• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar allah için bilen bir yorum yapsın balgamlı kusmak neyin nesi kızım sümük gibi bir şey kusuyor 27 günlük daha
Balgamdan kastın sarı yeşil olması mı yoksa koyu katı olması mı? Bizde şöyle oluyor emzirdikten hemen sonra kusıyırsa süt kusuyor ama biraz zaman geçtikten sonra kusuyorsa süt kesiği gibi kusuyor. Yeşil sarı ise yine bir şey yoktur da doktora göster bebişi için rahat etsin

Balgamdan kastın sarı yeşil olması mı yoksa koyu katı olması mı? Bizde şöyle oluyor emzirdikten hemen sonra kusıyırsa süt kusuyor ama biraz zaman geçtikten sonra kusuyorsa süt kesiği gibi kusuyor. Yeşil sarı ise yine bir şey yoktur da doktora göster bebişi için rahat etsin
Koyu katı sümük gibi uzayan bir kıvamı var sarımgrak kustuğu da ğlıyor ama bu bildiğiniz balgam gibi uzayan bir şey

Mukus, tükürük ve süt diyor doktorlar ona, bizimki de hep mukuslu kusuyor kötü bi şey değil diye biliyorum.
Aklıma şey geldi ya çok afedersin bazen zorlarken burnumu burnumdaki boğaza akıyor yani bağlantı var orda. Hani sf sıkıyoruz ya yumuşuyor sonra boğazına akıyor olabilir mi o geldi aklıma

Kızlar allah için bilen bir yorum yapsın balgamlı kusmak neyin nesi kızım sümük gibi bir şey kusuyor 27 günlük daha
Serum fizyolojik sıkıyor musun? Eğer sıktıysan sumukleri yutup sonra kusabilir. Ya da yine geniz akıntısı varsa yutmus kusmus olabilir. Devam ederse çok miktarda kusarsa ben bi doktora danisirdim ama.

Aklıma şey geldi ya çok afedersin bazen zorlarken burnumu burnumdaki boğaza akıyor yani bağlantı var orda. Hani sf sıkıyoruz ya yumuşuyor sonra boğazına akıyor olabilir mi o geldi aklıma
Biz bugün doktora gittik bana sf ile yıkama yapmayın dedi o yutturuyor direkt. Yutması da kötü bişi değil yani ama için rahat etmezse bi sor canım doktora

Başından beri zaten çok bi sütüm yoktu sağım da yapmadım hiç ondan artmıyor belki. Ancak sütün doyurmaya yetiyor yani. Arada azaldı geldi ama yine iki gündür fazla yok anca doyuruyor bebeği göğüsüm dolmuyor bi türlü :( rezene dışında süt artırıcı ne önerirsiniz. Bestlak damlayı biliyorum kullanıp etkisini gören oldu mu bide kullanım şekli nasıl alıp denemeyi düşünüyorum

Canım neden sf yapmayın dedi. Ben de sf kullanıyorum.
Kullanmayın demedi canım yıkama yapmayın dedi, yani ben bi yerden sıkıp diğer yerden akmasını sağlıyodum onu önermedi. Az bişi sıkıp tutmasını bekledi, en son öyle öyle yumuşatıp akıttı sümükleri. Böyle gerilerdeki de temizleniyormuş

Doktor misafir gelmesin, aşıları yok daha dedi. Bizim de kayınvalidenin kayınvalidesi gelecek falan diyolardı, gelince söyledim gelmesinler ben gelinim bana atabilirsiniz suçu diye. Bi anda yine cephe alındı bana :)) ne suçu atmışız sana dedi kv, eşimin surat 1 karış. Öff herkesin tribi

Kullanmayın demedi canım yıkama yapmayın dedi, yani ben bi yerden sıkıp diğer yerden akmasını sağlıyodum onu önermedi. Az bişi sıkıp tutmasını bekledi, en son öyle öyle yumuşatıp akıttı sümükleri. Böyle gerilerdeki de temizleniyormuş
Ama senin ki daha mantıklı geldi. Akıtıyorsun dışarı. Doktor gibi tutarsa burnu aksine yutar. Tam anlayamadım 😅

Back