Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy evet transfer öncesinden beri Aralık ayından bu yana sıkı diyetteydim cennete düşmüş gibi hissediyorum kendimi hahahahaSen uzun zamandir cok sıkı diyettesin hakkindir be canimyarasin annesine de bebise de
![]()
Ben de bu şekil geziyorumGunlerdir boyle gezdigim icin artik pes ettim ve hamile pantolonu aldimEki Görüntüle 3568936
Benim neyime 36 beden kotumu giyebilmek acaba yaBen de bu şekil geziyorumsıkıyor
Çok iyi yapmışsınBenim neyime 36 beden kotumu giyebilmek acaba yagittim mis gibi efil efil baharlik keten pantolon aldim iki tane, elbise sezonuna kadar yikar yikar giyerim
![]()
Link atBenim neyime 36 beden kotumu giyebilmek acaba yagittim mis gibi efil efil baharlik keten pantolon aldim iki tane, elbise sezonuna kadar yikar yikar giyerim
![]()
Ilk uc ay bir sey almama yeminimi bozdum, bebege hala almadim ama kendime zorunlu olduÇok iyi yapmışsın
H&M den aldim mama koleksiyonundan. Bulursam onlineda atayimLink at![]()
Şu 2500 olanlardan mıH&M den aldim mama koleksiyonundan. Bulursam onlineda atayim![]()
Kan sulandırıcı ve progestan düşük riskini önler burda hepimiz kullanıyoruz neredeyse kanaması olanlara 2 3 gün kestirip tekrar başlatıyor doktorları.Herkese merhaba. Konu açmıştım ama birisi burada benzer durum yaşayanların olduğunu, yardımcı olabileceklerini söyleyince buraya yazmak istedim. Biraz uzun o yüzden kusura bakmayın.
11. haftalık hamileyim. 8. haftada düşük riski geçirdim 5 gün boyunca progestan iğne kullandım ve hala fitil kullanmaya devam ediyorum. 5. haftadan beri gebeliğimi takip eden doktorum 12. haftaya kadar dikkatli olmamı söyledi. En son iki hafta önce gittiğimde ultrasonda kese kenarında hafif bir kanama alanı olduğunu gördü, Coraspin kan sulandırıcı verdi ve riskin azaldığını söyledi. İki gün önce gece kırmızıya yakın şekilde hafif bir kanama oldu ancak ağrım yoktu. Ertesi sabah yani dün uyandığımda peçeteyle bastırdığımda oluşan kahverengiye yakın bir kanama olduğunu gördüm. Özel polikliniği olan doktorumla telefonda görüştüm Clexan 0,4lük iğne kullanmamı söyledi. Bayram dolayısıyla kliniği açık olmadığı için ben de devlet hastanesi aciline başvurdum. Oradaki doktor çatala çıkardı ve kanamayı kontrol etti aktif kanama olmadığını pıhtı olduğunu söyledi ve risk yüksek değil dedi. Ultrasonda bebeğin kalp atışlarını duyduk. Bu doktora özel olarak gittiğim doktorun Clexan iğne verdiğini söyledim. Clexan kan sulandırıcı iğne olduğu için ben tavsiye etmiyorum kanamayı artırıp bebeği düşürebilirsin dedi ve tekrar Progestan iğne ve fitil yazdı sadece. Özel doktoruma bunu söylediğimde ise Clexan vermemin sebebi pıhtı büyür ve bebeği besleyen yolları tıkarsa bebeği kaybedebilirsin dedi, bu nedenle Clexan verdiğini söyledi. Bu arada acilde kan tahlili yapıldı, buna göre aslında pıhtılaşma süresi uzun yani çabuk pıhtılaşma olmuyor. Bu nedenle doktorumun kan sulandırıcı iğne vermesi kafamı karıştırdı. Muhtemelen eski pıhtıyı atmak için verdi ancak acildeki doktor da o kadar riskli bir pıhtı göremiyorum demişti. Çarşamba günü kontrole gideceğim ama o zamana kadar kafamı rahatlatmam gerek. Benzer süreç yaşayan varsa fikirlerini belirtirse çok sevinirim.
Yok kuşum 1400 tl olmasi lazim kestim gelince eve yikayip giymekicin hemenŞu 2500 olanlardan mı![]()
Bir de soyle bir sey aldim ama bu normal kadin pantuluuuŞu 2500 olanlardan mı![]()
Acil almam lazım benim de hiçbişey olmuyor taytlarım Bile sıkıyor güle güle giy balım
Ya evet kapanabilen seyler bile asiri bir basinc uyguluyor rahmime dogru sanki giymek istemiyorumAcil almam lazım benim de hiçbişey olmuyor taytlarım Bile sıkıyor güle güle giy balım
Ayyy kipkirmiziİyi akşamlar tatliş anne adayları. Yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı hemen sonuç. Adetim 1 haftadır gecikiyor. Eşim teste çok güvenme dedi. Sizce yalancı pozitife göre çok daha belirgin değilmi. Benmi boş yere ümitleniyorumm![]()
Gayet net ama başka bir testle de yapmanda fayda var. 1 hafta geciktiysen erken gebelik testi yapmana gerek yok kaset testlerden yapabilirsinİyi akşamlar tatliş anne adayları. Yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı hemen sonuç. Adetim 1 haftadır gecikiyor. Eşim teste çok güvenme dedi. Sizce yalancı pozitife göre çok daha belirgin değilmi. Benmi boş yere ümitleniyorumm![]()
Ayyy kipkirmizitebrik ederimmmm
YaaaGayet net ama başka bir testle de yapmanda fayda var. 1 hafta geciktiysen erken gebelik testi yapmana gerek yok kaset testlerden yapabilirsin
çok geçmiş olsun! bir an önce toparlayıp eve dönersiniz umarımKızlar ben dün gece acillik oldum. Yatış verdiler çok sıvı kaybettiğim için. Serum takviyesi yapıyorlar şuan. Benim için dua edermisiniz bi an önce kızıma evime kavuşayım![]()
Ayy benim de dört gözle beklediğim konu bu, 2025 aile yılı ilan edildi madem şu ücretli izni uzatsalar ayırmasalar bizi daha sütlü bebeklerimizdenKızlar bu arada resmi gazetede bu seneden itibaren doğan çocuklar için doğum yardımı açıklanmış. Keşke ücretli izni artırsalar onu bekliyorum aslında dört gözle![]()