Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benimde belime igne batar gibi sancı anlık girip girip cıkıyor belli bi süre sonra geciyor arada da adet sancısı gibi sancı oluyor

Kızlar hastane çantası hazırlıcam doktor öyle dediği için heyecanlandım bi cidden ben hiç hazır değilmişim
Ben 3 kıyafetten başka hiç bişey almadım zaten onlar bile yıkanmadı evde duruyor doğursam hastane beziyle kalacak herhalde yavrum bezi bile yok bugün benim de kasığım dolgun ya sırtını mı oraya döndü anlamadım

Günaydın kızlar. Sabah bir tartılıyım dedim 15 kilo almışım totalde. Daha 1-1 bucuk ayımız var acaba daha ne kadar alırım diye düsünmeye basladımsizde durumlar nedir?
Bende 15 kilo aldım dün tsh yüksek çıktı baya metabolizmam yavaşlamış birden hızlı kilo aldım doktor ilaç verdi

Kızlar hava nemlendirici aldıysanız hangi marka aldınız? Ben genel olarak nexusun ürünlerini beğeniyorum onu mu alsam önereceğiniz başka marka var mı?

Ayy inşallah hemen olur biter yerini bulamayıp ugrastirirlar falan diye korkuyorum. İğneden çok huylanıyorum ne zaman damar yolu acsalar damarın patliyor mesela insan olumsuz düşününce illa başına geliyor rahat olmaya çalışıyorum bebeğin heyecanı ile belki o an umursamam diye düşünüyorum. Zaten ameliyatıma perinatologum girecek o yönden de içim rahat senin ikinci zaten değil mi en azından neyle karsilasagini biliyorsun belirsizlik de biraz insanı deli ediyor

Canım o iğne hiç korkulacak gibi degil. Ben hissetmedim bile Doğum anında da bebek çıkarken sallanıyorsun felan ama acı hiç hissedilmiyor tabii
Ameliyat esnasında sakinleştirici falan veriyorlar mı acaba ya ne kadar belden uyuşmuş olsak da orda canlı canlı bir seylerin olduğunu bilmek ürkütüyo Eğitim araştırma Hastanesi'nde olcak doğum o yüzden eşim vs de yanıma giremiyor yanımda olsa belki beni oyalardi konusurdum

İnşallah canım , sakinleştirici veriyorlar mı sezeryan esnasında? Ben serklaj ameliyatına giderken zangir zangir titriyordum anestezi yapılırken korkudan. Ondan sonra uyuyorsun ya bunda uyanik olacağım bir komplikasyon olmaz insallah elimde değil bu ameliyat konularinda aşırı panik oluyorum genel anestezi aldım daha önce bir kaç kez ama spinal falan olmadım hiç.

Ben 2 kez serklaj yaptırdım sakinleştirici yapmadılar bence zaten uyuşuksun istesen de kımıldayamıyorsun istesen yine genel yapmazlar mı acaba durumunu anlatsan

Normal doğum yapacak olup epidural anestezi (prenses doğum )yaptirmayı planlayaniniz var mi
Ben düşünüyorum canım aslında epidural de düşünmedim ama doktorum gerçekten çok acılı süreç mutlaka epidural almalısın dedi.
Vajinal doğum düşünüyorum ama o konuda netim en azından tabi oğluşum nasıl gelmek isterse yine öyle gelecek

Evet canım sakinlestirici yapiolar. Çünkü kızlar doğduktan sonra gözümü odamda açmıştım

Kızlar hava nemlendirici aldıysanız hangi marka aldınız? Ben genel olarak nexusun ürünlerini beğeniyorum onu mu alsam önereceğiniz başka marka var mı?
Ben kanz aldım oğluma yakın zamanda çok memnunum canım nebülizatör de ahu Baby almıştım o da çok iyi çıktı hem sessiz hem otomatik kapanıyor kendi bitince. Hem şarjla hem pille çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…