Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
kızlar pek giremedim okuyamadım Taziyemiz vardı istanbuldaydim şimdi yoldayız geri konyaya dönüyoruz. Hepinize mutlu hayırlı bayramlar
Başınız sağolsun canım. İyi bayramlar
Olur canım hormonlardan hep. Ben de bugün orta boy valizi alırım bi tarafa Kendi eşyalarımı bi tarafa da bebişin eşyaları koyarım diyorum. Bana diyor ki küçük valiz yetmez mi çok büyük olmaz mı diğeri. Dedim ki sen takma kafana boşver ben ayarlıcam
Ben kvme açıkça annem gelecek başta gelmene gerek yok dedim. Bugün herkesin içinde ilk torunda 17 gün kaldım bunda 7 gün kalırım dedi. Hatta eşim bile yok anne o kadar kalmadın falan dedi bana sordu ben mi yanlış hatırlıyorum falan dedi. Ben de yok Halil 1 haftalıktı döndün diyorum çünkü eminim gazımız başlamıştı ama inatla yok falan diyo

Aynı bizim kedimizde öyle, eşim işteyken zorda kaldığı için benim yanıma geliyor, “yoklukta gider” diyor benim için heralde
Tüm dişi kediler aynı galiba benim de kocamın pesinde hephatta eşim karnımı severken bile kıskanclık krizlerine giriyor eşimin üstüne atlıyor hemen

Tüm dişi kediler aynı galiba benim de kocamın pesinde hephatta eşim karnımı severken bile kıskanclık krizlerine giriyor eşimin üstüne atlıyor hemen
Evet evet aynı bizimkide öyle karnımı sevmeye başladığında koşuyor kuyruğunu titretiyor sırtını kaşısın diye bir sorun daha var eşim kedimize kızım derdi şimdi karnımı severken kızım dediğinde kedimiz koşuyor yakında ortalık karışacak

Hahaha yaaa ilk karşılaşmalarını çok merak ediyorum canım. Ne yapacak diye hatta az önce eşim yine karnımı severken üstüne atladı öpmeye calısıyor ilgi arsızı kızım djdjjddk

Eklentiler

• D4AE9191-6151-42D5-871C-7E33F712242A.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 61
Hahaha yaaa ilk karşılaşmalarını çok merak ediyorum canım. Ne yapacak diye hatta az önce eşim yine karnımı severken üstüne atladı öpmeye calısıyor ilgi arsızı kızım djdjjddk
Hahahaha aynı bizim gofret, bizimkide beyaz ve dişi bende çok merak ediyorum aslında hiç bebek görmedi, çocuklardan da kaçıyor genelde. Geçen bebek videosu izlerken ağlama sesi duydu kulaklarını geriye attı şaşırdı, her gün bebek ağlaması açıyorum alışsın diye

Aynı ya bizim de öyle canım hic bebek görmedi ama cocukları hic sevmez cocuk görünce kaçacak delik arar bazen acaba kıskanclıktan zarar verir mi diye düsünüyorum ama umarım cok severler birbirlerini. İlk etapta yalnız bırakmamaya özen göstermemiz lazım sanırım

Yaa evet öyle bir zaman ki her an doğurabilme korkusu alıyor insanı kontrolün ne zaman muhtemelen çatı muayenesi ile bakarlar sana az kaldı
Ben perşembe günü gideceğim ama 36 37 gibi bakarız demişti.

Bence zarar vermeyecekler ama en başta yalnız bırakmamakta fayda var bencede canım, bizim kız birazcık tombiş 7 kilo kadar, olurda yanına yatmaya kalkar diye endişe ediyorum. Çözeceğiz ya, bence çok tatlı abla olacaklar

Yaa evet öyle bir zaman ki her an doğurabilme korkusu alıyor insanı kontrolün ne zaman muhtemelen çatı muayenesi ile bakarlar sana az kaldı
Ben perşembe günü gideceğim ama 36 37 gibi bakarız demişti.
Haftaya Salı gidicem 36 oluyorum zaten o zamana canım. Muhtemelen bakar diye düşünüyorum son gittiğimde bahsetmişti çatı muayenesinden bakalım ne diyecek

Maşallah canım çık sevindim. Süt işi nasıl oluyor canım? Bebiş kaç kilo doğmuştu? Sağlıkla en kısa sürede kavuşun inşallah canım.
3 günde bir götürüyoruz canım, sağıp buzluğa koyuyoruz sonra buz aldık marketten çantaya koyup götürüyoruz. Bebiş 1700 doğmuştu 10 gün içinde ödem felan gidince 1650 ye düşmüştü. bugün 14. gün 1830 gram olmuş.

Ay kızlar yarın 33 haftaya giricem karnım cok sert bugun rahatsız edıyor doktorla konustum yarında devam ederse haber ver dedı dün aksamda adet sancısı gıbı oldu bır saat sürdü bu durumları yasayan var mı?

Benim gunluk haller ektedir normal ya iyi yaptin

Benimde öyle çok sert şuan hareketleri de az biraz daha geçmezse gideceğim bende

Kızlat ben 34cü haftaya girdim. Benim hamilelik planlıydı ama hamile kaldıktan sonra acaba yalnış mı yaptım düşüncesi hep benleydi. Bu zamana kadar çocuğumla hiç bağ kuramadım, bunla ilgili dr kendimi suçladım hep. Evde 2 yıldır baktığım köpeğim var, sanki bütün sevgimi ona vermişim de başkasına verecek sevgim kalmamış gibi hissediyorum. Çocuk geldikten sonra acaba köpeğim 2ci plana düşermi diye düşünür kendimi bitiriyorum resmen. Biliyorum size saçma geliyordur belki de ama garip duygular içindeyim. Bi tarafdan da ya çocukla bağ kuramazsam, gelecek hayatında da kopuk, sağlam olmayan bir ilişkimiz olursa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum. Herkes bebeğine kavuşacağı günü bir sevincle beklerken beni daha çok korku hissi sarıyor. Bunu buraya içimi dökmek için yazdım. Aslında çok daha karışığım ve içinden çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…