- 13 Aralık 2024
- 85
- 92
- 3
- 22
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.821
Benimde öyle vallaha ya sağa dönsem sağıma vuruyor sola dönsem soluma vuruyor uyku haramKızlar bebek sert ve aşırı hareketler yapıyor uyuyamadım sağ tarafıma yığıldı orada çok sert hareketler yapıyor canımı acıtıyor bildiğin
Benimde 45 üstü çıktı bana da sancın var hissetmiyor musun dedi hayır dedim tamam deyip gönderdi. İnşallah normaldir.30 üstü çıktı doktor sancın var dedi bende hissetmiyorum birşey dedim
Bir nefese gittim canm dkktor varmis nobetci gbi hemen kontrol etti snra nst bir sorn yok dediSağol kuzum noldu bize bugun bilmiyorum sen nereye gittin kontrole
Hiç böyle bir şey duymamıştım ne kadar çok doğurursan o kadar çok erken doğum riski mi varmışYani benim 3 hamileliğim Bir tane de çok önceden düşüğüm var hani o yüzden daha çabuk doğabilirmiş Bir de iri olduğu için rahim kendini hazır hissediyormuş Ne bileyim daha neler duyacağız bakalım
Benim de öyle canım sağa yatsam sanki üstüne yatıyorum gibi oluyor bildiğin batıyor kemikleri sola yatsam durmuyor zaten şuan belim ağrıyor hareketindenKızlar bebek sert ve aşırı hareketler yapıyor uyuyamadım sağ tarafıma yığıldı orada çok sert hareketler yapıyor canımı acıtıyor bildiğin
Çok iyi olmuş ben de orda yattım 8 e kadar kadın doğum servisindeBir nefese gittim canm dkktor varmis nobetci gbi hemen kontrol etti snra nst bir sorn yok dedi
Bende bilmiyorum ilk kez duydum kardeşim de vardı yanımda dedim benmi yanlış anladım yo abla doğru anladın öyle söyledi Dr dedi ayy Dr gidince bana bı mallık geliyo hiçbir şey sormadan geldim bebek iri olduğu için rahim doğuma hazır sanıp erken doğum olabilir birde ,3. Bebeğin tam doğum pozisyonunda bı sıkıntı olursa bekleme hemen gel dedi şHiç böyle bir şey duymamıştım ne kadar çok doğurursan o kadar çok erken doğum riski mi varmış
İşin içinde aileler olunca gerçekten sorunlar bitmek tükenmek bilmiyor herkes her şeye gereksizce karışıyor ama kimseye bu konuda müsade etmiyorum mücadele ediyorumİyi olmana çok sevindim çok merak etmiştim seni. Sorunlarınız önemsizdir inşallah gelip gitsin. Ben de çok heyecanlıyım hadi inşallah planlanan gibi olur doğumunyok yok korkma derin nefes alıp anestezi uzmanının söylediklerini uygularsan öyle çok kötü bir ağrısı yok. Hatta bende sıkıntı olmuştu iğneği 3.de anca yapabildi buna rağmen öyle aşırı kötü olmadım. Kasıkmamak gerek olay bu. Çarşamba günü benim tahliller yapılacak. Sezaryen günü verecek bakalım. Hayırlısı olsun inşallah
Ben önce bir bağırmıştım durun hissediyorum diyeİşin içinde aileler olunca gerçekten sorunlar bitmek tükenmek bilmiyor herkes her şeye gereksizce karışıyor ama kimseye bu konuda müsade etmiyorum mücadele ediyorumİğne yapılırken kipirdamamak lazımmış ya o an acı olur da istemsiz hareket ederim diye korkuyorum. Bir de gerçekten bir şey hissedilmiyor dimi dokunuşları vs hissediyor musun
Ben de öyleyim fazlasıyla hep sırılsıklam kalkıyorum.Serin ortamda ve ince bol kıyafetle yatmama rağmen sabahları su gibi terli uyanıyorum. Gece tuvalete kalktığımda üstümü değiştirsem de sabah yine su gibi oluyor. Sizde de mi böyle oluyor kızlar
Ben de çok terliyorum canım. Her uyandığımda epey ıslak oluyor pijamalar.Serin ortamda ve ince bol kıyafetle yatmama rağmen sabahları su gibi terli uyanıyorum. Gece tuvalete kalktığımda üstümü değiştirsem de sabah yine su gibi oluyor. Sizde de mi böyle oluyor kızlar
Canım o iğne hiç korkulacak gibi degil. Ben hissetmedim bileİşin içinde aileler olunca gerçekten sorunlar bitmek tükenmek bilmiyor herkes her şeye gereksizce karışıyor ama kimseye bu konuda müsade etmiyorum mücadele ediyorumİğne yapılırken kipirdamamak lazımmış ya o an acı olur da istemsiz hareket ederim diye korkuyorum. Bir de gerçekten bir şey hissedilmiyor dimi dokunuşları vs hissediyor musun
Artık 35. Haftandasın ya belki ondan öyle demiştir daha önce doğum yaptın ya misal ilklerde rahimin açılması biraz uzun sürüyor sonrakiler daha erken doğuyor onu anlatmaya çalışmıştır ben ilkimde sancılandım herkes belin ağrıyor doğum sancısında dediği için öğlenden gece 12 ye kadar sancı çektim nişan geldi bekledim kanama başlayınca gittim taa sabah ezanında doğdu suni sancıya rağmenBende bilmiyorum ilk kez duydum kardeşim de vardı yanımda dedim benmi yanlış anladım yo abla doğru anladın öyle söyledi Dr dedi ayy Dr gidince bana bı mallık geliyo hiçbir şey sormadan geldim bebek iri olduğu için rahim doğuma hazır sanıp erken doğum olabilir birde ,3. Bebeğin tam doğum pozisyonunda bı sıkıntı olursa bekleme hemen gel dedi ş
Evet tatlım öyle. Benim bebeğimi 3. Doğumum olduğu için 37+1 de 5 mayısta alacak dr beklersek kendi gelmeye niyet ederse sorun olur o yüzden bekleyemeyiz dediHiç böyle bir şey duymamıştım ne kadar çok doğurursan o kadar çok erken doğum riski mi varmış
Herkes yorganla battaniyeyle yatarken ben pikeyle yatıyorum ona rağmen ter içinde kalıyorum bizlerde öyleyizSerin ortamda ve ince bol kıyafetle yatmama rağmen sabahları su gibi terli uyanıyorum. Gece tuvalete kalktığımda üstümü değiştirsem de sabah yine su gibi oluyor. Sizde de mi böyle oluyor kızlar
35+2 den sesleniyorum +17,5 kiloGünaydın kızlar. Sabah bir tartılıyım dedim 15 kilo almışım totalde. Daha 1-1 bucuk ayımız var acaba daha ne kadar alırım diye düsünmeye basladımsizde durumlar nedir?
Ben sadece atlet ve şortla uyuyorum üstümü örtmeden terlemiyorum ama uyuyamıyorum da kollarım uyuşuyor kalçam ağrıyor bebeişim haraketleniyor derken sabaha karşı 1/2 saat uyursam şanslıyımSerin ortamda ve ince bol kıyafetle yatmama rağmen sabahları su gibi terli uyanıyorum. Gece tuvalete kalktığımda üstümü değiştirsem de sabah yine su gibi oluyor. Sizde de mi böyle oluyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?