• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ama bu akıntı idrar yolu ile değil vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyor ya da mantardan. Alttan kontrol etmesi gerekti. Yanma, kaşıntı gibi belirti olmasa da bende enfeksiyon çıkmıştı. Bir sonraki kontrolünde muhakkak kontrol ettir canım.
Çok teşekkür ederim canim öyle yapayım 🤗🌼

Doktordan doktora değişiyor canım bazıları 32 bazıları 34 te başlatıyor nst yi, bebekte sorun olduğundan değildir endişelenme, 32 hafta keskin bir çizgi gibi hemen hemen herkeste sancı ağrı kasılmanın en yoğun olduğu hafta, o yüzden bakmak istemiş olabilir.
İnşallah öyledir normalde dünyanın en rahat insanı olabilirim ama bu hamilelik beni tam bir evham kraliçesi yaptı 😬

Benimde az önce en yüksek 29 u gördüm de. Nefes alışımla bile değişiyo aslında. Derin nefes alıyorum yükseliyo, sonra verirken düşüyo. Sancın var denmesi için internette 40 ve üstü yazıyoda. Nedir doğrusu acaba
Bilmiyoruz valla canım doktorlar neye göre yorumluyorsa

Kizlar yatış verdi Dr progestan iğne bir fitil bir de serum yapıldı gelmek istiyormuş Hanfendi kasilmam varmış
Canım geçmiş olsun pozitif düşün hicbisi olmaz inşallah benim arkadasimin da öyle oldu bebeği 38e kadar bi şekilde tuttular olumlu düşün

Yaaa neler olmuss böyle mayıs bebeleri erkenci kuş cıktı desenize kızlar🙈♥️ doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla tez zamanda kucağınıza alın inşallah 🙏🏻kasılması olan arkadaşlarım da insallah en kısa sürede toparlanırsınız yavrularınızı zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız🧿

Ben dün cok yormusum kendimi kızlar. misafirlerim gece 1 de gitti. Bugün yorgunluktan tüm gün yatış yaptım🥹full tembellik😂bayramdan hemen sonra hızla son hazırlıkları tamamlayacağım inşallah🙏🏻

Yarm saat once fark ettim ki bebis cok sakin yani o sert sert tekmeler vs yok birqz korktm acikcasi gozlemliycem 1 2 saat hala ayniysa bi gidicem acile

Kızlarrrr 2 saat doktordaydım desem yeri. Bence Ankara’nın en iyi doktorlarından birine gittim ara ara gidiyorum zaten kendisine. Baktı herşeye suyu gayet yerinde dedi 14 müş 7 altına düşünce endişeleniriz dedi. Plesenta gayet olması gerektiği gibi beslenmeyle alakalı bi sorun yok dedi dopler baktı o da çok iyi dedi Nst ye girdim sancım vs çıkmadı. Bebeğin kalp atışları da çok normal dedi. Ve evet karın çevresi iki hafta kadar geride ama bunun yanında endişe edeceğim durumlar yok hareketleri vs çok iyi dedi. 2 haftaya kadar olan gerilik normaldir bunun açılmaması gerekir dedi. Beslenmeye dikkat et öğün atlama asla dedi ben de atlıyorum ister istemez. Protein kefir kuruyemiş va bu şekilde sabah iki yumurta yemeye çalış dedi bu fark kapanmaz değil kapanır ha kapanmadı mı çok sorun değil önemli olan farkın açılmaması böyle kalması dedi. İki saat benimle konuştu ve çok detaylı muayene etti. Bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı kendi de sağolsun içime su serpti. 34 olmuşsun artık 10 günde bi görünmeni istiyorum doktora dedi bana uzak olmasa hep gelirim ama bana ters hocanın yeri bende durumlar bu 🌺

Kızlarrrr 2 saat doktordaydım desem yeri. Bence Ankara’nın en iyi doktorlarından birine gittim ara ara gidiyorum zaten kendisine. Baktı herşeye suyu gayet yerinde dedi 14 müş 7 altına düşünce endişeleniriz dedi. Plesenta gayet olması gerektiği gibi beslenmeyle alakalı bi sorun yok dedi dopler baktı o da çok iyi dedi Nst ye girdim sancım vs çıkmadı. Bebeğin kalp atışları da çok normal dedi. Ve evet karın çevresi iki hafta kadar geride ama bunun yanında endişe edeceğim durumlar yok hareketleri vs çok iyi dedi. 2 haftaya kadar olan gerilik normaldir bunun açılmaması gerekir dedi. Beslenmeye dikkat et öğün atlama asla dedi ben de atlıyorum ister istemez. Protein kefir kuruyemiş va bu şekilde sabah iki yumurta yemeye çalış dedi bu fark kapanmaz değil kapanır ha kapanmadı mı çok sorun değil önemli olan farkın açılmaması böyle kalması dedi. İki saat benimle konuştu ve çok detaylı muayene etti. Bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı kendi de sağolsun içime su serpti. 34 olmuşsun artık 10 günde bi görünmeni istiyorum doktora dedi bana uzak olmasa hep gelirim ama bana ters hocanın yeri bende durumlar bu 🌺
Ne guzel haberler☺️

Çok sevindim 🥰🌸 bence doğuma kadar aradaki fark kapanır, kapanması bile fark açılmadığı sürece problem yokmuş çok şükür bak. Bol muz, süt, ceviz, badem, kefir, yumurta. Ara öğünlerde kuruyemis at ağzına sürekli. Ben bir süredir öyle devam ediyorum elimden geldiğince. O şekilde biraz toparladık biz.
Hep iyi olunn 🌼🌸

Çok sevindim 🥰🌸 bence doğuma kadar aradaki fark kapanır, kapanması bile fark açılmadığı sürece problem yokmuş çok şükür bak. Bol muz, süt, ceviz, badem, kefir, yumurta. Ara öğünlerde kuruyemis at ağzına sürekli. Ben bir süredir öyle devam ediyorum elimden geldiğince. O şekilde biraz toparladık biz.
Hep iyi olunn 🌼🌸
Evet ya içim rahatladı yoksa bayram zehir olurdu şükür 🙏😍

Yarm saat once fark ettim ki bebis cok sakin yani o sert sert tekmeler vs yok birqz korktm acikcasi gozlemliycem 1 2 saat hala ayniysa bi gidicem acile
Telaş etme canım bazı günler gerçekten sakin olabiliyorlar ama sen yine de takip et tabii ki.

Gözün aydın canım böyle güzel bir haber ilaç gibi geldi şu an valla 😊🙏

Back
X