• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
İşin içinde aileler olunca gerçekten sorunlar bitmek tükenmek bilmiyor herkes her şeye gereksizce karışıyor ama kimseye bu konuda müsade etmiyorum mücadele ediyorum☺️ İğne yapılırken kipirdamamak lazımmış ya o an acı olur da istemsiz hareket ederim diye korkuyorum. Bir de gerçekten bir şey hissedilmiyor dimi dokunuşları vs hissediyor musun 😂
Aynen canım kımıldamaman gerek çünkü milimlik oynama sana zarar verebilir Allah korusun felç ihtimali bile var diyorlar zaten biri seni tutup aşağı doğru eğil diyor uzun süren Bi işlem değil sakin olman yeterli ondan sonra yavaş yavaş uyuşuyorsun nereni tutarsa tutsun hissetmiyorsun

Günaydın kızlar. Sabah bir tartılıyım dedim 15 kilo almışım totalde. Daha 1-1 bucuk ayımız var acaba daha ne kadar alırım diye düsünmeye basladım🙈sizde durumlar nedir?
Günaydıın ben toplamda 8 kilo almışım dr um en son gittiğimde ilk defa tarttı ooo çok almışsın doğuma kadar 2 kilo daha alırsın dedi güldüm hiç takılmadım bile 😂😂 alırken de verirken de sanki benimle uğraşacak 🤣🤣

Günaydın kızlar. Sabah bir tartılıyım dedim 15 kilo almışım totalde. Daha 1-1 bucuk ayımız var acaba daha ne kadar alırım diye düsünmeye basladım🙈sizde durumlar nedir?
+10kg ile devam ben de 31+3’teyiz. Son 1 aydır hiç kilo almamışım eşimle sabah akşam köpeğimiz Luna’yı birlikte çıkarıyoruz baya yürüyüş yaptım, onun etkisi oldu sanırım. 😬

Evet tatlım öyle. Benim bebeğimi 3. Doğumum olduğu için 37+1 de 5 mayısta alacak dr beklersek kendi gelmeye niyet ederse sorun olur o yüzden bekleyemeyiz dedi
Ben ya dikişleri patlatırsa diye kor artık bu konuşmadan sonra çünkü sancın olursa hemen beklemeden gel diyorlar erken olmasa dikişi alın derdim kendi isteğimle sancı tutup rahim ağzı yırtılırsa korkusu sardı

Günaydıın ben toplamda 8 kilo almışım dr um en son gittiğimde ilk defa tarttı ooo çok almışsın doğuma kadar 2 kilo daha alırsın dedi güldüm hiç takılmadım bile 😂😂 alırken de verirken de sanki benimle uğraşacak 🤣🤣
Yaaa şaka mı?! 8 kilonun nesi çok😱😱😱çok iyi bence
+10kg ile devam ben de 31+3’teyiz. Son 1 aydır hiç kilo almamışım eşimle sabah akşam köpeğimiz Luna’yı birlikte çıkarıyoruz baya yürüyüş yaptım, onun etkisi oldu sanırım. 😬
Yaaa yürümenin kesinlikle çok etkisi var, çok iyi yapıyorsunuz. Ben de artık doğum iznine ayrıldım bol bol yürümeyi planlıyorum. Umarım basarılı olabilirim🙏🏻
Hamileliğin başında 20 kiloyla bitiririm dedim hep öyle de olacak:D
Ben de öyle diyorum kuzum cünkü yememden içmemden hiç kısmadım 😂iştahım maşallah en başından beri çok açıktı ve öyle de devam ediyor😂😂😂

Ben ya dikişleri patlatırsa diye kor artık bu konuşmadan sonra çünkü sancın olursa hemen beklemeden gel diyorlar erken olmasa dikişi alın derdim kendi isteğimle sancı tutup rahim ağzı yırtılırsa korkusu sardı
Korkma canım ama temkinli ol yanlış bir şey hissettiğinde beklemeden dr a git. Dikişler hemen yırtılmaz endişelenme rahim çok esnek bir organ ama ters bir şeyler olduğunu hissettiğinde kendini dinlemeden acile git Allah korusun ne olacağını bilemiyoruz

33+3 de +4 kilodayım geçen ebe hiç kilo almamışsın miden mi çok bulandı yemek mi yiyemedin falan diyor yoo aksine hiç bişeyim yok iştahım açık dedim sadece 3 haftadır şekerden dolayı ekmeği abur cuburu kıstım ama oğlumda 12 kilo almıştım doğuma kadar şimdi oğlumu doğurduğum kilodayım

Artık 35. Haftandasın ya belki ondan öyle demiştir daha önce doğum yaptın ya misal ilklerde rahimin açılması biraz uzun sürüyor sonrakiler daha erken doğuyor onu anlatmaya çalışmıştır ben ilkimde sancılandım herkes belin ağrıyor doğum sancısında dediği için öğlenden gece 12 ye kadar sancı çektim nişan geldi bekledim kanama başlayınca gittim taa sabah ezanında doğdu suni sancıya rağmen 😔 ikincimde sabah ezanında sancım tuttu öğlen doğurdum hemen bunda ne kadar sürer bilmiyorum
Huc normal sancı yaşamadım ilkinde 24saatte doğurdum hep suni verdiler oğlumda gece suyum geldi yine ağrı yoktu onunda 14saati buldu inşallah bunda erkenden dogururum doğumhanede yarım saatte dogurani gördüm gerçekten tamemen bünye meselesi

Korkma canım ama temkinli ol yanlış bir şey hissettiğinde beklemeden dr a git. Dikişler hemen yırtılmaz endişelenme rahim çok esnek bir organ ama ters bir şeyler olduğunu hissettiğinde kendini dinlemeden acile git Allah korusun ne olacağını bilemiyoruz
Bende onu yapamıyorum Bi bakayım sancı mı acaba bu deyip bekliyorum her ağrıda da gitmek istemiyorum acilde hemen alttan bakalım diyorlar geçen ultrasona geç demeden alttan bakacağım dedi ben serklajı söyleyince o zaman doktora sıra alıp muayene ol dedi

Yaaa yürümenin kesinlikle çok etkisi var, çok iyi yapıyorsunuz. Ben de artık doğum iznine ayrıldım bol bol yürümeyi planlıyorum. Umarım basarılı olabilirim🙏🏻

Ben de öyle diyorum kuzum cünkü yememden içmemden hiç kısmadım 😂iştahım maşallah en başından beri çok açıktı ve öyle de devam ediyor😂😂😂
Benim dr um birazcık takık kilo konusuna yüzden tartmıyor her gittiğimde hamile psikolojisi kötü etkilenmesin diye 🤣 kendi kilosuna bile muazzam derecede dikkat ediyor her gittiğimde bitki çayları sağlıklı atıştırmalıklar sosyal medyada diyet paylaşımları gel görelim 2 çocuğu var kadın muhteşem fit 😅😅

Yürüyüş Dr önerdi ama ben 10dakika yürüsem ağrım oluyo nasıl olacak bilmiyorum bu kiloları nasıl vericem yaş 38 öbürlerinde hiç almamıştim yaşta gençti hemen verdim artık 1 kiloyu bile zor veriyorum haşimato hastaligim var

D DanosD nasılsın, bir sorun yok di mi?
@tufiberry @Tugce0700 kızlar siz nasılsınız toparladınız mı? Bebişleriniz nasıl?🥹
Canım benim küçük küçük kasıklarımda batmalarım var ve hareketle beraber hafif ağrılarım oluyo. Bir de bebek çok hareketsiz, hiç hareket etmiyo değil ama az yani ciğer geliştirici iğne yapıyomuş herhalde böyle o yüzden sabretmeye çalışıyorum.

Ben de 18 kilo almışım. Rekor bende😂. Ama ilk aylarda aşırı hızlı aldım ve ben de hiç kismadim tam tersi normalde çok dikkat ederim ama gebelikte saldım gittim. Artık doğurunca bakarız çaresine m

Bende onu yapamıyorum Bi bakayım sancı mı acaba bu deyip bekliyorum her ağrıda da gitmek istemiyorum acilde hemen alttan bakalım diyorlar geçen ultrasona geç demeden alttan bakacağım dedi ben serklajı söyleyince o zaman doktora sıra alıp muayene ol dedi
Riskli grupta olunca her ağrıda gitmek iyi oluyor. Vajinal muayene istediklerinde serklajını söyleyip muayeneyi reddediyorsan onlarda arıza çıkarmıyorsa bence hiç takılma oralara sorun hissettiğinde gitmeye devam et.

Bende 32+2 deyim 3 kilo olarak devam. Biz doktorumla doğum şeklini hiç komuşmadık ama geçen hastaneye yattığımda 37 yi doldursun alırız filan dedi benimde içimden sezaryen geçiyodu. Bir de kızlar benim daha önce safra kesesi ameliyatı esnasında uyanmışlığım var sesleri filan duydum yeniden anestezi vermişlerdi o bende bi travma olarak kaldı. O yüzden spinalden çok korkuyorum ya hisserdersem filan diye. Genel anestezi istemeyi düşünüyorum ama bende kararsızım 😞 bir kaç kez daha anestezili işlemim oldu. Mesela endoskopide anestezi istemedim doktor sende bende rahat edelim dedi. Çıktıktan sonra dedi anestezili halinle bile yerinde durmadın kıpır kıpırdın dedi. Tüp bebek için yumurta toplama işleminde yine öyle olmuşum. Aslında anestezi doktoruna söylüyorum bu durumu ama. Bi miyom ameliyatında rahattım onda bişe olmadı galiba bişe demediler 😅

Son düzenleme:
Back
X