- 3 Eylül 2015
- 1.529
- 1.941
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.081
Çok haklısın canım ama orası senin evin, senin kuralların o nedenle sigara konusunu kesin bir dille söyle o çok önemli. Benim eşim ve annem de kullanıyor ama sadece balkonda içiliyor bizim evde sonrasında iyice ellerini, yüzlerini yıkayacaklar hemen bebeğe yaklaşmayacaklar. Şimdiden kurallarını koy, eşinin tavrı çok önemli sen söyleyemiyorsan eşin söylesin herkesin kendi ailesine nazı geçer.Benim kv çok yaşlı torununu sevmeye gelecek gelsin tabi ama o gelince muhtemelen geleni gideni çok olur görümcemi hiç istemiyorum her yerde sigara içiyor leş gibi kokuyor ev o gelince
Bunları düşünüp stres olmak istemiyorum
Çok haklısın canım ama orası senin evin, senin kuralların o nedenle sigara konusunu kesin bir dille söyle o çok önemli. Benim eşim ve annem de kullanıyor ama sadece balkonda içiliyor bizim evde sonrasında iyice ellerini, yüzlerini yıkayacaklar hemen bebeğe yaklaşmayacaklar. Şimdiden kurallarını koy, eşinin tavrı çok önemli sen söyleyemiyorsan eşin söylesin herkesin kendi ailesine nazı geçer.
Ben çıktım canım, bebiş de iyi ama küvezde zamanını doldurmayı bekliyorTugcecim bebegin nasil? Sen çıktın mı hastaneden?
En zor zamanlara girdik ama neyse ki çok az kaldı diye kendimi avutuyorum canımÇok normal canım hormonlardan. Benim de kafamda kırk düşünce şu nasıl olacak aman bu nasıl olacak diye diye eşimi de strese sokuyorum istemeden. Biraz rahat olmak lazım bebişlerimiz için sağ salim doğuralım inşallah. Bu günler de geçecek
Nasıl hissediyor hemde bugün çok iyi anladımTepkilerin normal ama sen yine sakin kalmaya çalış bebiş de stresi hissediyor
Eşin zaten seni öyle görünce daha hassas davranacaktır
Benim evim küçük ve hastanede anneme yakın diye doğum sonrası annemde kalacağız bir süre, o da strese sokuyor beni sanırım ister istemez kendi evini istiyor insan anne evide olsaKızlar doğumdan sonrası için planınız nedir evde yatılı kalacak birileri olacak mı
Annem gelecek çalışmam gerekiyor uzaktan da olsa işleri yönetmem lazım ne kadar doğum izninde de olsam işten %100 kopamayacağım
Kayın validem de gelecekmiş Bugün görümcem bende 3 gün kalırım diyor biraz stres oldum istemiyorum hiç
Zaten zor geçiyormuş günler kayın validem köyden gelince yanına gelen giden olur bana ekstra iş olur bilmiyorum kırmak da istemiyorum
Annem gelecek canım o gidince kv gelir çok durmaz heralde bilmiyorum haziran ortası gibi gelecek oğlunun üni sınavı varmış . Doğum sonrası ne kadar az insan o kadar rahatlık benceKızlar doğumdan sonrası için planınız nedir evde yatılı kalacak birileri olacak mı
Annem gelecek çalışmam gerekiyor uzaktan da olsa işleri yönetmem lazım ne kadar doğum izninde de olsam işten %100 kopamayacağım
Kayın validem de gelecekmiş Bugün görümcem bende 3 gün kalırım diyor biraz stres oldum istemiyorum hiç
Zaten zor geçiyormuş günler kayın validem köyden gelince yanına gelen giden olur bana ekstra iş olur bilmiyorum kırmak da istemiyorum
Çok şiddetli hıçkırıyor ve uzun sürüyor, günde 4-5 kez oluyor bazen ben yoruluyorum inan, uzun sürünce sinirleniyor sert hareketlere başlıyorHıçkırıkların siddeti arttı mı sizde de ? Önceden minik kalp atışı gibiydi, bir süredir tekme gibi güçlü hissediyorum dışarıdan da belli oluyor
EvetHıçkırıkların siddeti arttı mı sizde de ? Önceden minik kalp atışı gibiydi, bir süredir tekme gibi güçlü hissediyorum dışarıdan da belli oluyor
Doğum sonrası benim de çok kafamı kurcalıyor o lohusa kafasıyla strese girmemek ve kimsenin kalbini kırmak istemiyorum onu bile düşünüp strese giriyorumEn zor zamanlara girdik ama neyse ki çok az kaldı diye kendimi avutuyorum canımdoğum sonrasını düşünmek istemiyorum ama sanırım o bilinmezlik süreci şuanda kafamı kurcalıyor. El birliğiyle atlatacağız inşallah
Ben şuan 35+2 yim normal olacak bi sıkıntı çıkmazsa ilk doğum erkek bebek 42. Haftayı zorlar diye düşünüyorumİçimden bir ses çoğumuzun Nisan'da patır patır doğuracaz diyor
Bende gurbetteyim tek başıma ablam gelecek ilk başta o gidince kayınvalidem gelecek herkesin aynı anda gelmesini istemedim bende kalabalık kaldıramam diyeKızlar doğumdan sonrası için planınız nedir evde yatılı kalacak birileri olacak mı
Evet canim benimde son gunlerde oyle hatta baya sık olmaya basladıHıçkırıkların siddeti arttı mı sizde de ? Önceden minik kalp atışı gibiydi, bir süredir tekme gibi güçlü hissediyorum dışarıdan da belli oluyor
Hıçkırması iyi bisey degil mi??son zamanlarda benimdeÇok şiddetli hıçkırıyor ve uzun sürüyor, günde 4-5 kez oluyor bazen ben yoruluyorum inan, uzun sürünce sinirleniyor sert hareketlere başlıyoruykudan uyanıyorum bazen hıçkırığı tutunca…
Nasıl hissediyor hemde bugün çok iyi anladımönce baya hareketsiz durdu sonra deli gibi tekmeledi beni, eşim diyor delirme sırası kızımızda mı bir de dişi kedimiz var eşime diyorum yandın sen kızların içinde hayat kolay olmayacak
Çok şiddetli hıçkırıyor ve uzun sürüyor, günde 4-5 kez oluyor bazen ben yoruluyorum inan, uzun sürünce sinirleniyor sert hareketlere başlıyoruykudan uyanıyorum bazen hıçkırığı tutunca…
Bir yandan hıçkırıp bir yandan kaburgalarımı tekmeliyor ya, kafası aşağıda ,resmen makatımda hissediyorum acayip şiddetliEvet canim benimde son gunlerde oyle hatta baya sık olmaya basladı
Evet evet iyi bir şeyHıçkırması iyi bisey degil mi??son zamanlarda benimde
Aynı bizim kedimizde öyle, eşim işteyken zorda kaldığı için benim yanıma geliyor, “yoklukta gider” diyor benim için heraldeayy bizimde dişi kedimiz var ama eşime aşıkhep peşinde hep onunla
Dişi kedi bile babacı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?