• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim de çok fena akıntım var 1 aydır. Doğuma yaklaştıkça artması normal dedi doktorum benim de camasirim birden ıslanıyor ve akintimin rengi ve bazen beyaz bazen de sarı renk ama normalmiş. Yeşil ve ağır koku olmadigi surece endişelenmene gerek yok sarı akıntı normalde enfeksiyon belirtisidir ama gebelikte normaldir korkmam gereken tek akıntı rengi yeşil renk dedi. Tahlillerin temiz çıktıysa bence çok kafaya takma.

Benim bebiş erkek, eskiden tekmelerinden havalara hopluyordum canim yaniyordu. Son zamanlarda hiç tekme yok sadece yer değiştirme ufak tefek esneme hareketlerini falan hissediyorum doktora söyledim hareketleri azaldı diye ama her şey normaldi yolundaydı. Bebeklerimiz baya büyüdü artık çok rahat hareket edebilecekleri kadar alanları yok ☺️ Sen yine de için rahat etmesini istiyorsan git doktora ama çok da panik yapma.
Çok teşekkür ederim canim 🥰🌼

Selam kizlar ben 20:00 civarı eve geldim ilaç tedavisi bittiğinde kasilmam kalmamıştı sadece karnım full sertti sonra yumuşamaya başladı oda. Nste girdim 25 ten yukarı çıkmadı. Eve saldı beni drum endol fitil ve progestan verdi 3x1 olarak. Yine olursa yine gidicem eve geldiğim gibi ilk isim duş alıp çantami hszirlamak oldu Allah'tan kafamda herşey hazırdı herşey yıkanıp utulenmisti steril edilmişti sadece listeye bakarak alıp koydum artık ne zaman isterse o zaman gelecek meleğim 🥹
İnşallah vaktinde sağlıkla gelmesi nasip olsun. İkiniz de sağlıklı iyi olun en önemlisi bu. 🥹🙏🏻

Selam kizlar ben 20:00 civarı eve geldim ilaç tedavisi bittiğinde kasilmam kalmamıştı sadece karnım full sertti sonra yumuşamaya başladı oda. Nste girdim 25 ten yukarı çıkmadı. Eve saldı beni drum endol fitil ve progestan verdi 3x1 olarak. Yine olursa yine gidicem eve geldiğim gibi ilk isim duş alıp çantami hszirlamak oldu Allah'tan kafamda herşey hazırdı herşey yıkanıp utulenmisti steril edilmişti sadece listeye bakarak alıp koydum artık ne zaman isterse o zaman gelecek meleğim 🥹
Ah kuzumm bugun benide korkuttu prenses ama sancm vs cikmadi saglikla gelsin insallah inci kuşum

İlk kez duydum ve saçma geldi
Ben de ilk defa duydum ama şöyle de bir durum var sancım çıkmadı nst'de ama sanki bebek böyle tam kasıklarımda yani çok aşağıda duruyor acaba doktor o yüzden mi o şekilde bir şey söyledi bilmiyorum rahim doğuma hazır deyip başlayabiliyormuş bir de benim 3 olduğu için belki ondan demiştir benim de aklıma şimdi geldi inanın

Ben de ilk defa duydum ama şöyle de bir durum var sancım çıkmadı nst'de ama sanki bebek böyle tam kasıklarımda yani çok aşağıda duruyor acaba doktor o yüzden mi o şekilde bir şey söyledi bilmiyorum rahim doğuma hazır deyip başlayabiliyormuş bir de benim 3 olduğu için belki ondan demiştir benim de aklıma şimdi geldi inanın
Benimki de rahim ağzına 1.5 cm uzaklıkta ama bazen kasıkta bazen daha aşağıda bazen yukarı da hissediyorum sancın olursa tutmaz dikiş artık diyorlar ney 3 canım

Benimki de rahim ağzına 1.5 cm uzaklıkta ama bazen kasıkta bazen daha aşağıda bazen yukarı da hissediyorum sancın olursa tutmaz dikiş artık diyorlar ney 3 canım
Yani benim 3 hamileliğim Bir tane de çok önceden düşüğüm var hani o yüzden daha çabuk doğabilirmiş Bir de iri olduğu için rahim kendini hazır hissediyormuş Ne bileyim daha neler duyacağız bakalım

Benim kadin dogm cerrahi arkadasim var onunla sk sk knusuyorum sohbet sirqsinda soyle soylemisti dogumu anne baslatmaz bebek baslatir bebek ne zaman plesentanin ona yeterli besini oksijeni tasimadigina karar verir o zaman vucudu terk etmek ister rahim.agzi ile.ilgili bir problem olmadigi surece erken dogumlar hep plesenta kaynakli olur dedi iri bebegn ne alakasi varmis olayla pek anlamadm demkki beslenmen bebege cok yaramis masallah onde gidiyor
Bebek o kadar aşağıda duruyor ki sanki en ufak bir şey de gelecek gibi o yüzden bu şekilde bir şey söyledi anlamadım Bir de 3 hamileliğim olduğu için etraftan da diyorlar hani daha çabuk doğar diğerlerine göre diye belki de onun için söylemiştir pek anlamadım ben de şaşırdım İlk defa duydum

Kızlar ya hastaneden çıktım eve geldim biraz da trafik vardı 1 buçuk saati buldu eve gelmemiz. Uzanarak geldim tam yatmasamda. Evde dolaşırken biraz rahimde ağrı olur gibi oluyo. Uzanıyorum geçiyo. Bi de böyle sol kasığımda batma gibi bişe oluyo geçiyo ne bu böyle anlamadım. Uzun yolculuktan dolayı mı böyle oldu acaba.

Beni taburcu ettiler, çiçeğim bayramda hastanede kalacak çıkmaz dediler. Her gün babası ile bir kere görme hakkımız var. Durumu iyi ama toparlaması gerekir dediler.

Beklemek dünyanın en zor şeyi.
Canımm hayırlı olsun gözünüz aydın rabbim tez vakitte kavuştursun evladınla onu da alın gelin evinize koynunda yatsin insallah ❤️
Ay doğumlar bir bir başladı kızlar

Benimki de iri bebek genellikle karnımın sol tarafında hissediyorum hareketlerini. Dediğin gibi konumuyla alakalı bi şeyden bahsetti herhalde doktorun. Ama bir sonraki kontrolünüzde tekrar sor bence. Rahim ağzı uzunluğu ve plasenta suyunun iyi olması önemli sanırım bu konuda.

T tufiberry erken gelmiş ama şükür ki sağlıkla gelmiş 🤲🏼
Biran önce toparlar ve kavusursunuz inşallah 🌸
buketkanbur buketkanbur sana da çok geçmiş olsun tatlım,inşallah bebeğin vaktini bekler 🤲🏼
Artık bir süre siteye cok bakamayinca grupta hareketlenmeler baslamis kızlar , bir süre sonra bu hareketlilik daha da artmaya baslayacak 😊 hepimiz vaktinde sağlıkla kavuşalım, güzel haberler ile gelelim 🌸

Kızlar ya hastaneden çıktım eve geldim biraz da trafik vardı 1 buçuk saati buldu eve gelmemiz. Uzanarak geldim tam yatmasamda. Evde dolaşırken biraz rahimde ağrı olur gibi oluyo. Uzanıyorum geçiyo. Bi de böyle sol kasığımda batma gibi bişe oluyo geçiyo ne bu böyle anlamadım. Uzun yolculuktan dolayı mı böyle oldu acaba.
Bence ayaklarının altına yastık koyup uyumayı dene canım sabah şikayetin devam ederse sorarsın yine doktoruna

Benimki de iri bebek genellikle karnımın sol tarafında hissediyorum hareketlerini. Dediğin gibi konumuyla alakalı bi şeyden bahsetti herhalde doktorun. Ama bir sonraki kontrolünüzde tekrar sor bence. Rahim ağzı uzunluğu ve plasenta suyunun iyi olması önemli sanırım bu konuda.
Suyu rahim ağzı uzunluğu falan iyi dedi bende hiç sormadım sadece olasılıklardan bahsetti

Kızlar bebek sert ve aşırı hareketler yapıyor uyuyamadım sağ tarafıma yığıldı orada çok sert hareketler yapıyor canımı acıtıyor bildiğin

Back
X