- Konu Sahibi Mervenur277
- #20.101
Başınız sağolsun canım. İyi bayramlarkızlar pek giremedim okuyamadım Taziyemiz vardı istanbuldaydim şimdi yoldayız geri konyaya dönüyoruz. Hepinize mutlu hayırlı bayramlar![]()
Olur canım hormonlardan hep. Ben de bugün orta boy valizi alırım bi tarafa Kendi eşyalarımı bi tarafa da bebişin eşyaları koyarım diyorum. Bana diyor ki küçük valiz yetmez mi çok büyük olmaz mı diğeri. Dedim ki sen takma kafana boşver ben ayarlıcamBugün küçük bir harp çıkardım evde kızlarhastane çantamızı hazırlayalım dedik herşey hazırdı da bavula yerleştirecektik. Elimi neye atsam o gereksiz aman onu nerde kullanıcaz falan vır vır beynimi yedi eşim. Bir an gözüm döndü kapıya falan tekme attım çığlık çığlığa koştum evde, sonra nefes nefese attım kendimi salona. Zorla sakinleştirmeye çalıştı beni, çok korktu. Tansiyonumu ölçtü ve bebek hareket edene kadar karnımı dinledi. Bende sonrasında kendime şaşırdım hamilelik boyunca ilk kez kendimden geçtim diyebilirim. Sanırım doğum yaklaştıkça stres oluyorum endişelerim gittikçe artıyor. Sağ salim doğursaydık
![]()

Ben kvme açıkça annem gelecek başta gelmene gerek yok dedim. Bugün herkesin içinde ilk torunda 17 gün kaldım bunda 7 gün kalırım dedi. Hatta eşim bile yok anne o kadar kalmadın falan dedi bana sordu ben mi yanlış hatırlıyorum falan dedi. Ben de yok Halil 1 haftalıktı döndün diyorum çünkü eminim gazımız başlamıştı ama inatla yok falan diyoKızlar doğumdan sonrası için planınız nedir evde yatılı kalacak birileri olacak mı
Annem gelecek çalışmam gerekiyor uzaktan da olsa işleri yönetmem lazım ne kadar doğum izninde de olsam işten %100 kopamayacağım
Kayın validem de gelecekmiş Bugün görümcem bende 3 gün kalırım diyor biraz stres oldum istemiyorum hiç
Zaten zor geçiyormuş günler kayın validem köyden gelince yanına gelen giden olur bana ekstra iş olur bilmiyorum kırmak da istemiyorum