Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Çok sevindim iyi olmanıza bebeğin sağlığı da iyi demek ki bir sorun görse zaten söylerdi

Ayy hadi gözün aydın canım Bebelerimiz aksiyonu seviyor

Beslenme dikkat edip protein ağırlıklı yersen fark büyük ihtimalle kapanır

Anladım canım, merak ettim benim 29 çıktı bi ara bi problem yok dedi doktor da o yüzden merak ettim. Herhalde bu değerler baya düşük olduğu için hissedilmiyo bence.
Bide bende enfeksiyon var o ağrı yapabilir dedi bebişte tekme atıyordu hep oda yüksek çıkarmış olabilir

elfida39 ne yaptın canım? Bebek hareketlendi mi? Bazen sakinleşebiliyorlar pozisyona göre.

T tufiberry sen nasılsın, bebiş nasıl?
Ben cok korkrm panik oldum girtim sansima hastanede kadin dogumcuda varmis kontrol etti poziston degistirmis ve misil misil uyuyor hanfendi bir sorunn yok icim rahatladi biraz beklesem uyanicakmis aslinda ama iwte panik oldum

Ben cok korkrm panik oldum girtim sansima hastanede kadin dogumcuda varmis kontrol etti poziston degistirmis ve misil misil uyuyor hanfendi bir sorunn yok icim rahatladi biraz beklesem uyanicakmis aslinda ama iwte panik oldum
Çok sevindim canım

Çok sevindim seviyolar korkutmayı

Dün nstde hiç sancım çıkmadı bugün yine kasıklarıma acı bı ağrı giriyo Dr bebek iri rahim doguma hazir görüp erken doğum olabilir dedi hiç böyle bişey yaşayan oldumu iri bebek erken doğum riski mıdır

Benim kadin dogm cerrahi arkadasim var onunla sk sk knusuyorum sohbet sirqsinda soyle soylemisti dogumu anne baslatmaz bebek baslatir bebek ne zaman plesentanin ona yeterli besini oksijeni tasimadigina karar verir o zaman vucudu terk etmek ister rahim.agzi ile.ilgili bir problem olmadigi surece erken dogumlar hep plesenta kaynakli olur dedi iri bebegn ne alakasi varmis olayla pek anlamadm demkki beslenmen bebege cok yaramis masallah onde gidiyor

Benim de çok fena akıntım var 1 aydır. Doğuma yaklaştıkça artması normal dedi doktorum benim de camasirim birden ıslanıyor ve akintimin rengi ve bazen beyaz bazen de sarı renk ama normalmiş. Yeşil ve ağır koku olmadigi surece endişelenmene gerek yok sarı akıntı normalde enfeksiyon belirtisidir ama gebelikte normaldir korkmam gereken tek akıntı rengi yeşil renk dedi. Tahlillerin temiz çıktıysa bence çok kafaya takma.
Yarm saat once fark ettim ki bebis cok sakin yani o sert sert tekmeler vs yok birqz korktm acikcasi gozlemliycem 1 2 saat hala ayniysa bi gidicem acile
Benim bebiş erkek, eskiden tekmelerinden havalara hopluyordum canim yaniyordu. Son zamanlarda hiç tekme yok sadece yer değiştirme ufak tefek esneme hareketlerini falan hissediyorum doktora söyledim hareketleri azaldı diye ama her şey normaldi yolundaydı. Bebeklerimiz baya büyüdü artık çok rahat hareket edebilecekleri kadar alanları yok Sen yine de için rahat etmesini istiyorsan git doktora ama çok da panik yapma.

Selam kizlar ben 20:00 civarı eve geldim ilaç tedavisi bittiğinde kasilmam kalmamıştı sadece karnım full sertti sonra yumuşamaya başladı oda. Nste girdim 25 ten yukarı çıkmadı. Eve saldı beni drum endol fitil ve progestan verdi 3x1 olarak. Yine olursa yine gidicem eve geldiğim gibi ilk isim duş alıp çantami hszirlamak oldu Allah'tan kafamda herşey hazırdı herşey yıkanıp utulenmisti steril edilmişti sadece listeye bakarak alıp koydum artık ne zaman isterse o zaman gelecek meleğim

elfida39 ne yaptın canım? Bebek hareketlendi mi? Bazen sakinleşebiliyorlar pozisyona göre.

T tufiberry sen nasılsın, bebiş nasıl?

Beni taburcu ettiler, çiçeğim bayramda hastanede kalacak çıkmaz dediler. Her gün babası ile bir kere görme hakkımız var. Durumu iyi ama toparlaması gerekir dediler.

Beklemek dünyanın en zor şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…