- 28 Kasım 2024
- 196
- 242
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.881
AminnnnnnnBenim de ara ara kasık ağrım oluyor ama bayramdan sonra kontrolüm olacak o günü bekliyorum. Ağrı ve kasılma yaşayan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsunSon haftalarımızı hepimiz sağlıkla, rahat geçireceğiz inşallah.
Canım bende daha yeni başladım. Mobilyayı bekliyordum. Bu hafta halledicez umarımKızlar hastane çantası hazırlıcam doktor öyle dediği için heyecanlandım bi cidden ben hiç hazır değilmişim
Yani ayak yanması belirtileri oluyor evet ama herkeste olur mu hiç bilmiyorumCihaz almadım ki canım bilmiyorum düzeldi mi hastanede de ölçmüyorlar gidince yüksek çıksa ayağım falan yanar herhalde
Benimde belime igne batar gibi sancı anlık girip girip cıkıyor belli bi süre sonra geciyor arada da adet sancısı gibi sancı oluyorKızlar benim bugün belimde Regl sancım var karnımda sancı falan yok ama sertleşme var, düzenli gidip gelen bir sancı değil neyse ki uzandım biraz eğer geçmezse ılık bir duş alacağım ona rağmen hala geçmezse hastaneye gideceğim. Yalancı sancı yüksek ihtimal nst de sancısıcı çıkanlar sizin nasıl oluyordu sancı şekliniz
Sağ ol canım dikkat et sen deCanım geçmiş olsun. Ben de bugün bel ağrısı yaşıyorum ama kendimi yordum kaç gündür sebebi o. Sen de yorduysan ondandır. Tek başına bel ağrısından bişey olmaz.
91nana91 sana da geçmiş olsun canım
Benim hastanedeyken yanıyordu ayaklarım o zaman yüksek çıkıyorduYani ayak yanması belirtileri oluyor evet ama herkeste olur mu hiç bilmiyorum
Ay inşallah çıkmıyordur dengelidir
Ben 3 kıyafetten başka hiç bişey almadım zaten onlar bile yıkanmadı evde duruyor doğursam hastane beziyle kalacak herhalde yavrum bezi bile yok bugün benim de kasığım dolgun ya sırtını mı oraya döndü anlamadımKızlar hastane çantası hazırlıcam doktor öyle dediği için heyecanlandım bi cidden ben hiç hazır değilmişim
Bende 15 kilo aldım dün tsh yüksek çıktı baya metabolizmam yavaşlamış birden hızlı kilo aldım doktor ilaç verdiGünaydın kızlar. Sabah bir tartılıyım dedim 15 kilo almışım totalde. Daha 1-1 bucuk ayımız var acaba daha ne kadar alırım diye düsünmeye basladımsizde durumlar nedir?
Ben hergun gunde iki defa olcuyorum sekerimi bi problem yok ama ayak yanmasi felaketYani ayak yanması belirtileri oluyor evet ama herkeste olur mu hiç bilmiyorum
Ay inşallah çıkmıyordur dengelidir
Ayy inşallah hemen olur biter yerini bulamayıp ugrastirirlar falan diye korkuyorum. İğneden çok huylanıyorum ne zaman damar yolu acsalar damarın patliyor mesela insan olumsuz düşününce illa başına geliyor rahat olmaya çalışıyorum bebeğin heyecanı ile belki o an umursamam diye düşünüyorum. Zaten ameliyatıma perinatologum girecek o yönden de içim rahat senin ikinci zaten değil mi en azından neyle karsilasagini biliyorsun belirsizlik de biraz insanı deli ediyorBen önce bir bağırmıştım durun hissediyorum diyesonra sakin ol dediler ufak dokunuşlar o hissettiğim acı duymazsın dediler gerçekten de öyle oldu. Yani aslında hiçbir şey hisetmiyorsun düşünüp kendini korkutma. Evet iğne yapılırken hareket etmemek gerek ama bunun bilincinde olduğun için derin nefes alıp sakince bekliyorsun zaten bende de korku var sana anlatıyorum kendim de korkuyorum ama o an güç geliyor insana
Ameliyat esnasında sakinleştirici falan veriyorlar mı acaba ya ne kadar belden uyuşmuş olsak da orda canlı canlı bir seylerin olduğunu bilmek ürkütüyoCanım o iğne hiç korkulacak gibi degil. Ben hissetmedim bileDoğum anında da bebek çıkarken sallanıyorsun felan ama acı hiç hissedilmiyor tabii
İnşallah canım , sakinleştirici veriyorlar mı sezeryan esnasında? Ben serklaj ameliyatına giderken zangir zangir titriyordum anestezi yapılırken korkudan. Ondan sonra uyuyorsun ya bunda uyanik olacağım bir komplikasyon olmaz insallah elimde değil bu ameliyat konularinda aşırı panik oluyorum genel anestezi aldım daha önce bir kaç kez ama spinal falan olmadım hiç.Aynen canım kımıldamaman gerek çünkü milimlik oynama sana zarar verebilir Allah korusun felç ihtimali bile var diyorlar zaten biri seni tutup aşağı doğru eğil diyor uzun süren Bi işlem değil sakin olman yeterli ondan sonra yavaş yavaş uyuşuyorsun nereni tutarsa tutsun hissetmiyorsun
Ben 2 kez serklaj yaptırdım sakinleştirici yapmadılar bence zaten uyuşuksun istesen de kımıldayamıyorsun istesen yine genel yapmazlar mı acaba durumunu anlatsanAyy inşallah hemen olur biter yerini bulamayıp ugrastirirlar falan diye korkuyorum. İğneden çok huylanıyorum ne zaman damar yolu acsalar damarın patliyor mesela insan olumsuz düşününce illa başına geliyor rahat olmaya çalışıyorum bebeğin heyecanı ile belki o an umursamam diye düşünüyorum. Zaten ameliyatıma perinatologum girecek o yönden de içim rahat senin ikinci zaten değil mi en azından neyle karsilasagini biliyorsun belirsizlik de biraz insanı deli ediyor
Ameliyat esnasında sakinleştirici falan veriyorlar mı acaba ya ne kadar belden uyuşmuş olsak da orda canlı canlı bir seylerin olduğunu bilmek ürkütüyoEğitim araştırma Hastanesi'nde olcak doğum o yüzden eşim vs de yanıma giremiyor yanımda olsa belki beni oyalardi konusurdum
İnşallah canım , sakinleştirici veriyorlar mı sezeryan esnasında? Ben serklaj ameliyatına giderken zangir zangir titriyordum anestezi yapılırken korkudan. Ondan sonra uyuyorsun ya bunda uyanik olacağım bir komplikasyon olmaz insallah elimde değil bu ameliyat konularinda aşırı panik oluyorum genel anestezi aldım daha önce bir kaç kez ama spinal falan olmadım hiç.
Ben düşünüyorum canım aslında epidural de düşünmedim ama doktorum gerçekten çok acılı süreç mutlaka epidural almalısın dedi.Normal doğum yapacak olup epidural anestezi (prenses doğum)yaptirmayı planlayaniniz var mi
Loobex aldık canımKızlar hava nemlendirici aldıysanız hangi marka aldınız? Ben genel olarak nexusun ürünlerini beğeniyorum onu mu alsam önereceğiniz başka marka var mı?
Evet canım sakinlestirici yapiolar. Çünkü kızlar doğduktan sonra gözümü odamda açmıştımAyy inşallah hemen olur biter yerini bulamayıp ugrastirirlar falan diye korkuyorum. İğneden çok huylanıyorum ne zaman damar yolu acsalar damarın patliyor mesela insan olumsuz düşününce illa başına geliyor rahat olmaya çalışıyorum bebeğin heyecanı ile belki o an umursamam diye düşünüyorum. Zaten ameliyatıma perinatologum girecek o yönden de içim rahat senin ikinci zaten değil mi en azından neyle karsilasagini biliyorsun belirsizlik de biraz insanı deli ediyor
Ameliyat esnasında sakinleştirici falan veriyorlar mı acaba ya ne kadar belden uyuşmuş olsak da orda canlı canlı bir seylerin olduğunu bilmek ürkütüyoEğitim araştırma Hastanesi'nde olcak doğum o yüzden eşim vs de yanıma giremiyor yanımda olsa belki beni oyalardi konusurdum
İnşallah canım , sakinleştirici veriyorlar mı sezeryan esnasında? Ben serklaj ameliyatına giderken zangir zangir titriyordum anestezi yapılırken korkudan. Ondan sonra uyuyorsun ya bunda uyanik olacağım bir komplikasyon olmaz insallah elimde değil bu ameliyat konularinda aşırı panik oluyorum genel anestezi aldım daha önce bir kaç kez ama spinal falan olmadım hiç.
Ben kanz aldım oğluma yakın zamanda çok memnunum canım nebülizatör de ahu Baby almıştım o da çok iyi çıktı hem sessiz hem otomatik kapanıyor kendi bitince. Hem şarjla hem pille çalışıyorKızlar hava nemlendirici aldıysanız hangi marka aldınız? Ben genel olarak nexusun ürünlerini beğeniyorum onu mu alsam önereceğiniz başka marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?