Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim kv çok yaşlı torununu sevmeye gelecek gelsin tabi ama o gelince muhtemelen geleni gideni çok olur görümcemi hiç istemiyorum her yerde sigara içiyor leş gibi kokuyor ev o gelince 😣
Bunları düşünüp stres olmak istemiyorum 😵‍💫
Çok haklısın canım ama orası senin evin, senin kuralların o nedenle sigara konusunu kesin bir dille söyle o çok önemli. Benim eşim ve annem de kullanıyor ama sadece balkonda içiliyor bizim evde sonrasında iyice ellerini, yüzlerini yıkayacaklar hemen bebeğe yaklaşmayacaklar. Şimdiden kurallarını koy, eşinin tavrı çok önemli sen söyleyemiyorsan eşin söylesin herkesin kendi ailesine nazı geçer.

Çok haklısın canım ama orası senin evin, senin kuralların o nedenle sigara konusunu kesin bir dille söyle o çok önemli. Benim eşim ve annem de kullanıyor ama sadece balkonda içiliyor bizim evde sonrasında iyice ellerini, yüzlerini yıkayacaklar hemen bebeğe yaklaşmayacaklar. Şimdiden kurallarını koy, eşinin tavrı çok önemli sen söyleyemiyorsan eşin söylesin herkesin kendi ailesine nazı geçer.

Evet çok haklısınız
Gebeliğin her süreci çok hassas sağ Salim atlatalım inş 😵‍💫

Çok normal canım hormonlardan. Benim de kafamda kırk düşünce şu nasıl olacak aman bu nasıl olacak diye diye eşimi de strese sokuyorum istemeden. Biraz rahat olmak lazım bebişlerimiz için sağ salim doğuralım inşallah. Bu günler de geçecek 🫶🏻
En zor zamanlara girdik ama neyse ki çok az kaldı diye kendimi avutuyorum canım 🥹 doğum sonrasını düşünmek istemiyorum ama sanırım o bilinmezlik süreci şuanda kafamı kurcalıyor. El birliğiyle atlatacağız inşallah 🙏🥹

Tepkilerin normal ama sen yine sakin kalmaya çalış bebiş de stresi hissediyor
Eşin zaten seni öyle görünce daha hassas davranacaktır 🥰🙏🏻
Nasıl hissediyor hemde bugün çok iyi anladım 🥹 önce baya hareketsiz durdu sonra deli gibi tekmeledi beni, eşim diyor delirme sırası kızımızda mı 😬 bir de dişi kedimiz var eşime diyorum yandın sen kızların içinde hayat kolay olmayacak 😬🤭

Kızlar doğumdan sonrası için planınız nedir evde yatılı kalacak birileri olacak mı
Annem gelecek çalışmam gerekiyor uzaktan da olsa işleri yönetmem lazım ne kadar doğum izninde de olsam işten %100 kopamayacağım
Kayın validem de gelecekmiş Bugün görümcem bende 3 gün kalırım diyor biraz stres oldum istemiyorum hiç
Zaten zor geçiyormuş günler kayın validem köyden gelince yanına gelen giden olur bana ekstra iş olur bilmiyorum kırmak da istemiyorum
Benim evim küçük ve hastanede anneme yakın diye doğum sonrası annemde kalacağız bir süre, o da strese sokuyor beni sanırım ister istemez kendi evini istiyor insan anne evide olsa 🥹 annem kısa bir süre sonra çalışmaya başlayacak, kayınvalidem sonrasında ben gelirim hallederiz diyor ama sanırım eşimle ben büyük mücadeleye gireceğiz baş başa. Kolay bir doğum olsun da hızlı ayaklanayım diye dua ediyorum 🤲🥹

Kızlar doğumdan sonrası için planınız nedir evde yatılı kalacak birileri olacak mı
Annem gelecek çalışmam gerekiyor uzaktan da olsa işleri yönetmem lazım ne kadar doğum izninde de olsam işten %100 kopamayacağım
Kayın validem de gelecekmiş Bugün görümcem bende 3 gün kalırım diyor biraz stres oldum istemiyorum hiç
Zaten zor geçiyormuş günler kayın validem köyden gelince yanına gelen giden olur bana ekstra iş olur bilmiyorum kırmak da istemiyorum
Annem gelecek canım o gidince kv gelir çok durmaz heralde bilmiyorum haziran ortası gibi gelecek oğlunun üni sınavı varmış . Doğum sonrası ne kadar az insan o kadar rahatlık bence

Hıçkırıkların siddeti arttı mı sizde de ? Önceden minik kalp atışı gibiydi, bir süredir tekme gibi güçlü hissediyorum dışarıdan da belli oluyor
Çok şiddetli hıçkırıyor ve uzun sürüyor, günde 4-5 kez oluyor bazen ben yoruluyorum inan, uzun sürünce sinirleniyor sert hareketlere başlıyor 😬 uykudan uyanıyorum bazen hıçkırığı tutunca…

En zor zamanlara girdik ama neyse ki çok az kaldı diye kendimi avutuyorum canım 🥹 doğum sonrasını düşünmek istemiyorum ama sanırım o bilinmezlik süreci şuanda kafamı kurcalıyor. El birliğiyle atlatacağız inşallah 🙏🥹
Doğum sonrası benim de çok kafamı kurcalıyor o lohusa kafasıyla strese girmemek ve kimsenin kalbini kırmak istemiyorum onu bile düşünüp strese giriyorum 🤣

Bende gurbetteyim tek başıma ablam gelecek ilk başta o gidince kayınvalidem gelecek herkesin aynı anda gelmesini istemedim bende kalabalık kaldıramam diye

Nasıl hissediyor hemde bugün çok iyi anladım 🥹 önce baya hareketsiz durdu sonra deli gibi tekmeledi beni, eşim diyor delirme sırası kızımızda mı 😬 bir de dişi kedimiz var eşime diyorum yandın sen kızların içinde hayat kolay olmayacak 😬🤭

ayy bizimde dişi kedimiz var ama eşime aşık 🥺 hep peşinde hep onunla
Dişi kedi bile babacı oluyor 🫣

Çok şiddetli hıçkırıyor ve uzun sürüyor, günde 4-5 kez oluyor bazen ben yoruluyorum inan, uzun sürünce sinirleniyor sert hareketlere başlıyor 😬 uykudan uyanıyorum bazen hıçkırığı tutunca…

Evet canim benimde son gunlerde oyle hatta baya sık olmaya basladı😀
Bir yandan hıçkırıp bir yandan kaburgalarımı tekmeliyor ya, kafası aşağıda ,resmen makatımda hissediyorum acayip şiddetli😂 herkeste aynıysa normal o zaman 😆

Selam kızlarrr. Dün bayramın ilk günü benim de bebe ilk defa bu kadar cok hareketliydi neredeyse hic uyumadı diyebilirim🥹sağ kaburgama sürekli baskı yaptı. Hic rahatım yoktu ama bugün daha iyiyim. Sanki haftamız artıkca sığamadığı için daha çok hareketlendi gibi geliyor 🥺 normalde hafta artıkca hareketler azalabilir diyorlar ama bende tam tersi oldu. Bir de dün tüm gün kayınvalidemlerdeydim. İnsanın gercekten evi gibisi yok, oğlum onun gerginliğini bile hissetmiş olabilir🙈 Doğuma da hem annem hem de babam birlikte gelecekler. Umarım güzel bir doğum olur hepimiz için zaman çok yaklaştı🙏🏻

Back
X