Ayy inşallah hemen olur biter yerini bulamayıp ugrastirirlar falan diye korkuyorum. İğneden çok huylanıyorum ne zaman damar yolu acsalar damarın patliyor mesela insan olumsuz düşününce illa başına geliyor rahat olmaya çalışıyorum bebeğin heyecanı ile belki o an umursamam diye düşünüyorum. Zaten ameliyatıma perinatologum girecek o yönden de içim rahat senin ikinci zaten değil mi en azından neyle karsilasagini biliyorsun belirsizlik de biraz insanı deli ediyor
Ameliyat esnasında sakinleştirici falan veriyorlar mı acaba ya ne kadar belden uyuşmuş olsak da orda canlı canlı bir seylerin olduğunu bilmek ürkütüyo

Eğitim araştırma Hastanesi'nde olcak doğum o yüzden eşim vs de yanıma giremiyor yanımda olsa belki beni oyalardi konusurdum
İnşallah canım , sakinleştirici veriyorlar mı sezeryan esnasında? Ben serklaj ameliyatına giderken zangir zangir titriyordum anestezi yapılırken korkudan. Ondan sonra uyuyorsun ya bunda uyanik olacağım bir komplikasyon olmaz insallah elimde değil bu ameliyat konularinda aşırı panik oluyorum genel anestezi aldım daha önce bir kaç kez ama spinal falan olmadım hiç.