- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.101
Başınız sağolsun canım. İyi bayramlarkızlar pek giremedim okuyamadım Taziyemiz vardı istanbuldaydim şimdi yoldayız geri konyaya dönüyoruz. Hepinize mutlu hayırlı bayramlar
Olur canım hormonlardan hep. Ben de bugün orta boy valizi alırım bi tarafa Kendi eşyalarımı bi tarafa da bebişin eşyaları koyarım diyorum. Bana diyor ki küçük valiz yetmez mi çok büyük olmaz mı diğeri. Dedim ki sen takma kafana boşver ben ayarlıcamBugün küçük bir harp çıkardım evde kızlarhastane çantamızı hazırlayalım dedik herşey hazırdı da bavula yerleştirecektik. Elimi neye atsam o gereksiz aman onu nerde kullanıcaz falan vır vır beynimi yedi eşim. Bir an gözüm döndü kapıya falan tekme attım çığlık çığlığa koştum evde, sonra nefes nefese attım kendimi salona. Zorla sakinleştirmeye çalıştı beni, çok korktu. Tansiyonumu ölçtü ve bebek hareket edene kadar karnımı dinledi. Bende sonrasında kendime şaşırdım hamilelik boyunca ilk kez kendimden geçtim diyebilirim. Sanırım doğum yaklaştıkça stres oluyorum endişelerim gittikçe artıyor. Sağ salim doğursaydık
Ben kvme açıkça annem gelecek başta gelmene gerek yok dedim. Bugün herkesin içinde ilk torunda 17 gün kaldım bunda 7 gün kalırım dedi. Hatta eşim bile yok anne o kadar kalmadın falan dedi bana sordu ben mi yanlış hatırlıyorum falan dedi. Ben de yok Halil 1 haftalıktı döndün diyorum çünkü eminim gazımız başlamıştı ama inatla yok falan diyoKızlar doğumdan sonrası için planınız nedir evde yatılı kalacak birileri olacak mı
Annem gelecek çalışmam gerekiyor uzaktan da olsa işleri yönetmem lazım ne kadar doğum izninde de olsam işten %100 kopamayacağım
Kayın validem de gelecekmiş Bugün görümcem bende 3 gün kalırım diyor biraz stres oldum istemiyorum hiç
Zaten zor geçiyormuş günler kayın validem köyden gelince yanına gelen giden olur bana ekstra iş olur bilmiyorum kırmak da istemiyorum
Tüm dişi kediler aynı galibaAynı bizim kedimizde öyle, eşim işteyken zorda kaldığı için benim yanıma geliyor, “yoklukta gider” diyor benim için heralde
Evet evet aynı bizimkide öyle karnımı sevmeye başladığında koşuyor kuyruğunu titretiyor sırtını kaşısın diyeTüm dişi kediler aynı galibabenim de kocamın pesinde hep hatta eşim karnımı severken bile kıskanclık krizlerine giriyor eşimin üstüne atlıyor hemen
Hahaha yaaa ilk karşılaşmalarını çok merak ediyorum canım. Ne yapacak diyeEvet evet aynı bizimkide öyle karnımı sevmeye başladığında koşuyor kuyruğunu titretiyor sırtını kaşısın diyebir sorun daha var eşim kedimize kızım derdi şimdi karnımı severken kızım dediğinde kedimiz koşuyor yakında ortalık karışacak
Hahahaha aynı bizim gofret, bizimkide beyaz ve dişiHahaha yaaa ilk karşılaşmalarını çok merak ediyorum canım. Ne yapacak diyehatta az önce eşim yine karnımı severken üstüne atladı öpmeye calısıyor ilgi arsızı kızım djdjjddk
Aynı ya bizim de öyle canım hic bebek görmedi ama cocukları hic sevmezHahahaha aynı bizim gofret, bizimkide beyaz ve dişibende çok merak ediyorum aslında hiç bebek görmedi, çocuklardan da kaçıyor genelde. Geçen bebek videosu izlerken ağlama sesi duydu kulaklarını geriye attı şaşırdı, her gün bebek ağlaması açıyorum alışsın diye
Yaa evet öyle bir zaman ki her an doğurabilme korkusu alıyor insanıBenim tavan yapmış durumda, bir de ben artık açılma gibi ağrılar hissediyorum sanırım kanala iniyorvajinam içerden esniyor ya da yırtılıyor gibi. Annem de 1 hafta kadar yok gelecek hafta burada olacak umarım doğurmam bir gariplik var bende bir iki gündür 35 olduk artık bence 1-2 haftaya kadar gelecek
Bence zarar vermeyecekler ama en başta yalnız bırakmamakta fayda var bencede canım, bizim kız birazcık tombiş 7 kilo kadar, olurda yanına yatmaya kalkar diye endişe ediyorum. Çözeceğiz ya, bence çok tatlı abla olacaklarAynı ya bizim de öyle canım hic bebek görmedi ama cocukları hic sevmezcocuk görünce kaçacak delik arar bazen acaba kıskanclıktan zarar verir mi diye düsünüyorum ama umarım cok severler birbirlerini. İlk etapta yalnız bırakmamaya özen göstermemiz lazım sanırım
Canım benim kızında dışardan hissediliyor. Ve bugün 5. Hıçkırık. Normal mi bilmiyorumHıçkırıkların siddeti arttı mı sizde de ? Önceden minik kalp atışı gibiydi, bir süredir tekme gibi güçlü hissediyorum dışarıdan da belli oluyor
Haftaya Salı gidicem 36 oluyorum zaten o zamana canım. Muhtemelen bakar diye düşünüyorum son gittiğimde bahsetmişti çatı muayenesinden bakalım ne diyecekYaa evet öyle bir zaman ki her an doğurabilme korkusu alıyor insanıkontrolün ne zaman muhtemelen çatı muayenesi ile bakarlar sana az kaldı
Ben perşembe günü gideceğim ama 36 37 gibi bakarız demişti.
Hıçkırması iyi bir şeymiş canım, nefes alıp verme egzersizi gibi bir şey diye okumuştum. Bazen 4-5 i buluyor normal benceCanım benim kızında dışardan hissediliyor. Ve bugün 5. Hıçkırık. Normal mi bilmiyorum
Maşallah canım çık sevindim. Süt işi nasıl oluyor canım? Bebiş kaç kilo doğmuştu? Sağlıkla en kısa sürede kavuşun inşallah canım.Ben çıktım canım, bebiş de iyi ama küvezde zamanını doldurmayı bekliyor
Ya yerimm onuBence zarar vermeyecekler ama en başta yalnız bırakmamakta fayda var bencede canım, bizim kız birazcık tombiş 7 kilo kadar, olurda yanına yatmaya kalkar diye endişe ediyorum. Çözeceğiz ya, bence çok tatlı abla olacaklar
3 günde bir götürüyoruz canım, sağıp buzluğa koyuyoruz sonra buz aldık marketten çantaya koyup götürüyoruz. Bebiş 1700 doğmuştu 10 gün içinde ödem felan gidince 1650 ye düşmüştü. bugün 14. gün 1830 gram olmuş.Maşallah canım çık sevindim. Süt işi nasıl oluyor canım? Bebiş kaç kilo doğmuştu? Sağlıkla en kısa sürede kavuşun inşallah canım.
Benim gunluk haller ektedirBugün küçük bir harp çıkardım evde kızlarhastane çantamızı hazırlayalım dedik herşey hazırdı da bavula yerleştirecektik. Elimi neye atsam o gereksiz aman onu nerde kullanıcaz falan vır vır beynimi yedi eşim. Bir an gözüm döndü kapıya falan tekme attım çığlık çığlığa koştum evde, sonra nefes nefese attım kendimi salona. Zorla sakinleştirmeye çalıştı beni, çok korktu. Tansiyonumu ölçtü ve bebek hareket edene kadar karnımı dinledi. Bende sonrasında kendime şaşırdım hamilelik boyunca ilk kez kendimden geçtim diyebilirim. Sanırım doğum yaklaştıkça stres oluyorum endişelerim gittikçe artıyor. Sağ salim doğursaydık
Benimde öyle çok sert şuan hareketleri de az biraz daha geçmezse gideceğim bendeAy kızlar yarın 33 haftaya giricem karnım cok sert bugun rahatsız edıyor doktorla konustum yarında devam ederse haber ver dedı dün aksamda adet sancısı gıbı oldu bır saat sürdü bu durumları yasayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?