Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Çok şükür canım gözün aydın umarım bir daha üzmez annesini
İnşallah canım iyi olsunlar ya içimiz gidiyo. Bi de gözümüzün önünde değiller ya insan çok telaş yapıyo. Eşim diyo sen bu gidişle doğunca da nefes kontrolü yaparsın. Dedim yaparım tabi.

Karbonhidratı kesince şekeriniz düzeldi mi
Gebelik şekerim bu ara hiç inmiyor sağlıklı beslenmeme rağmen ölçüm yaptığımda 200 leri görüyorum çok korkuyorum ya

Gebelik şekerim bu ara hiç inmiyor sağlıklı beslenmeme rağmen ölçüm yaptığımda 200 leri görüyorum çok korkuyorum ya
Karbonhidratı kesince şekerin kesin düzelir, ben kilolu hamile kaldım, gluteni kestim mecburi. Hiç şeker problemi yaşamadım. Hatta normal zamanımdan daha iyi seyretti şeker seviyem.

Kızlar benim bugün belimde Regl sancım var karnımda sancı falan yok ama sertleşme var, düzenli gidip gelen bir sancı değil neyse ki uzandım biraz eğer geçmezse ılık bir duş alacağım ona rağmen hala geçmezse hastaneye gideceğim. Yalancı sancı yüksek ihtimal nst de sancısıcı çıkanlar sizin nasıl oluyordu sancı şekliniz

Kızlar dün bende yatamadim karnımda reg gibi değilde sertleşme oldu bebek hareket ettikçe özellikle sabaha kadar uyumadım desem yeridir

Karbonhidratı kesince şekerin kesin düzelir, ben kilolu hamile kaldım, gluteni kestim mecburi. Hiç şeker problemi yaşamadım. Hatta normal zamanımdan daha iyi seyretti şeker seviyem.
Benim geçmiyor ilk zamanlar düzelmişti ama 32. Haftaya girdiğim şu günler çok zorlu geçiyor anlamış değilim

İnşallah canım iyi olsunlar ya içimiz gidiyo. Bi de gözümüzün önünde değiller ya insan çok telaş yapıyo. Eşim diyo sen bu gidişle doğunca da nefes kontrolü yaparsın. Dedim yaparım tabi.
Yapacağız tabii ya. Anayız biz anaa dünyanın en kutsal şeyiymiş, şimdiden anladım.

Kızlar dün bende yatamadim karnımda reg gibi değilde sertleşme oldu bebek hareket ettikçe özellikle sabaha kadar uyumadım desem yeridir
Gece 2-3 e kadar aynı sebepten uyuyamadım hem regl ağrısı hem kasılma oldu. Galiba yalancı sancı yaşıyoruz, bir süre sonra uyuyakalmışım. Hala kendime gelemedim ama.

Kimi ısrar ediyor kimi kabul ediyor ultrasonla baksa açıklığa daha kolay da elle bakıyor yoksa doktor da baktı elle bakmam spekulumla bakacağım dedi bugün ara sıra sağ kasığıma ağrı giriyor ve kendini kasıyor iyice

Cihaz almadım ki canım bilmiyorum düzeldi mi hastanede de ölçmüyorlar gidince yüksek çıksa ayağım falan yanar herhalde

Gece 2-3 e kadar aynı sebepten uyuyamadım hem regl ağrısı hem kasılma oldu. Galiba yalancı sancı yaşıyoruz, bir süre sonra uyuyakalmışım. Hala kendime gelemedim ama.
Benim de hala devam ediyor bel ağrım ama sertleşme ve kasıklarımda sancı olmadığı için bekliyorum bayramdan sonra randevum var zaten

Benim de hala devam ediyor bel ağrım ama sertleşme ve kasıklarımda sancı olmadığı için bekliyorum bayramdan sonra randevum var zaten
Benim arada kasılma devam ediyor ama sıklığı azaldı. Doktor çok şiddetli olursa gel demişti şuan o kadar duramayacağım bir ağrısı yok. Çok şiddetli bir ağrı mı yaşadığın ?

Canım geçmiş olsun. Ben de bugün bel ağrısı yaşıyorum ama kendimi yordum kaç gündür sebebi o. Sen de yorduysan ondandır. Tek başına bel ağrısından bişey olmaz.
91nana91 sana da geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun. Benimki öyle düz bel ağrısı değil kuzum yorunca oluyor tabi regl olacakmışım gibi bir sancı olunca endişelenmiştim ama dediğin gibi ondan tek başına bir şey olacağını sanmıyorum muhtemelen yalancı kasılmadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…