- 31 Ağustos 2024
- 176
- 128
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.781
Günü günlerine tutmuyor çoğu zaman canım genel haline bak, 30-31 bende de öyleydi çoğu zamanYarm saat once fark ettim ki bebis cok sakin yani o sert sert tekmeler vs yok birqz korktm acikcasi gozlemliycem 1 2 saat hala ayniysa bi gidicem acile
Çok sevindim iyi olmanızaKızlarrrr 2 saat doktordaydım desem yeri. Bence Ankara’nın en iyi doktorlarından birine gittim ara ara gidiyorum zaten kendisine. Baktı herşeye suyu gayet yerinde dedi 14 müş 7 altına düşünce endişeleniriz dedi. Plesenta gayet olması gerektiği gibi beslenmeyle alakalı bi sorun yok dedi dopler baktı o da çok iyi dedi Nst ye girdim sancım vs çıkmadı. Bebeğin kalp atışları da çok normal dedi. Ve evet karın çevresi iki hafta kadar geride ama bunun yanında endişe edeceğim durumlar yok hareketleri vs çok iyi dedi. 2 haftaya kadar olan gerilik normaldir bunun açılmaması gerekir dedi. Beslenmeye dikkat et öğün atlama asla dedi ben de atlıyorum ister istemez. Protein kefir kuruyemiş va bu şekilde sabah iki yumurta yemeye çalış dedi bu fark kapanmaz değil kapanır ha kapanmadı mı çok sorun değil önemli olan farkın açılmaması böyle kalması dedi. İki saat benimle konuştu ve çok detaylı muayene etti. Bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı kendi de sağolsun içime su serpti. 34 olmuşsun artık 10 günde bi görünmeni istiyorum doktora dedi bana uzak olmasa hep gelirim ama bana ters hocanın yeri bende durumlar bu
30 üstü çıktı doktor sancın var dedi bende hissetmiyorum birşey dedimCanım sancım çıktı derken mesela kaç çıktı
Ayy hadi gözün aydın canımKızlarrrr 2 saat doktordaydım desem yeri. Bence Ankara’nın en iyi doktorlarından birine gittim ara ara gidiyorum zaten kendisine. Baktı herşeye suyu gayet yerinde dedi 14 müş 7 altına düşünce endişeleniriz dedi. Plesenta gayet olması gerektiği gibi beslenmeyle alakalı bi sorun yok dedi dopler baktı o da çok iyi dedi Nst ye girdim sancım vs çıkmadı. Bebeğin kalp atışları da çok normal dedi. Ve evet karın çevresi iki hafta kadar geride ama bunun yanında endişe edeceğim durumlar yok hareketleri vs çok iyi dedi. 2 haftaya kadar olan gerilik normaldir bunun açılmaması gerekir dedi. Beslenmeye dikkat et öğün atlama asla dedi ben de atlıyorum ister istemez. Protein kefir kuruyemiş va bu şekilde sabah iki yumurta yemeye çalış dedi bu fark kapanmaz değil kapanır ha kapanmadı mı çok sorun değil önemli olan farkın açılmaması böyle kalması dedi. İki saat benimle konuştu ve çok detaylı muayene etti. Bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı kendi de sağolsun içime su serpti. 34 olmuşsun artık 10 günde bi görünmeni istiyorum doktora dedi bana uzak olmasa hep gelirim ama bana ters hocanın yeri bende durumlar bu
Beslenme dikkat edip protein ağırlıklı yersen fark büyük ihtimalle kapanırKızlarrrr 2 saat doktordaydım desem yeri. Bence Ankara’nın en iyi doktorlarından birine gittim ara ara gidiyorum zaten kendisine. Baktı herşeye suyu gayet yerinde dedi 14 müş 7 altına düşünce endişeleniriz dedi. Plesenta gayet olması gerektiği gibi beslenmeyle alakalı bi sorun yok dedi dopler baktı o da çok iyi dedi Nst ye girdim sancım vs çıkmadı. Bebeğin kalp atışları da çok normal dedi. Ve evet karın çevresi iki hafta kadar geride ama bunun yanında endişe edeceğim durumlar yok hareketleri vs çok iyi dedi. 2 haftaya kadar olan gerilik normaldir bunun açılmaması gerekir dedi. Beslenmeye dikkat et öğün atlama asla dedi ben de atlıyorum ister istemez. Protein kefir kuruyemiş va bu şekilde sabah iki yumurta yemeye çalış dedi bu fark kapanmaz değil kapanır ha kapanmadı mı çok sorun değil önemli olan farkın açılmaması böyle kalması dedi. İki saat benimle konuştu ve çok detaylı muayene etti. Bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı kendi de sağolsun içime su serpti. 34 olmuşsun artık 10 günde bi görünmeni istiyorum doktora dedi bana uzak olmasa hep gelirim ama bana ters hocanın yeri bende durumlar bu
Anladım canım, merak ettim benim 29 çıktı bi ara bi problem yok dedi doktor da o yüzden merak ettim. Herhalde bu değerler baya düşük olduğu için hissedilmiyo bence.30 üstü çıktı doktor sancın var dedi bende hissetmiyorum birşey dedim
Bide bende enfeksiyon var o ağrı yapabilir dedi bebişte tekme atıyordu hep oda yüksek çıkarmış olabilirAnladım canım, merak ettim benim 29 çıktı bi ara bi problem yok dedi doktor da o yüzden merak ettim. Herhalde bu değerler baya düşük olduğu için hissedilmiyo bence.
Ben cok korkrm panik oldum girtim sansima hastanede kadin dogumcuda varmis kontrol etti poziston degistirmis ve misil misil uyuyor hanfendi
Çok sevindim canımBen cok korkrm panik oldum girtim sansima hastanede kadin dogumcuda varmis kontrol etti poziston degistirmis ve misil misil uyuyor hanfendibir sorunn yok icim rahatladi biraz beklesem uyanicakmis aslinda ama iwte panik oldum
Çok sevindim seviyolar korkutmayıBen cok korkrm panik oldum girtim sansima hastanede kadin dogumcuda varmis kontrol etti poziston degistirmis ve misil misil uyuyor hanfendibir sorunn yok icim rahatladi biraz beklesem uyanicakmis aslinda ama iwte panik oldum
Sorma cicegm hemde ne korrkutmaÇok sevindim seviyolar korkutmayı
İlk kez duydum ve saçma geldiDün nstde hiç sancım çıkmadı bugün yine kasıklarıma acı bı ağrı giriyo Dr bebek iri rahim doguma hazir görüp erken doğum olabilir dedi hiç böyle bişey yaşayan oldumu iri bebek erken doğum riski mıdır
Benim kadin dogm cerrahi arkadasim var onunla sk sk knusuyorum sohbet sirqsinda soyle soylemisti dogumu anne baslatmaz bebek baslatir bebek ne zaman plesentanin ona yeterli besini oksijeni tasimadigina karar verir o zaman vucudu terk etmek ister rahim.agzi ile.ilgili bir problem olmadigi surece erken dogumlar hep plesenta kaynakli olur dedi iri bebegn ne alakasi varmis olayla pek anlamadm demkki beslenmen bebege cok yaramis masallah onde gidiyorDün nstde hiç sancım çıkmadı bugün yine kasıklarıma acı bı ağrı giriyo Dr bebek iri rahim doguma hazir görüp erken doğum olabilir dedi hiç böyle bişey yaşayan oldumu iri bebek erken doğum riski mıdır
Benim de çok fena akıntım var 1 aydır. Doğuma yaklaştıkça artması normal dedi doktorum benim de camasirim birden ıslanıyor ve akintimin rengi ve bazen beyaz bazen de sarı renk ama normalmiş. Yeşil ve ağır koku olmadigi surece endişelenmene gerek yok sarı akıntı normalde enfeksiyon belirtisidir ama gebelikte normaldir korkmam gereken tek akıntı rengi yeşil renk dedi. Tahlillerin temiz çıktıysa bence çok kafaya takma.Kızlar ben dün idrar ve kan tahlili yaptırdım doktorumun isteği üzerine. Henüz baktıramadım sonuca, idrar temiz görünüyor fakat benim akıntım oluyor bazen şeffaf bazen beyaz gibi bu normal mi acaba? Sürekli çamaşır değiştirmekten sinirim bozuldu.
Benim bebiş erkek, eskiden tekmelerinden havalara hopluyordum canim yaniyordu. Son zamanlarda hiç tekme yok sadece yer değiştirme ufak tefek esneme hareketlerini falan hissediyorum doktora söyledim hareketleri azaldı diye ama her şey normaldi yolundaydı. Bebeklerimiz baya büyüdü artık çok rahat hareket edebilecekleri kadar alanları yokYarm saat once fark ettim ki bebis cok sakin yani o sert sert tekmeler vs yok birqz korktm acikcasi gozlemliycem 1 2 saat hala ayniysa bi gidicem acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?