- 28 Kasım 2024
- 189
- 238
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.861
Çok şükür canım gözün aydın umarım bir daha üzmez annesiniAy çok şükür şimdi tekmelemeye başladı duydu beni herhalde üzüldüğümü
İnşallah canım iyi olsunlar ya içimiz gidiyo. Bi de gözümüzün önünde değiller ya insan çok telaş yapıyo. Eşim diyo sen bu gidişle doğunca da nefes kontrolü yaparsın. Dedim yaparım tabi.Çok şükür canım gözün aydın umarım bir daha üzmez annesini
Karbonhidratı kesince şekeriniz düzeldi mi33+3 de +4 kilodayım geçen ebe hiç kilo almamışsın miden mi çok bulandı yemek mi yiyemedin falan diyor yoo aksine hiç bişeyim yok iştahım açık dedim sadece 3 haftadır şekerden dolayı ekmeği abur cuburu kıstım ama oğlumda 12 kilo almıştım doğuma kadar şimdi oğlumu doğurduğum kilodayım
Karbonhidratı kesince şekerin kesin düzelir, ben kilolu hamile kaldım, gluteni kestim mecburi. Hiç şeker problemi yaşamadım. Hatta normal zamanımdan daha iyi seyretti şeker seviyem.Karbonhidratı kesince şekeriniz düzeldi mi
Gebelik şekerim bu ara hiç inmiyor sağlıklı beslenmeme rağmen ölçüm yaptığımda 200 leri görüyorum çok korkuyorum ya
Benim geçmiyor ilk zamanlar düzelmişti ama 32. Haftaya girdiğim şu günler çok zorlu geçiyor anlamış değilimKarbonhidratı kesince şekerin kesin düzelir, ben kilolu hamile kaldım, gluteni kestim mecburi. Hiç şeker problemi yaşamadım. Hatta normal zamanımdan daha iyi seyretti şeker seviyem.
Yapacağız tabii ya. Anayız biz anaaİnşallah canım iyi olsunlar ya içimiz gidiyo. Bi de gözümüzün önünde değiller ya insan çok telaş yapıyo. Eşim diyo sen bu gidişle doğunca da nefes kontrolü yaparsın. Dedim yaparım tabi.
Kesinlikle öyleYapacağız tabii ya. Anayız biz anaadünyanın en kutsal şeyiymiş, şimdiden anladım.
Bnde o saatlerde oradaydm.farkli farkli yerlerdeymisiz muhtemwl kuzuÇok iyi olmuş ben de orda yattım 8 e kadar kadın doğum servisinde
bununla.gecmis olsunÇok iyi olmuş ben de orda yattım 8 e kadar kadın doğum servisinde
Kızlar benim bugün belimde Regl sancım var karnımda sancı falan yok ama sertleşme var, düzenli gidip gelen bir sancı değil neyse ki uzandım biraz eğer geçmezse ılık bir duş alacağım ona rağmen hala geçmezse hastaneye gideceğim. Yalancı sancı yüksek ihtimal nst de sancısıcı çıkanlar sizin nasıl oluyordu sancı şekliniz
Gece 2-3 e kadar aynı sebepten uyuyamadım hem regl ağrısı hem kasılma oldu. Galiba yalancı sancı yaşıyoruz, bir süre sonra uyuyakalmışım. Hala kendime gelemedim ama.Kızlar dün bende yatamadim karnımda reg gibi değilde sertleşme oldu bebek hareket ettikçe özellikle sabaha kadar uyumadım desem yeridir
Kimi ısrar ediyor kimi kabul ediyor ultrasonla baksa açıklığa daha kolay da elle bakıyor yoksa doktor da baktı elle bakmam spekulumla bakacağım dedi bugün ara sıra sağ kasığıma ağrı giriyor ve kendini kasıyor iyiceRiskli grupta olunca her ağrıda gitmek iyi oluyor. Vajinal muayene istediklerinde serklajını söyleyip muayeneyi reddediyorsan onlarda arıza çıkarmıyorsa bence hiç takılma oralara sorun hissettiğinde gitmeye devam et.
Cihaz almadım ki canım bilmiyorum düzeldi mi hastanede de ölçmüyorlar gidince yüksek çıksa ayağım falan yanar herhaldeKarbonhidratı kesince şekeriniz düzeldi mi
Gebelik şekerim bu ara hiç inmiyor sağlıklı beslenmeme rağmen ölçüm yaptığımda 200 leri görüyorum çok korkuyorum ya
Benim de hala devam ediyor bel ağrım ama sertleşme ve kasıklarımda sancı olmadığı için bekliyorum bayramdan sonra randevum var zatenGece 2-3 e kadar aynı sebepten uyuyamadım hem regl ağrısı hem kasılma oldu. Galiba yalancı sancı yaşıyoruz, bir süre sonra uyuyakalmışım. Hala kendime gelemedim ama.
Benim arada kasılma devam ediyor ama sıklığı azaldı. Doktor çok şiddetli olursa gel demişti şuan o kadar duramayacağım bir ağrısı yok. Çok şiddetli bir ağrı mı yaşadığın ?Benim de hala devam ediyor bel ağrım ama sertleşme ve kasıklarımda sancı olmadığı için bekliyorum bayramdan sonra randevum var zaten
Canım geçmiş olsun. Ben de bugün bel ağrısı yaşıyorum ama kendimi yordum kaç gündür sebebi o. Sen de yorduysan ondandır. Tek başına bel ağrısından bişey olmaz.Benim de hala devam ediyor bel ağrım ama sertleşme ve kasıklarımda sancı olmadığı için bekliyorum bayramdan sonra randevum var zaten
Canım geçmiş olsun. Ben de bugün bel ağrısı yaşıyorum ama kendimi yordum kaç gündür sebebi o. Sen de yorduysan ondandır. Tek başına bel ağrısından bişey olmaz.
91nana91 sana da geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?