 20 yılımı dolduruyorum emekli olsam yaparsın? (maaşsız emekli olacakmış, yani emekli olacak, yaşını bekleyecek 12 yıl kadar sonra maaşa bağlanacak, bu arada ben çalışacam evi gecindirecem) . Daha önce bunun tartışmasını çok yaşadık, istifa edeyim diyordu, şimdi maaşsız emekli olayım diyor. Bende bunu yaptığın gün çocuklarımı da alır annemin evine giderim dedim, ben nolacam o zaman, ben sana güvenip emekli oluyorum dedi, bana ne guveniyorsun, ben sonuçta el kızıyım dedim. Küstü, 3 gündür küsüz, dün bayağı tartıştık, küstü çıktı gitti gece 11 gibi gelmiş eve, ben kanepede uyumuşum beni uyandırmamış bile geçmiş yatağa yatmış. Gece o kadar ağladım ki uyuyamadım ben napacam bu adamla kızlar Allah aşkına, dua edin bana
34 e girdim ben bugün de hiç relax değilim içimde hep bir korku var ama bu hafta hazırlıcam.insallaj32+5.. Hala eksikleri olan çantasını hazırlamayan benim gibi relax kimler var merak ediyorum
Korsenin büyük olması aslında daha iyi degilmi isteğin kadar sıkılmazmi hiç takmadim ama küçük gelmesinden büyük gelmesi daha iyi degilmidir bide kilit seklinde var onlar nasıldir acabaSana küçük olmaz canım , ben fazla şişmanım
Ben oğlumda da böyleydim baya geç hazırlamıştım bazen aklıma geliyor Allah korusun erken doğum birşey olsa hiçbirşey yok ortada34+2 bugün hala hiçbir şey hazır değil. Oda zaten ay ortasında gelecek. Sadece hastane çıkışını yıkayıp paketledim çanta falan ortada yok henüz.
Hadi bakalım niyet ettiysen olur inşallah benim daha deterjan felan yok almam lazım34 e girdim ben bugün de hiç relax değilim içimde hep bir korku var ama bu hafta hazırlıcam.insallaj
Ay allahim tam kafayi siyirmalik sana ne guveniyor ya iki tane cocuk olucak. Yasi var sanirim esinin emniyet mensubu olup yasi olanlar gercekten destek almali normal davranmiyorlar..Eşimle küstük yine . Bana diyor ki meslekte 20 yılımı dolduruyorum emekli olsam yaparsın? (maaşsız emekli olacakmış, yani emekli olacak, yaşını bekleyecek 12 yıl kadar sonra maaşa bağlanacak, bu arada ben çalışacam evi gecindirecem) . Daha önce bunun tartışmasını çok yaşadık, istifa edeyim diyordu, şimdi maaşsız emekli olayım diyor. Bende bunu yaptığın gün çocuklarımı da alır annemin evine giderim dedim, ben nolacam o zaman, ben sana güvenip emekli oluyorum dedi, bana ne guveniyorsun, ben sonuçta el kızıyım dedim. Küstü, 3 gündür küsüz, dün bayağı tartıştık, küstü çıktı gitti gece 11 gibi gelmiş eve, ben kanepede uyumuşum beni uyandırmamış bile geçmiş yatağa yatmış. Gece o kadar ağladım ki uyuyamadım ben napacam bu adamla kızlar Allah aşkına, dua edin bana
32+6 olarak dün ufaktan başladım bu gün de bebişin kıyafetlerini yıkadım kendi geceliklerim kaldı onlarda bitince ütüleyeceğim sonra da strelize edilecek malzemeyi sterilize edip bitireceğim philips sterilizatör aldım baya iyi pompa parçaları süt kaşığı emzik biberon başlığı vs bunları sterilize edeceğim32+5.. Hala eksikleri olan çantasını hazırlamayan benim gibi relax kimler var merak ediyorum
Hazırla canım bence 2 gündür uğraşıyorum ütü vs en az 3 gün alıyor gibi beşiği kurmuştuk nevresim vs de yıkadım35. Haftadayim ve hala çantam hazır değil
Böyle detaylı düşününce çok iş çıkıyo sanki.. 38. Haftada sezaryen olur diye rahatım biraz da32+6 olarak dün ufaktan başladım bu gün de bebişin kıyafetlerini yıkadım kendi geceliklerim kaldı onlarda bitince ütüleyeceğim sonra da strelize edilecek malzemeyi sterilize edip bitireceğim philips sterilizatör aldım baya iyi pompa parçaları süt kaşığı emzik biberon başlığı vs bunları sterilize edeceğim
Ben yapamıyorum cuma yapaniliyorduk cumartesiden beri yapamıyorumKızlar şu meşhur video var ya internette dolaşan ayağını ayağının üstünden atabilirsen doğuma daha var atamazsan doğum yakın diyorlar ben atamıyorum ayağımı daha kaldırırken vajinama ağrı giriyor ya denediniz mi hiç
Bana yaptı doktor valla alltran elle muayene hiç korkılcak bilry yok37de yapıyorlar demişti bana özele giden bir arkadaşım ama istisnai durumlarda yaparlar belki tecrübeli arkadaşlar ne der çatı muayenesinden ben biraz tırsıyorum zaten kaç aydır fanfinifon da yok kapandı bütün heryerim sanki
Çooook sevindim inşallah burada, kucağıma aldım evimize gidiyoruz yazdığınızı da göreceğiz :)Kızlar, hep dua ettiniz bana, oğluma… oğlum artık entübe değil Allah hepinizden razı olsun, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Güzelim yenidoğanlarda değişim şansın varsa değiştir sen :) benim kızım 51 cm doğmuştu 1 hafta giydi senin ki 55 cm doğar gibime geliyor :) Ben 38 haftada doğum yaptım o gün ulturasonda ölçümde 3.880 kg çıkmıştı ertesi sabah doğum yaptım 3.560 doğdu 200-300 gram eksi artı olabiliyor demişlerdi.Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda , beyefendi göstermedi kendini
Maşallah boyu uzun baya. Kilosu da haftasına göre ilerde ama doktor boyu ve kilosu orantılı, tombiş bir bebek değil dedi. 49 cm , 2820 gr çıktı. Bizim doktorumuz her seferinde özellikle kilo için üzerine bastıra bastıra bunlar makinenin ölçtüğü istatistik değerler yanılma payı var diyor. Bir sonraki gittiğimizde doğum tarihini konuşacakmışız. Ocak başını hedefliyorum dedi. İnşallah sorunsuz bir şekilde ocağı görürüz